Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SABAH SABAH SİNİR YÜKLENDİM...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SABAH SABAH SİNİR YÜKLENDİM...

SABAH SABAH SİNİR YÜKLENDİM...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:25    Mesaj konusu: SABAH SABAH SİNİR YÜKLENDİM... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir tanışma mesajı:
Alıntı:

17 yaşıma kasımda girecem ama ehliyeti anca yaza alabileceğim ve babam da motorcu olduğu için (k 1200 lt) bana da bi motor sözü var (r 1200 gs). İnşallah motor aldıktan sonra aktif olarak sizin gezilere katılabilirim tabii eğer beni de kabul ederseniz...

Bu da yorumum:
Alıntı:

Hoşgeldin evladım... Baban sana şaka yapmış galiba... Bence, bir baba bu şekilde davranmamalı! Tamam, alsın ama... r1200gs ne demek?

Bu sitede, ekonomik durumu müsait olmayan, mobilet bile almaya gücü yetmeyen ama motor sevdasını bizlerle paylaşıp moral ve umut yüklenmeye çalışan bir sürü arkadaşımız var. Lütfen biraz dikkatli olalım!

Babana da iki çift lafım var; Aynen kendisine iletebilirsin: Hazıra konmayı değil, çalışıp kazanmayı önersin! Alacaksa da, yaşına ve tecrübene uygun, daha mütevazi bir motor alsın!

Buyurun bakalım!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal Abi,
Sen şimdi bunu da bir yöne çekme, kavgaya vesile sayma bir şey söyleyeceğim. Bir kişi PM atıp özelini seninle paylaşıyorsa şayet bunu buraya aksettirmen doğru değil. O ikinizin arasında kalmalı bunu buraya yazmana ne gerek varki. Tanışalım bölümünde yazdıysa da orada cevap versen daha iyi olurdu kanımca. Göz kırpıyorum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, hakikaten sedat'a katılıyorum hem zaten çocukcağız 16 yaşındaymış,o yaşlarda bende tom cruise' nin top gun filmindeki motordan alıcam derdim kendi kendime. Çok gülüyorum :-D
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
xtremetawsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir dünya insan var böyle baba parasıyla motor alıp 3-5 ayda parçalayıp atan. Şanslı olanları sadece motosikleti parçalıyor, şanssız olanları motosikletle birlikte kendilerini de.
Başa dön
xtremetawsan Çevrimdışı xtremetawsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni bencede büyütecek birşey yok.
babası oyalamak için söylemiş o da o heyecanını
paylaşmak istemiş bence.
babamda ben o yaşlarda iken, biraz daha büyü sana şunu alacam bunu
alacam diye çok vaatlerde bulunmuştu ama yalan oldu...
yani ne geriyon kendini kardeş bırak isteyen istediğini alsın

En son HalilRR tarafından 21.09.2005 - 08:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben cumoni'ye katılıyorum. Motora sevdalı olmak çok ayrı bir konu, 17 yaşında bir gencin böylesi bir motosiklete sahip olması çok ayrı bir konu.
Herhangi bir tecrübesi olmayan sadece sevdası olan bir gencin direkt olarak böyle bir makinaya binmesi ve bunu yazarak gurur duyması, hayal kurması bu sitede anlatılmaya çalışan bir çok şeye karşı geliyor.
Evet herkes hayal kurar, özellikle o yaşlarda benim düşlediklerim gerçek olsaydı daha oracıkta başımın üstündeki taşta R.i.P. yazardı... Ben o hayallerin gerçekleşmeyeceği güvencesiyle mutluluğunu yaşadım.

Bu genç arkadaşımızın babası da madem motorcu çocuğunu eğitmeli, onu gaza getirmektense neyin ne olduğunu öğretmeli, bilmiyorsa da en başta kendisi öğrenmeli.

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 21.09.2005 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu p.m. değil. Forumda yazıldı...

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14778#257545

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok sert çıktınız.benimde ilk motorum 2000 r6 idi ve "baba parası"ile aldım.hiçte parçalamadım..maddi sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım..babam satalım dediğinde de hiçte olmaz demedim.kaç senedir SS kullanıyorum bilmiyorum.ama ilk SS im baba parasıylaydı..2001 yazında işe başlayınca kendi paramla aldım..şu anda da kendi paramla sahibim motoruma ama hiç bir şekilde kullanımım ve görüşüm değişmedi..kaçıncı motorum bilmiyorum.Allaha şükür istediğim marka alabilecek güçteyim şu an..araba alamıyorum belki(zaten isteyen kim ayrı mevzu)yada kendi evim yok ama paramın çalışmanında değerini biliyorum.neyse uzatmıyayım.bazımız kendi parasıyla bazımız aile desteği ile alıyor ama hepimiz motorcuyuz hattı zaatında..boş yere kızmayın çocuğa.ha bende katılmıyorum öyle bi dev almasına ama baba parasıyla almak çokta ayıplanıcak bişey değil.o yaşa uygun bişey alması daha mantıklı o ayrı konu ama biraz daha müsammalı olalım lütfen.soğutmayalım kimseyi motordan..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar, R1200GS başlamak için uygun motor değildir derseniz kabul ama konu insanları parasal durumları için eleştirmeye gelince durun derim. Bize ne kimin parası var kimin parası yok. Çocuğun imkanı var ve motor istiyor kötü birşey mi bu? Hem de enduro istiyor. Race alıp caddede hava atmak peşinde değil. Evet çoğumuz dişimizden tırnağımızdan arttırıp yıllarca uğraştıktan sonra motor sahibi olabildik ama bu imkanı olupda bizim geçtiğimiz zor yollardan geçmek zorunda kalmayanları ezmek için bir sebep olamaz. Bu muhabbetleri bırakıp arkadaşı aramıza kabul edip yardımlarımızı esirgemememiz lazım.
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

annemde beni ortaokuldayken (o zamandan beri deliyim) boyun avizeye değince sana mx makina alıcam diye kandırırdı Çok gülüyorum
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
animi_limina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul, Anadolu

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wee-Strom'a katılıyorum ben de. Eleştiriler yanlış yönde ilerlemesin. R1200GS ile başlamak iyi bir fikir değil demek neyse ama "baba parasıyla alınan motordan hayır gelmez, yok başkaları mobilet bile alamıyor" gibisinden eleştirmek anlamlı değil. Para sahibi olmak ayıp değil. Baba parasıyla alınan şeyin değerinin bilinmeyeceği de kesin değil...

*** BÜFE TEAM ***

Now, bring me that horizon!
Başa dön
animi_limina Çevrimdışı animi_limina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cumoni bencede büyütecek birşey yok.
babası oyalamak için söylemiş o da o heyecanını
paylaşmak istemiş bence.

Haklı olabilirsin halilRR ama bu baba modeli benim felsefeme uymuyor. 17 yaşındaki genç böyle oyalanır mı? Adam çocuğunun büyüdüğünün farkında değil galiba... İki erkek çocuk sahibi bir baba olarak, ben böyle bir yanlışı hiç bir zaman yapmadım. Yani alamayacağım ya da almayacağım bir şeyi alırım diye söz vermedim!

Büyük oğlumu örnek vereyim (İTÜ' de Telekomünikasyon Mühendisliği okuyor, son senesi). Şu anki motosikletimi (Twister) alırken. Ya baba, çocukluğumda obiçim motorlara biniyordun ama tam ben motosiklete binecek çağa geldiğimde 125'liklere döndün. Bari şimdi en az 500'lük bir makine al diye çok diretti ama almadım.

Ona dedim ki: Artık senin de kullanmaya başlayacağını anladığımda 125 lik makineye döndüm ve senin küçük hacimli motorla başlamanı sağladım; Şimdi ise anca 250 lik ama kaliteli bir makine alırım; Zaten sana ayrıca motosiklet alacak gücüm yok, gücüm olsa bile asla daha büyük hacimli bir motor almazdım dedim! Yani oğlumun bu işi temelden, sindirerek öğrenmesi için ben kendi zevkimden bile fedakarlık ettim...

Yanlış mı yapmışım?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oollduuu... babamın bi dünya parası var ben bu parayla kendime bi motor alamıcam yok yaaa.... alırımda, kıymetinide bilirim.... kimsenin bunu yanlış anlamasına gerek yok.... ailesi zengin diye birini bu duruma düşürmek yanlış.... ben baba olsam tabiki çoluma çocuuma harcıcam, parayı niye kazanaıyorumki...kefenini cebi yok...
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende alimi-limina ya katılıyorum. (kanka naber yaw?) Göz kırpıyorum
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 21.09.2005 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, demişki;
Alıntı:

Artık senin de kullanmaya başlayacağını anladığımda 125 lik makineye döndüm ve senin küçük hacimli motorla başlamanı sağladım; Şimdi ise anca 250 lik ama kaliteli bir makine alırım

Yani sadece paraya dem vurmamış...
Babası için fakirde zenginde olsa oğluna alacağı yani başlangıç motorunun, doğru seçimin daha küçük hacim li olmasını kastediyor...
Uzatmayalım arkadaşlar. Bencede doğrusu bu...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal