Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA CBF 600S ABS' mi veya YAMAHA FAZER 6 mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA CBF 600S ABS' mi veya YAMAHA FAZER 6 mı ?

HONDA CBF 600S ABS' mi veya YAMAHA FAZER 6 mı ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
COOO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2005 - 08:58    Mesaj konusu: HONDA CBF 600S ABS' mi veya YAMAHA FAZER 6 mı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba
Ehliyetini yeni almış ve sitenize yeni üye olmuş biriyim.
Herkese kazasız, belasız günler diliyorum.
Tecrübenize istinaden motor seçimim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
HONDA nın sitesinde gördüğüm CBF 600S ABS ile YAMAHA FAZER 6
arasında kaldım.
Honda CBF 600S ABS karbüratörlü, YAMAHA FAZER6 enjeksiyonlu.
Fakat HONDA ABS li.
Karbüratörlü motor dezavantaj mıdır? Teknik ve performans da ödün verirmi?
Herkese selamlar
Teşekkürler

En son COOO tarafından 19.09.2005 - 10:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
COOO Çevrimdışı COOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 19.09.2005 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetini yeni almış yazmışsın fakan motor üzerindeki tecrüben bellideğil eğer motor üzerindede yeniysen kesinlikle bahsettiğin motorlara yanaşma bile sen istersen ufaktan bi başlangıç yap sonra gerisi gelir race ise tercihin honda cbr 250 yada yamaha ybr 250 başlangıç olarak ideal motorlardır. Dil çıkarıyorum

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
COOO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2005 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motor tecrübem 6 ay kadar 250 CC lik bir virago
Uyarılarınız için çok teşekkürler.
Başa dön
han09
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 19.09.2005 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERHABA
FAZER 600 ü yaz başı aldım senin gibi tecrübeye sahiptim.

ilk aldığımda motor çok güçlü olduğu için korkularım vardı fakat kullanmaya başlayınca motorun gücünün çok dengeli olduğunu görüyorsun
şehir içinde çok rahat bir kullanımı var motordan güç istediğin zaman ise gerçek yüzünü görüyorsun, race kadar tatmin edici bir performans veriyor

ABS insanda daha hızlı kullanma isteği doğuruyor ve nasıl olsa abs var dururuz diye düşünüp insan emniyeti (bir parça)elden bırakıyor . ben öyle düşünüyorum

keyifli sürüşler
Başa dön
han09 Çevrimdışı han09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.09.2005 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer demekteyim daha üstün bi motor.fakat hondanın virajı ve yol tutuşu mütiş..duruş mesafeside çok iyi ama abs den çok kaynaklandığı için değil.fazer ondan daha güçlü daha seri bi motora sahip.yani kendi alanında bi dev:)seçim senin tabiki ama ben fazer derim.

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.09.2005 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer Dil çıkarıyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 19.09.2005 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FAZER Dil çıkarıyorum
600 S Dil çıkarıyorum
İkiside Güzel ne Yapayım Çok gülüyorum
COOO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2005 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar peki honda "Karbüratörlü" fazer "enjeksiyonlu"
bu konuda görüşünüz nedir.
fazer ağır basıyor..
Başa dön
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.09.2005 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu devirde karburatorlu motor da alınmazki kardeeşiiim.Teknoloji olarak goruntu olarak Fazer %100 Fazer Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 19.09.2005 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ege2004,
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.09.2005 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum))) ya saçmalamayın arkadaşlar mobilet mi bu karbüratör olunca kötü olucak:)pek bişey farketmez o dostum.yakıtta biraz farkedebilir belki..yani oda belki

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.09.2005 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer alabiliyorsan fazer al tabi Dil çıkarıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 20.09.2005 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

han09 demiş ki:
MERHABA
[...]
ABS insanda daha hızlı kullanma isteği doğuruyor ve nasıl olsa abs var dururuz diye düşünüp insan emniyeti (bir parça)elden bırakıyor . ben öyle düşünüyorum

keyifli sürüşler

Bu dediğinizi ABS'yi bilmeyen insanlar der. ABS'yi bilenler ise şunu söyler. ABS fren mesafesini uzatir. ABS'nin tek görevi kızaklamayı önlemektir. Frenlemeyi iyi bilen biri ABS'siz bir aracla daima ABS donanımlı bir aractan daha kısa sürede durur.

Islak zemin tecrubeniz yeterli degilse kesinlikle ABS'li freni olan bir araç tercih edin derim.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 20.09.2005 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok stabil olmayan,yani yüzeyi bir pıst kalıtesınde olmayan yollarda karbüratörlü olması avantajdır.ama otoban tarzı yollarda enjeksıyon daha kesıntısız ve akıcı bir güç verir.2000 veya 2001 senesinin ss testlerınde r1(ozaman karbüratörlü idi)arazi şartlarında daha kesintisiz bi güç verdıgı fakat pist kullanımında enjeksiyonlu olan gsx-r 1000 in arkasında kaldıgı yazıyordu.
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.09.2005 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KArburator enjeksiyon olayina fazla takilma. Internette arastir eski kasa fazer'in ( karburatorlu) performansi yenisinden daha cok begeniliyor. Performans ve tuketim acisindan katalog verileri arasinda hemen hemen hicbir fark yok. Karburatorlu modelin gaza daha hizli tepki verdigi ve daha vahsi bir motor oldugu yenisinin ise tek avantajinin daha duzgun bir tork egrisine sahip oldugunu goreceksin.
Fazer'in frenleri muthistir. Ancak ABS cok guzel bir olay ani frenajda yapilan kazalarin buyuk cogunlugu kontrolu kaybedip dusmekten kaynaklaniyor. Zeminin islak buzlu yada yagli olmasi yada asfalt kalitesizligi ani frenajda en usta insana bile asfalti opturebilir. ABS olunca fren mesafesi kisalmiyor ama acemice dusmeyi engelliyor.
ZOR secim ben olsam Fazer secerdim ama fazer sahibi fanatigi oldugumdan. Honda da dusunulebilir. Ikisi de cok guzel aletler. Z750'ye de bakin derim.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal