Tarih: 15.09.2005 - 23:34 Mesaj konusu:
saygin once tanisalim bolumunden bi kendini tanit bizlere bi merhaba de sonra emin olki bu motoru kullanan arkadaslar sana seve seve yardim ederler
delilerin arasina hosgeldin _________________ byrak karizma aptallara kalsyn bizler deliyiz bir ?m?r boyu s?r?? i?in maximum g?venlik...
dediği gibi ilk motor olacaksa pek düşünme derim.tecrüben varsa tavsiye ederim.çünkü 4 silindirli 100 beygirlik bir canavarı yolda tutmak kolay değildir.ayrıca bu motor sport touring'dir.tercih senin.ama bana soracak olursan al derim.Çünkü benim hayalimdeki motor
Arkadaşım ben hakkında hiç kötü konuşana rastlamadım. iyi motordur. Hayranlar klubu bile olacaktı buralarda bi yerde. Bulabilirsen bi oku. Son olarakta tavsiyem deneyimin varsa al yoksa uzak dur racing gibim bişey.
Bence "eh işte" denilecek bi makine .Malzemesi falan kaliteli değil.O tarz bi motor düşünüyorsan Z 750 S i tek geçerim. _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
o paraya o makine
fazer kullanıyorum ama fz6 çok daha tarz makina,
bu arada rüzgarı göğüslemeye hazırmısın ;-) _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Bence "eh işte" denilecek bi makine .Malzemesi falan kaliteli değil.
ceylan derisi sele, ahşap konsol falanmı arıyordun yoksa? _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız