Tarih: 28.05.2004 - 12:00 Mesaj konusu: Bir kayıp daha :-(
Bu sabah Milliyetteki üzücü bir haber !
Arkadaşımızı tanıyan var mı ?
Motorsikleti ile köprüden aşağıya uçtu...
Halkalı İkitelli Caddesi'nde kullandığı motosikletle virajı alamayan Erkan Pamuk (27), üstgeçidin korkuluklarına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan Pamuk, yaklaşık 3 metre yükseklikten alt yola düşerek hayatını kaybetti.
Motorsiklet ise köprü korkuluklarının üzerinde sıkışıp kaldı. Motorsikletin üzerindeki 'Devil' (Şeytan) yazısı dikkat çekti.
(son cümle de sarsak muhabirin, salakça bir yorumu işte ) _________________ SYM Joyride 200
abi adam eksoztu sticker sanmış heralde. çok üzücü bi haber.
lütfen bu gibi kötü olayların yaşanmaması için daha dikkatli olalım.. _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
Tarih: 28.05.2004 - 13:02 Mesaj konusu:
Allah gerıde kalanlarına sabır versın _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
of ya üzülüyorum valla böyle haberlere..Allah rahmet eylesin _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat.Çok iyi binici olabilirsiniz.Ancak eğer bir kaza yaşanacaksa, ölümcül hata büyük bir ihtimalle sizden gelmeyecek.Bu nedenle seyir esnasında "kim, hangi aptallığı yaparak beni zora sokabilir?" sorusunu mutlaka kafanızda taşıyın.
Şu an rahmetli olan motor ustası amcamızın bir sözü aklıma geldi."Kaza yapacağınızı anladığınız son 1 saniye içinde vereceğiniz karar,sizin yaşamla ölüm arasındaki kararınız olacaktır.Asla soğukkanlılık yitirilmemelidir.Ama en iyisi elbette zor durumdan kurtulmak değil, mümkün olduğunca zor duruma girmemektir."
Allah rahmet eylesin demekten başka yapacak bir şeyimiz yok...
Tarih: 28.05.2004 - 17:18 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin.... bu muhabir şimdi çıkar haber yapar motorsiklet kullananlar şeytana mı tapıyor diye.... _________________ Mert ?ZUZAR
34 HEE 55
SHADOW
Tarih: 28.05.2004 - 17:38 Mesaj konusu:
Kaza yapan arkadasin yakinlarina Allah sabir versin.
ben olayin baska yönüne el aticam.Salak dediginiz muhabire benim sabahtan beri etmedigim küfür kalmadi.Salak kelimesi cok zayif bir kelime.Bunu salakligindan degil tam tersi seytanligindan yazmis bu serseri. Amaci haberi ilginc yapmak iste serseri, seytana tapan vs biri en sonunda cezasini buldu anlamina geliyor o dangalagin yazdigi sey.Bu haberi okuyan halkimiz eminimki bu vefat eden arkadasimizin haberini okuduklarinda üzülmemislerdir.Sadece bu Devil kelimesi yüzünden.Yazik belkide hic sucu yoktu zavallinin.Belki bir dörttekerin sıkıstirmasi sonucu kaza yapti.
Bu haber sabahtan beri mail gruplarinda irdeleniyor.Tepkide gösterildi gazeteye.Sanirim bu tepkiler etkili olmuski artik internet haberinde bu devil kelimesini kaldirmislar. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız