Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları

15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.09.2005 - 09:49    Mesaj konusu: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba,

Dünkü, Anketli Toplantı topiği faciamızdan sonra, sağsalim olarak toplandık. Her zaman ki gibi , eğlenceli bir geceydi.Ben erkenden ayrıldığım için, gecenin sonu ile ilgili, yorum yapamayıcağım. Çok gülüyorum

Dünkü topalntı topiği :
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14492

İlk defa Seyir Cafe'de bu kadar kalabalık olduk.fotolar çok az yinede başlıyalım bakalım, elimizde dün geceden neler var.

Ekip Yeni toplanmaya başlamış, Vedat abi sccoter ı henüz kitlemiş ve gruba dahil olmuş.

Bendeniz Küçük emrah gibi ,yemeğe bakarken, açlığın vermiş olduğu bitkinlikle, Oki, bakınız sağda nasılda kendinden geçmiş vaziyette. Çok gülüyorum

Sonrasında Okininde yemeği geliyor.O da mutlu oluyor.Bu sefer onun sağındaki Göksel (bakınız o da sağda) nasılda aç aç bakıyor. Çok gülüyorum

Vedat abi gıcık olmuş bakıyor.Çekeceksen çek kardeşim poz verecez diye hararet yaptık, burada diyor.

Çağla'nın dün akşam başı ağrıyordu.Fakat mevzulara gülmek içinde olağanüstü bir gayret gösteriyordu..Çağla bu fotoğrafta aynı Gripin'in üzerindeki kıza benzemişsin.

Nemrut Kaplanı, Remzi Çelebi haritasından, yön tayini yapıyor.

Gökhan'ın yarısı, Elif ve Tolga

Dün gece, aramızda Women Riders grubundan, arkadaşlarda vardı..Bu duruma alışık olmayan grup üyeleri bakınız nasıl da bakıyorlar.

Dengesiz_Timo kardeşimin, nazar boncuğu

Timuçin Kendini aşmış Uzaylılarla irtibata geçmiş.Arkadan Vedat abi bağırıyor.Timo Timo aloooo ben kime diyorum bak şu velede dinliyomu beni hiç Çok gülüyorum

Göksel, Çağla ve Ulaş, Çağla'nın başının ağrısı geçmiş ve zafer işareti yapıyor.

Women Riders grubu, Sadece Sevim'i tanıyoruz.

Mezdeke grubundan, Emre ve Eyüp

Sağ Açık Küçük Emre ve Dersane Kurdu Melih

Millete yer kalmayınca hekes ayakta takıldı.Bu arada Cafe açmayı planlayan Kabusun Gökhan madem ki ayaktayım neden sipariş almayayım diyor kendince.

Bakınız Gökhan Siparişleri almaya bu masadan devam ediyor. Çok gülüyorum

Şark cephesi kumandanı Kazım Karabekir Paşa ve kurmayları.

Remzi ve Vedat abi

Er-5'i satıp enduro almaya niyeti olan Vedat abi Katalog'dan Transalp'leri inceliyor.Arkada ayakta Katalogları getiren Emre kardeşimizde motorunu kesiyor ince ince Çok gülüyorum

Gökhan siparişlere yetişemeyince, bende yardıma koştum hemen , ne de olsa motorcu dayanışması diye birşey var.

Women Riders

Bombacı Oki

Veeeee Gecenin Assolisti, Tolga Çok gülüyorum

Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 16.09.2005 - 10:14    Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün gece, aramızda Women Riders grubundan, arkadaşlarda vardı..Bu duruma alışık olmayan grup üyeleri bakınız nasıl da bakıyorlar.

allahtan az foto :!: :!: benim başım bağlı len 8) yaktınız benii..ben de sizi yakacam!

Zaten resimden de anlaşılacağı üzere ben kaçıyordum.Çünkü burçin amca
eline bir makina almış deli gibi çekiyordu.Bu tehlikeli amcaya bu makinayı kim verdi onu da biliyoruz,onuda 'bombalıyacaz' Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.09.2005 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo ne güzel uzun zamandır ankara grubunu böyle kalabalık görmemiştim
güzel bi toplantı olmuş
naute
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.09.2005 - 10:30    Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yalan..külliyen yalan.. bikere ben sizi tanimiyorum.. ben orada arkadasi bekliyodum, bir anda etrafima gelip oturdunuz.. bilmiyorum, ben onun disinda o fotografta ne ariyorum onu da anlamadim.. fotoşop yapmislar.. :md: Çok gülüyorum

ulan burcin, millet bilmez senin ne geyik oldugunu, ustune bir de ciddiye alirlar.. yaktin bizi.. bundan boyle gizli dugme kameralardan alicam, belgeleyecem butun rezillikleri.. gamze ozcelikten beter yapicam sizi.. millet imuyldan kapisacak goruntuleri Öfkeliyim Çok gülüyorum

akabinde guzel bir toplanti oldu, baya da kalabaliktik.. seyir seyir olali bu kadar moturu bir arada gormedi.. Dil çıkarıyorum

bittin burcin sen.. bak yine aklima geldi Çok gülüyorum
Başa dön
naute Çevrimdışı naute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gceterez, naute, yalanmı olum dün akşam böyle demiyordunuz.Şimdi böylemi oldu Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burçin yine çok güldürdün beni. Hangisini alıntılayacağımı şaşırdım :mrgreen: Daha size doyamadan ayrılmak zorunda kaldım Öfkeliyim Ağlıyorum Bir dahakine uzun uzun görüşürüz inşallah...

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
gceterez, naute, yalanmı olum dün akşam böyle demiyordunuz.Şimdi böylemi oldu Çok gülüyorum

dün akşam ağzımı bile açmadım ben :oops: sen bunu yazacağın tehdidini savurdun ama bize henüz dank etmemişti Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hseker
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezdeke gurubu süper Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum 8) :oops: :mrgreen: :maviş:
Başa dön
hseker Çevrimdışı hseker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
enDo
Üye
Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir aksamdi , ne yalan soyleyeyim hayatimda bu kadar motoru ilk defa bir arada gordum. Bravo isterdimki hep birlikte motorlarla dolasip baska biryere gitseydik. Neyse hevesimi sonraya sakliyorum.. :oops:
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burçin niye benim fotomu çekinmedin...??

toplantıya geç kalanlar cezalımı...??

üvey apla muamelesimi bu..?

kadim bir foto muhabiri olarak toplantı fotoğraf çekim işlerini benmi alsam acaba..??
Başa dön
zenoya Çevrimdışı zenoya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enDo, daha çooook, gezeriz sen sıkma canını Çok gülüyorum
Başa dön
tutkut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÜzgünümÜzgünüm ben Amasya yollarını arşınlıyordum... Çok kıskandım çoookkk Göz kırpıyorum çok güzel görünüyor.... Erken gelebilseydim elma getirecektim ama Ankaraya girdiğimde 11 i geçiyordu Üzgünüm bir dahaki sefere artık

Honda CBR125R
Daihatsu Sirion 1.3 Touring
Başa dön
tutkut Çevrimdışı tutkut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zenoya, sen geldiğinde, bende kalkıyordum, biliyosun.Belkide iyi olmuştur fotoğrafını çekmediğimiz.Gördüğün üzere herkese bir kulp takılmış durumda.
Başa dön
jackhammer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Yenimahalle

MesajTarih: 16.09.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Re: 15 Eylül Ankara MD Toplantı Fotografları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naute demiş ki:
Alıntı:

yalan..külliyen yalan.. bikere ben sizi tanimiyorum.. ben orada arkadasi bekliyodum, bir anda etrafima gelip oturdunuz.. bilmiyorum, ben onun disinda o fotografta ne ariyorum onu da anlamadim.. fotoşop yapmislar.. :md: Çok gülüyorum

ulan burcin, millet bilmez senin ne geyik oldugunu, ustune bir de ciddiye alirlar.. yaktin bizi.. bundan boyle gizli dugme kameralardan alicam, belgeleyecem butun rezillikleri.. gamze ozcelikten beter yapicam sizi.. millet imuyldan kapisacak goruntuleri Öfkeliyim Çok gülüyorum
ne diyeyim tipik burçin abi senaryolarına yakalanmışsın.ama intikam sözlerin hoşuma gitti Çok gülüyorum eğlendiğinize sevindim.bi dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
jackhammer Çevrimdışı jackhammer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar toplantı Seyir'de bitti mi? Gezmediniz mi? :md:

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal