Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZX12R i aratmayacak secimim ---geldi :( !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZX12R i aratmayacak secimim ---geldi :( !!!

ZX12R i aratmayacak secimim ---geldi :( !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 18.09.2005 - 04:42    Mesaj konusu: ZX12R i aratmayacak secimim ---geldi :( !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar cok zor oldu karar vermek cunku aradigim kucuk pratik bir motosikletti, yasadigim yerde hemen hemen senenin 365 gunu motosiklete binebilecegimden kullanilmis bir sey aradim once fakat istedigim olculerde bir sey bulamadim, bunun uzerine "Plan B" yi uygulamaya karar verdim, uzun lafin kisasi aklimda olan 3 motosikletten en iyi fiyati zx10 icin aldim ..... sonuc, zx10 onumuz hafta garajimda olacak hemde kutusunda bayiye Japonyadan geldigi gibi hic dokunulmamis kendim birlestirecegim....
assagidaki linklerde resimler var, benimkide gelince resimleri koyarim buraya...

http://img155.imageshack.us/img155/3378/146010240oq.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/2324/14598000nk.jpg

En son yturan tarafından 24.09.2005 - 01:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 18.09.2005 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan, hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah Dil çıkarıyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2005 - 07:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi süper seçim, ama cbr 125 de alabilirdin Bravo)
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 18.09.2005 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaman abi kasa değişiyor,birazdaha sabretmeyecekmisin yoksa maddi yöndenmi böyle bir karar erdin...hayırlı olsun burda 2005 model zx10'un rodajını yaptım ve rodajdan sonrada 2000km falan yol yaptım...saygın bir abimizin motoruydu...kendi motorumdan soğmama neden oldu Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
prozzacc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 18.09.2005 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden hayırlı olsun.güle güle kullan.baştan sona fotoları bekliyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
prozzacc Çevrimdışı prozzacc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 18.09.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darısı isteyenlerın başına hayırlı olsun güle güle kullan dostum.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yturan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greenstorm demiş ki:
yaman abi kasa değişiyor,birazdaha sabretmeyecekmisin yoksa maddi yöndenmi böyle bir karar erdin...hayırlı olsun burda 2005 model zx10'un rodajını yaptım ve rodajdan sonrada 2000km falan yol yaptım...saygın bir abimizin motoruydu...kendi motorumdan soğmama neden oldu Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Emre, evet kasa degisiyor bekleyebilirdim aslinda ama 2005 bana herseyi ile $8500 e mal oldu 2006 beklesem $10500 altinda alamayacagim cunku daha yeni kimse fiyatta esnek olmayacak birde biliyorsun ben bu motoru alipta oylece binemem muhakkak degisiklikler yapmam lazim, cebimde kalan para ile simdi istedigim degisikikleri yapabilirim o yuzden o kadar dert degil. simdiden listemi hazirladim bile... Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.09.2005 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan, motorun hayırlı ugurlu olsun..Kazasız belasız sürüşler,tekerin hep asvaltta olsun. Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 18.09.2005 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamancim hayirli olsun... iki tur verirsin artik Göz kırpıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
yturan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkur ederim arkadaslar Gülümsüyorum

DD, iki turun lafimi olur siz gelinde...
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 18.09.2005 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun kazasiz surusler dilerim.

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spayke
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 18.09.2005 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun hep gülerek kullan.
2001 Yamaha R6
Başa dön
Spayke Çevrimdışı Spayke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.09.2005 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla güzel bi seçim çok sağlam alet.ağır abi edası var böle baba bi makina.bide çoooook çılgın:)636 r6 killer,zx10r r1 killer oluyor:)gerçi bilmem artık beni öldürebilirmide ahahha:)neyse iyi günlerde kullan kardeşim

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suzuki_jimyoin
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 18.09.2005 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makine süper.. hayırlı olsun, güle güle kullan arkadaşım ama dikkatli ol bu motorun üstünde insan kendini kontrol edemeyebilir.. geçenlerde bi video isledim.. zx-10r R1 ı geçti walla, güsel güsel.. bol hız dolu günler sana;)
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli ugurlu olsun 8500$ cok iyi,burda (münih kawasaki bayisi) 2005'e 10,000 € diyorlar genede fiyat iyi,tekrardan hayirli olsun.everglades'e gidersen benim icinde gez,oralari cok merak ediyorum,seneye esimle oralara gelmek istiyoruz.
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal