Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık Aprilia Caponord

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık Aprilia Caponord

Satılık Aprilia Caponord
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.09.2005 - 15:48    Mesaj konusu: Satılık Aprilia Caponord Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, abim Aprilia Caponord'unu satıyor:

Açıklaması:
Mat füme orijinal rengi, ben sıkılıp aynısının parlağına boyattım. Orta sehpa (Aprilia) Koruma demiri (Hepce Becker) Elcik ısıtma (Oxford) Yan Çanta demirleri (Givi) 5.000 km yapmış Continental TKC-80 lastikler (off-road tipi) Deri depo kılıfı (Bagster) Yeni fren balataları (Brembo, Ön-Arka) Yeni fren diskleri (Ön)

Fotoğrafları:

Linki:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1623036

İster benimle temasa geçin, ister yukarıdaki linkten kendisiyle...

En son Wee-Strom tarafından 20.09.2005 - 10:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.09.2005 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
Şayet bir motosiklet almaya karar verdiyseniz, bunun adı da CAPANORD olacaksa bundan emin olun ki en güzel Capo'yu alacaksınız.
Bora Capo konusunda yüksek lisans hatta doktora yapmıştır. Titiz ve bir motosiklete nasıl binilir konusunda son derece tecrübelidir. Kefil olabileceğim bir motordur. Benim motorla takas edeceğini bilsem düşünmeden alırım. Bora'cım ne dersin. ;-)
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 19.09.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel makine ama durumum yok ....yoksa hemen kapardımmm Üzgünüm
Başa dön
alone_man Çevrimdışı alone_man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bora demiş ki:

Sedat kardeşim,

Övgülerine teşekkür ederim. Satış sebebimi yazmamışım, belki "madem bu kadar caponord meraklısı, niye satıyor?" diye merak eden vardır, neredeyse binilmemiş bir 2003 Caponord satılığa çıktı Ankara'da, kaçırmak istemediğim için peşinat verip borç harç hemen aldım. Bu satılınca paranın devamını ödeyeceğim, odur yani. Yoksa Caponord, illaki Caponord yani.

Bora

Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım aramızdan bir dostumuz alır. Çünkü kaçırılmayacak bir motosiklet. Alana da satanada hayırlı olsun.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cemilx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Avcylar

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok hoş makina fakat durumu olmayanlardan bir taneside benim. Artı olarak ilanın bulunduğu linkte hiç birşey çıkmıyor.
Fiyatını filan öğrenseydik ben alamayacam fakat başka arkadaşlara önerirdim.

2. Yamaha Ybr 125
1. Kanuni Seyhan 250
Başa dön
Cemilx Çevrimdışı Cemilx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Felix-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cemilx, link bomboş...ilan kaldırıldı diyo.... ne iş şaka felan mı
Başa dön
Felix-R1 Çevrimdışı Felix-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,

satış fiyatı 13,000YTL.
kilometresi 40,000Km.

Link dün çalışıyordu, şimdi biradere söyliyeceğim, bir baksın problem ne.
hallo
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hayalimdeki motor ilgilenebilirim

ama sahibinden com da mesaj yok ozelliklerini yollayabilirmisin ?

slm
Hallo
Başa dön
hallo Çevrimdışı hallo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vetmemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL,Anadolu

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakikaten gördüğüm capo lar içinde en yakışıklı olanı Dil çıkarıyorum
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tolga abinin motorunu ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm.Dehşet bir makinaymış.Para olsa bir dakika düşünmem.Tam 'al evlen' dedikleri cinsten.Aslında bizim adem Z750'yi satıp enduro alacaktı.Keşke satmış olsaydı direk ona alırdık.hiç olmassa yabancıya gitmezdi. Ağlıyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Tolga abinin motorunu ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm.Dehşet bir makinaymış.Para olsa bir dakika düşünmem.Tam 'al evlen' dedikleri cinsten.Aslında bizim adem Z750'yi satıp enduro alacaktı.Keşke satmış olsaydı direk ona alırdık.hiç olmassa yabancıya gitmezdi. Ağlıyorum

haklısın aslında, ama benim motor henüz satılmadı. ayrıca 4-5 aylık motorcuya capanord biraz büyük gelmez mi :scooter:
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biox2000, Adem sen değilmisin, mesleğe z750 ile başlayan, benim görüşüm sana Capo bile az gelir. Çok gülüyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bora demiş ki:

Caponord Teknik Özellikleri:

Motor: 60° V çift, 4 zamanlı, AVDC system (Titreşim engelleyici)
Yakıt: 95 RON kurşunsuz
Soğutma: Sıvı soğutmalı.
Bore and stroke: 97 x 67.5 mm
Motor hacmi: 997.62 cc
Sıkıştırma oranı: 10.4 :1
Sübab: Üstten çift eksantrik, silindir başına 4 sübab.
Max. güç: 98 HP (72 kW) / 8.250 r.p.m.
Max. tork: 97 Nm / 6250 r.p.m.
Yakıt sistemi: Endirekt çok noktalı enjeksiyon.
Ateşleme: Silindir başına çift bujili (Twin Spark Ignition) dijital elektronik.
Marş: Elektrik.
Yağlama: Yağ rezervuarlı kuru karter tip, yağ soğutmalı.
Vites: 6 ileri
Debriyaj: Islak tip çoklu disk.
Şase: Double Wave Twin Beam in aluminium-magnesium alaşım
Boyutlar: Uzunluk 2,290 mm, Genişlik 876 mm, Yükseklik 1436 mm, Sele yüksekliği 820 mm
Süspansiyon: Ön Marzocchi 50 mm hidrolik teleskopik çatal. 175 mm hareketli. Arka Alüminiyum alaşım maşa. Sachs hidrolik monoshock compression, preload and rebound dampening ayarlı. 175 mm. hareketli
Fren sistemi: Ön Brembo 300 mm. çaplı çift paslanmaz çelik disk, kaliper başına çift pistonlu yüzer tip kaliperler. Yarı-metalik fren balataları. Freudenberg fren hortumları. Arka 270 mm. çapında paslanmaz çelik disk, çift pistonlu kaliper, Freudenberg fren hortumu.
Jantlar: Tubeless, telli ön: 2.50 X 19", arka: 4.00 X 17"
Lastikler: Radyal tubeless, ön: 110/80VR19, arka: 150/70VR17
Akü: 12V 12Ah
Alternatör: 470 W
Benzin depo kapasitesi: 25 litre
Max. Hız: 220 km/s
Yakıt sarfiyatı: 5.5 lt/100 km (uzun yol, 90 km/s), 6.5 lt/100km (şehiriçi)

biox2000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2005 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman ajan T'ye diyelim capanord yerine benim motoru satsınlar, capanordu da ben alayım ?
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal