Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha fz6 almayı duşunuyorum nasl bir motoR DUR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha fz6 almayı duşunuyorum nasl bir motoR DUR

yamaha fz6 almayı duşunuyorum nasl bir motoR DUR

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:30    Mesaj konusu: yamaha fz6 almayı duşunuyorum nasl bir motoR DUR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedigim gibi yamaha fz6 motoru almayı duşunuyorum yardim cı olurmusunuz naısl bir motor dur tavsiye edermisiniz şimdiden teşekkurler
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
phoenix_68
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygin once tanisalim bolumunden bi kendini tanit bizlere bi merhaba de sonra emin olki bu motoru kullanan arkadaslar sana seve seve yardim ederler
delilerin arasina hosgeldin
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motor mu olacak?

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jackhammer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Yenimahalle

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
ilk motor mu olacak?
dediği gibi ilk motor olacaksa pek düşünme derim.tecrüben varsa tavsiye ederim.çünkü 4 silindirli 100 beygirlik bir canavarı yolda tutmak kolay değildir.ayrıca bu motor sport touring'dir.tercih senin.ama bana soracak olursan al derim.Çünkü benim hayalimdeki motor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
jackhammer Çevrimdışı jackhammer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım ben hakkında hiç kötü konuşana rastlamadım. iyi motordur. Hayranlar klubu bile olacaktı buralarda bi yerde. Bulabilirsen bi oku. Son olarakta tavsiyem deneyimin varsa al yoksa uzak dur racing gibim bişey.
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 15.09.2005 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arama bölümünden bi arat istersen.buraya yazılanları okuyana kadar daha cabuk ulasırsın istedıgın bilgilere...
Başa dön
conan81 Çevrimdışı conan81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.09.2005 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence "eh işte" denilecek bi makine .Malzemesi falan kaliteli değil.O tarz bi motor düşünüyorsan Z 750 S i tek geçerim.
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.09.2005 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya o makine Dil çıkarıyorum
fazer kullanıyorum ama fz6 çok daha tarz makina,
bu arada rüzgarı göğüslemeye hazırmısın ;-)
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 30.09.2005 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese teşekkurler aranıza izmirden katılıyorum daha onceden shadow 750 c2 kullanıyordum sattım şimdi aklım fazerde bi tane alıcaz artık Dil çıkarıyorum
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 30.09.2005 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum ardığın herşeyi http://www.fazertr.org/ (Aythakan ın dediği yer)sitesinde bulabilirsin.

Motor iyimi dersen ben süper cevabından başka birşey diyemem Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.09.2005 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UMUTEMRE demiş ki:
Bence "eh işte" denilecek bi makine .Malzemesi falan kaliteli değil.

ceylan derisi sele, ahşap konsol falanmı arıyordun yoksa?
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal