Aslında çok güzel günü de anlatmıştım ama flood korumamızın azizliğine uğradım. Biraz saydırdıktan sonra hiç eklemek bile içimden gelmedi fakat dayanamadım. Yorumları resimlerin üstüne kısa kısa yaptım!!!
-------------------------------------------
Eralp'in aracından ben cbr'ı kullanıyorum.
Çok şık
bluesea rüzgarla dans ediyor
Balabanın ballı yollarında tüm sirseriler
Süper işte bu adamlar bizi orada canları pahasına kürek çekerek temsil etti ve sonuncu oldular.
uYuSs mezar ve murdock virajı alamadık. İnsanlar bizi çekemedi ve sola düştük. Düşer düşmez ben telefonuma baktım son arayanlara ama telefonda pert olmuş!! Neyse 15 dakika yüzüp EN KRAL KANOCULAR ödülünü aldık.
Huriye ve Düriye teyzelerde kano almışlar! Bakın şu güzellere nasılda mutlular!
Bazı şeyler başlamadan biter!
hey oğuzhan! Ekmek tahtası mı sandın onu?? Kürek o kürek. Farklı amaçlarda kullanılsada bu gün asıl amacına hizmet etmeli!
Güzellerimiz blue ve eidy
Zzzziizztttaki azim her insanda olsa bu gün süper devlet olmuştuk! Rambo bu gün oradaydı!
Sanat yapılıyor burada sanat!! Kürekten çıkan suların dağılışına bakın bir!
Yalnız foto çekme konusunda iyice ustalaşmışım yahu.. Yoksa foto işine mi başlasam.. Super kareler yaklamışım valla. Makinede bu kadar guzel gözükmüyorlardı..
Çok eglendik, gelmeyenler çok şey kaçırdı valla.. Seneye artık n'apalım.. :şeytan: :şeytan:
Katılan herkese çok çok teşekkürler.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
dunyanın en guzel ve eylencelı gezılerınden bırıydı bu sayede narkoz arkadasım sagolsun Xl200 umu deneyebıldım hersey cok guzeldı hele de yarısmalar uyus cem burak ın dusmesı dısında huahuaha o an kı karalerı gormelıydınız ama sılmıs malesef :md:
Kayıt: Jul 07, 2004 Mesajlar: 336 Nereden: Sessiz ve Derinden
Tarih: 18.09.2005 - 23:29 Mesaj konusu:
yav gelemedim, gelemedim Allaam böle mi olcaktı yav . neyse ehliyeti bi alayım da ikiteker olmazsa transporterla komple lojistik sağlarım bende artık napalım _________________ "Sanki ?l?m bu d?nyada bizden ba?kalaryna yazylmy?tyr! Sanki te?yi etti?imiz ?l?ler, bir m?ddet sonra, bize tekrar d?necek olan m?safirlerdir! Onlary kabirlerine indirir, sonra hi? ?lmeyecekmi? gibi, miraslaryny yeriz!"
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 18.09.2005 - 23:37 Mesaj konusu:
cok guzel ve keyıflı bır gezı oldu, pazar gunumu boyle gecırdıgım ıcın cok mutlu oldu ama ulen yıne tek bır karede yokum , uyuzs olm bı kerede bızı cek, gercı noolacaksa _________________
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 19.09.2005 - 06:45 Mesaj konusu:
Hakikatten eğlenceliydi.. Uyuss yorumlar güzelde bi yerden sonra (ki o bi yer benim teker yaptığım yere denk geliyo) karışmış yorumlarla resimler.. Gönüllü olarakmı düzeltirsin şiddetmi uygulayayım :şeytan: _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız