Tarih: 17.09.2005 - 22:33 Mesaj konusu: YBR ciler
Arkadaşlar sitede kucuk çaplı bir araştırma yapmak istedi canım siteye uye olan kaç tane ybr ci war diye merak ettim(bu arada bendede war) ayrıca yazana arkadaşlarımız hangi şehirlerde oturuolar onu da yazarlarsa ii olur(ben antalya)
Tarih: 17.09.2005 - 23:44 Mesaj konusu:
Var canım olmazmı bendede var çok seviyorum motorumu kullanımı çok rahat.Yanlız uzun yol yaptıgın zaman insanın ozellikle seleye temas eden yerlerinde uyuşma oluyor geri kalan yanları genelde iyi _________________ Zenginlerin zevkleri fakirlerin gözya?lary ile satyn alynmy?tyr
selam kardeşim.. bende de 2004 mavi ybr var da... sen beni msn eklesene tekteker_eko@hotmail.com senden galiba biraz bişeyler öğrenmem gerek.. NASIL?? bu kadar arka kaldırabiliyosun seni tebrik ederim... msn de görüşelim... ÇOK iyisin... _________________ Sonsuzluga uzanan yolda bir tektekerde sen yap...
Bir yanlışlık olmuş sanirim neyse. Bende de halen bir YBR var. ilk motorumdu. Kullanimi kolay, hafif güzel bir motor. Ama TEM de zayıf kalıyor biraz. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 18.09.2005 - 09:59 Mesaj konusu:
Ewet performans konusunda bende memnun değilim ama başlangıç motoru olarak çok güzel herkeze tavsiye eserim burhan75 in dediği gibi uzun yolda heryerim uyuşuyo o yçnden ii değil ama çok güzel motor :oops:
Tarih: 18.09.2005 - 12:09 Mesaj konusu:
acem, yeni başlıosan kesinlikle tavsiiye ediyorum ama bu motor sana 3-5 ay sonra yetmicek ben satıorum twisterr düşünüyorum ama illa ki satcam değil alan olursa satarım bana ulaş düşünüosan onur_celebi_70@hotmail.com msn im
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 24, 25, 26Sonraki
1. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız