Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ataköy - Yeşilköy - Bakırköy - Florya vs. Buluşalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ataköy - Yeşilköy - Bakırköy - Florya vs. Buluşalım

Ataköy - Yeşilköy - Bakırköy - Florya vs. Buluşalım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mumu2mumu
Üye
Üye

MesajTarih: 15.09.2005 - 19:11    Mesaj konusu: Ataköy - Yeşilköy - Bakırköy - Florya vs. Buluşalım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar atatürk havaalanı çevresinde oturan arkadaşlar arada bir buluşalım yeşilköy de bir yerlerde takılalım ne dersiniz.
Başa dön
mumu2mumu Çevrimdışı mumu2mumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ramrod
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Merter

MesajTarih: 17.09.2005 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana uyar...
ramrod Çevrimdışı ramrod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2005 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen Çok gülüyorum
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
boran_sahan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YST/BA?CILAR

MesajTarih: 17.09.2005 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da uyarrrr bağcılar takımı sesiniz çıksınnnnnnnn Dil çıkarıyorum
Erdem ODABAS
boran_sahan
odabas_1@hotmail.com
MOTOR ÖZGÜRLÜĞÜN TAAAA KENDİSİDİR Göz kırpıyorum
MOTORSUZ DELİİİİİİİİ Üzgünüm
Başa dön
boran_sahan Çevrimdışı boran_sahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayKUTKAYnak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Avrupayakasy

MesajTarih: 17.09.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de varım Dil çıkarıyorum
ayKUTKAYnak Çevrimdışı ayKUTKAYnak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mumu2mumu
Üye
Üye

MesajTarih: 17.09.2005 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam arkadaşlar sayımız biraz artsın hepimize uygun bir zaman belirler bir yerlerde buluşuruz
Başa dön
mumu2mumu Çevrimdışı mumu2mumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cemilx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 17.09.2005 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım, uygun gün uygun saat olursa Avcılar'dan atlayıp hatta yanıma bir motor daha alıp yanınızdayım .

2. Yamaha Ybr 125
1. Kanuni Seyhan 250
Başa dön
Cemilx Çevrimdışı Cemilx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
For_By_SinSi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.09.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Banada uyar ama bi motorum bile yok Öfkeliyim
Başa dön
For_By_SinSi Çevrimdışı For_By_SinSi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alderney
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul/K.çekmece

MesajTarih: 24.09.2005 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okey
Başa dön
alderney Çevrimdışı alderney Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 25.09.2005 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eminim o civarda yaşayan motordelileri bi hayli fazla ancak biraraya gelemiyoruz.. benimm bildiklerim; sertaç, easyrider-özgur, yakuzalar, blackstorm( blue de gelir), felix,agony,......
hadi canlanalım..... Bravo
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2005 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum şimdilik yok ama ben varım
bağcılardaki arkadaş işte ses Gülümsüyorum
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yavuz364
Üye
Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yeni CBR 125 almışlardanım Gülümsüyorum henüz ehliyetim olmadığı için motorla gelmeyi düşünmüyorum ama böle bi buluşmayı kaçırmak istemem :$ Gülümsüyorum
Başa dön
yavuz364 Çevrimdışı yavuz364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada uyar nerde ne zaman Çok gülüyorum yerı zamanı söyleyın orda olalım Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Xaeron
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ataköy

MesajTarih: 25.09.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada uyar Dil çıkarıyorum
ardasezgin88@gmail.com
Başa dön
Xaeron Çevrimdışı Xaeron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cancem
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.09.2005 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halkalı'dan bende varım arkadaşlar....
Başa dön
cancem Çevrimdışı cancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal