Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet cenneti!!!! (Nazilli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet cenneti!!!! (Nazilli)

motosiklet cenneti!!!! (Nazilli)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ismi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: malatya, nazilli

MesajTarih: 15.09.2005 - 15:43    Mesaj konusu: motosiklet cenneti!!!! (Nazilli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu 2-3 gündür gördüklerimi görseniz herhalde gözünüzden süzülen yaşlara hakim olamaz, hıçkırıklara boğulurdunuz.. :evil: :evil: :evil:

pazar sabahı yıllık izin için memleketim Nazilli'ye geldim , bir baktım 50-60 yaşlarında bir amca eski bir mobilete atlamış gidiyor. Buraya kadar normal ama ilginç olan kafasında kask olması. Şok oldum Şok oldum Şok oldum Herneyse dedim yoluma devam ettim , o da ne!! ileriden kask takmış bir scooter sürücüsü, hemen ardında başka bir kasklı sürücü daha. Yuhh artık dedim bu kadarıda fazla. Ama fazla değilmiş, o gün akşama kadar gördüğüm 100 motosiklet sürücüsünün 70-80 i kasklı idi. :md: Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Nazilli kendimi bildim bileli hemen her ailede bir motosiklet, scooter veya mobiletin bulunduğu bir yerdir fakat kask kullanımındaki artış resmen gözlerimi yaşarttı. Ağlıyorum :oops: :oops:

Sordum biraderime nedir bunun kerameti diye aldığım cevap nazilli emniyeti kontrolleri öyle bir düzeye getirmiş ki, kimse ne ehliyetsiz ne de kasksız yola çıkamaz olmuş, uygulamanın ilk günleri de bağlamışlar 150-200 motoru. Başta biraz sıkıntılı olmuş ama sonradan herkez alışmış. zaten burası asya motor ve mondial in doğum yeri sayılır , üstüne üslük bi de rengarenk motorlar , scooterlar , kasklar .. bi görseniz tam bir motosiklet cenneti Dil çıkarıyorum

darısı diğer şehirlerin de başına , nazilli polisine de sonsuz teşekkürler..
Başa dön
ismi Çevrimdışı ismi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 15.09.2005 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay super helal olsun Nazilli'ye ve yeni emniyet mudurune Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2005 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

illaki yaptırımlar mı olması gerek...insan kendi canının ve yakınlarının sorumluluğunu da bilmeli...yani canı için...
sewenone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 15.09.2005 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş ben nazillide oturuyorum burda ne çektiğimi bi ben bilirim bi allah 100 metre ileriye bile kask takmak zorunlu tamamen komedi gibi oldu gene bende choper var neyse o mobilet kullanıcılarına acıyorum ben adam zaten nefes darlığı var bide kaskla uğrasıo vay bizim halimize ......................
Başa dön
sewenone Çevrimdışı sewenone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 15.09.2005 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nazilli motor cenneti oldu ha:) Kırıkhandan gelmiştim ben oraya Kırıkhandaki Motor bisiklet sayısı en az 2-3 katıydı o zamanlar Nazilli'nin. Uğur'un merkezinin Nazilli olması etkilemiş olmalı.

Kask konusunda da anlaşılan kimseye yaranılmayacak:)

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.09.2005 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sewenone, sitem etmeyi bırak da şükret. Allah Çinli kardeşlerimizden razı olsun de! Çünkü onlar sayesinde motosikletler çoğaldı yurdumuzda ve onlar sayesinde ucuz kasklar vitrinlere çıktı da 50-60 yaşlarındaki amcalarımız, dedelerimiz 200 YTL.lik mobilete binerken bir 200 YTL. daha kaska vermekten kurtuldular. 10-15 YTL.ye kasklar var piyasada. Tabiki her kes alabiliyor ve takabiliyor artık.

Aynı şeyi ben de bu yaz memleketimde gördüm ve hiç şaşırmadım çünkü olayın gelişimini biliyorum. Üç yıldır gitmediğim Rize de de gördüğüm hemen tüm motosikletlilerin kafasında bu kasklar vardı.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
orcathemaster
Üye
Üye

Nereden: Çorum

MesajTarih: 15.09.2005 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nazilli me helal olsun..Gençliğim orlarda geçti benim..Sen anlatırken gözlerim doldu dostum..Waaay be waay!Hemşehrilerim kafayı çalıştırdı gene motorun merkezi olur 10 seneye kadar...Görün na buraya yazıyorum abijim Ağlıyorum
Başa dön
orcathemaster Çevrimdışı orcathemaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 15.09.2005 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun bravo Gülümsüyorum

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 15.09.2005 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbula lazım öyle emniyet müdürü asıl

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 15.09.2005 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce emniyet sonra hareket askerlik kuralı adamlar yazmış kocaman
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acem
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2005 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımızda korku belası olmayınca bişey yapmıyoz zaten Çok gülüyorum
Başa dön
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2005 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar... Motor kullanmanın da bir adabı olmalı, helal olsun buna örnek olan Nazillili motorseverlere... Bu arada bugün Capitol'de Harley Davidson sergisi vardı, meraklı arkadaşlara duyurulur... Herkese kazasız, zevkli sürüşler...
Başa dön
HULK Çevrimdışı HULK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
nazik
Üye
Üye

MesajTarih: 15.09.2005 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun beeeeeeeeeee Dil çıkarıyorum
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal be memleketımın ınsanı nede olsa ben nazıllıye 45 km uzaklıktayım burda 1000 motorsiklet surucusu varsa 900 ü kasksız geri kalan 100 üde kuryecıler bı onlar takıo gerisi boş walla Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.12.2005 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

vay super helal olsun Nazilli'ye ve yeni emniyet mudurune

+1 Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal