Arkadaslar cok zor oldu karar vermek cunku aradigim kucuk pratik bir motosikletti, yasadigim yerde hemen hemen senenin 365 gunu motosiklete binebilecegimden kullanilmis bir sey aradim once fakat istedigim olculerde bir sey bulamadim, bunun uzerine "Plan B" yi uygulamaya karar verdim, uzun lafin kisasi aklimda olan 3 motosikletten en iyi fiyati zx10 icin aldim ..... sonuc, zx10 onumuz hafta garajimda olacak hemde kutusunda bayiye Japonyadan geldigi gibi hic dokunulmamis kendim birlestirecegim....
assagidaki linklerde resimler var, benimkide gelince resimleri koyarim buraya...
yaman abi kasa değişiyor,birazdaha sabretmeyecekmisin yoksa maddi yöndenmi böyle bir karar erdin...hayırlı olsun burda 2005 model zx10'un rodajını yaptım ve rodajdan sonrada 2000km falan yol yaptım...saygın bir abimizin motoruydu...kendi motorumdan soğmama neden oldu _________________ fasonuz,fasonum,fasonsun...en b?y?k fason bizim fason...
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 896 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 18.09.2005 - 14:33 Mesaj konusu:
greenstorm demiş ki:
yaman abi kasa değişiyor,birazdaha sabretmeyecekmisin yoksa maddi yöndenmi böyle bir karar erdin...hayırlı olsun burda 2005 model zx10'un rodajını yaptım ve rodajdan sonrada 2000km falan yol yaptım...saygın bir abimizin motoruydu...kendi motorumdan soğmama neden oldu
Emre, evet kasa degisiyor bekleyebilirdim aslinda ama 2005 bana herseyi ile $8500 e mal oldu 2006 beklesem $10500 altinda alamayacagim cunku daha yeni kimse fiyatta esnek olmayacak birde biliyorsun ben bu motoru alipta oylece binemem muhakkak degisiklikler yapmam lazim, cebimde kalan para ile simdi istedigim degisikikleri yapabilirim o yuzden o kadar dert degil. simdiden listemi hazirladim bile... _________________ www.thecyclepro.com
walla güzel bi seçim çok sağlam alet.ağır abi edası var böle baba bi makina.bide çoooook çılgın:)636 r6 killer,zx10r r1 killer oluyor:)gerçi bilmem artık beni öldürebilirmide ahahha:)neyse iyi günlerde kullan kardeşim _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
makine süper.. hayırlı olsun, güle güle kullan arkadaşım ama dikkatli ol bu motorun üstünde insan kendini kontrol edemeyebilir.. geçenlerde bi video isledim.. zx-10r R1 ı geçti walla, güsel güsel.. bol hız dolu günler sana;) _________________ HIZLI YASA, GENÇ ÖL.. CESEDiN YAKISIKLI OLSUN.......
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız