Tarih: 16.09.2005 - 09:49 Mesaj konusu: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları
Arkadaşlar merhaba,
Dünkü, Anketli Toplantı topiği faciamızdan sonra, sağsalim olarak toplandık. Her zaman ki gibi , eğlenceli bir geceydi.Ben erkenden ayrıldığım için, gecenin sonu ile ilgili, yorum yapamayıcağım.
İlk defa Seyir Cafe'de bu kadar kalabalık olduk.fotolar çok az yinede başlıyalım bakalım, elimizde dün geceden neler var.
Ekip Yeni toplanmaya başlamış, Vedat abi sccoter ı henüz kitlemiş ve gruba dahil olmuş.
Bendeniz Küçük emrah gibi ,yemeğe bakarken, açlığın vermiş olduğu bitkinlikle, Oki, bakınız sağda nasılda kendinden geçmiş vaziyette.
Sonrasında Okininde yemeği geliyor.O da mutlu oluyor.Bu sefer onun sağındaki Göksel (bakınız o da sağda) nasılda aç aç bakıyor.
Vedat abi gıcık olmuş bakıyor.Çekeceksen çek kardeşim poz verecez diye hararet yaptık, burada diyor.
Çağla'nın dün akşam başı ağrıyordu.Fakat mevzulara gülmek içinde olağanüstü bir gayret gösteriyordu..Çağla bu fotoğrafta aynı Gripin'in üzerindeki kıza benzemişsin.
Nemrut Kaplanı, Remzi Çelebi haritasından, yön tayini yapıyor.
Gökhan'ın yarısı, Elif ve Tolga
Dün gece, aramızda Women Riders grubundan, arkadaşlarda vardı..Bu duruma alışık olmayan grup üyeleri bakınız nasıl da bakıyorlar.
Dengesiz_Timo kardeşimin, nazar boncuğu
Timuçin Kendini aşmış Uzaylılarla irtibata geçmiş.Arkadan Vedat abi bağırıyor.Timo Timo aloooo ben kime diyorum bak şu velede dinliyomu beni hiç
Göksel, Çağla ve Ulaş, Çağla'nın başının ağrısı geçmiş ve zafer işareti yapıyor.
Women Riders grubu, Sadece Sevim'i tanıyoruz.
Mezdeke grubundan, Emre ve Eyüp
Sağ Açık Küçük Emre ve Dersane Kurdu Melih
Millete yer kalmayınca hekes ayakta takıldı.Bu arada Cafe açmayı planlayan Kabusun Gökhan madem ki ayaktayım neden sipariş almayayım diyor kendince.
Bakınız Gökhan Siparişleri almaya bu masadan devam ediyor.
Şark cephesi kumandanı Kazım Karabekir Paşa ve kurmayları.
Remzi ve Vedat abi
Er-5'i satıp enduro almaya niyeti olan Vedat abi Katalog'dan Transalp'leri inceliyor.Arkada ayakta Katalogları getiren Emre kardeşimizde motorunu kesiyor ince ince
Gökhan siparişlere yetişemeyince, bende yardıma koştum hemen , ne de olsa motorcu dayanışması diye birşey var.
Tarih: 16.09.2005 - 10:14 Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları
Dün gece, aramızda Women Riders grubundan, arkadaşlarda vardı..Bu duruma alışık olmayan grup üyeleri bakınız nasıl da bakıyorlar.
allahtan az foto :!: :!: benim başım bağlı len 8) yaktınız benii..ben de sizi yakacam!
Zaten resimden de anlaşılacağı üzere ben kaçıyordum.Çünkü burçin amca
eline bir makina almış deli gibi çekiyordu.Bu tehlikeli amcaya bu makinayı kim verdi onu da biliyoruz,onuda 'bombalıyacaz'
Tarih: 16.09.2005 - 10:30 Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları
Alıntı:
yalan..külliyen yalan.. bikere ben sizi tanimiyorum.. ben orada arkadasi bekliyodum, bir anda etrafima gelip oturdunuz.. bilmiyorum, ben onun disinda o fotografta ne ariyorum onu da anlamadim.. fotoşop yapmislar.. :md:
ulan burcin, millet bilmez senin ne geyik oldugunu, ustune bir de ciddiye alirlar.. yaktin bizi.. bundan boyle gizli dugme kameralardan alicam, belgeleyecem butun rezillikleri.. gamze ozcelikten beter yapicam sizi.. millet imuyldan kapisacak goruntuleri
akabinde guzel bir toplanti oldu, baya da kalabaliktik.. seyir seyir olali bu kadar moturu bir arada gormedi..
bittin burcin sen.. bak yine aklima geldi _________________ Kawasaki ER5 34TG0876 Arh+
http://motorrehberi.blogspot.com There's nothing better than a good lie.
Burçin yine çok güldürdün beni. Hangisini alıntılayacağımı şaşırdım :mrgreen: Daha size doyamadan ayrılmak zorunda kaldım Bir dahakine uzun uzun görüşürüz inşallah... _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
güzel bir aksamdi , ne yalan soyleyeyim hayatimda bu kadar motoru ilk defa bir arada gordum. isterdimki hep birlikte motorlarla dolasip baska biryere gitseydik. Neyse hevesimi sonraya sakliyorum.. :oops: _________________ Aprilia Pegaso Trail
Ankara - Keçiören
ben Amasya yollarını arşınlıyordum... Çok kıskandım çoookkk çok güzel görünüyor.... Erken gelebilseydim elma getirecektim ama Ankaraya girdiğimde 11 i geçiyordu bir dahaki sefere artık _________________ Ankara / Çankaya
Tarih: 16.09.2005 - 13:06 Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları
naute demiş ki:
Alıntı:
yalan..külliyen yalan.. bikere ben sizi tanimiyorum.. ben orada arkadasi bekliyodum, bir anda etrafima gelip oturdunuz.. bilmiyorum, ben onun disinda o fotografta ne ariyorum onu da anlamadim.. fotoşop yapmislar.. :md:
ulan burcin, millet bilmez senin ne geyik oldugunu, ustune bir de ciddiye alirlar.. yaktin bizi.. bundan boyle gizli dugme kameralardan alicam, belgeleyecem butun rezillikleri.. gamze ozcelikten beter yapicam sizi.. millet imuyldan kapisacak goruntuleri
ne diyeyim tipik burçin abi senaryolarına yakalanmışsın.ama intikam sözlerin hoşuma gitti eğlendiğinize sevindim.bi dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız