Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD ve Motosiklet Sporu:::DUYURU!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD ve Motosiklet Sporu:::DUYURU!

MD ve Motosiklet Sporu:::DUYURU!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:03    Mesaj konusu: MD ve Motosiklet Sporu:::DUYURU! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son iki aylık dönemde Motordelisi.com portalını takip edenler gözlemleyeceklerdirki,Portalımız Motosiklet yarışlarından haberler,fotograflar,yorumlar ve Roportajlara yer veriyor..
bu bakış açımızın sebebide;"Paylaşım ve Motosiklet içerikli internet sayfası" kimliğinden dahada öteye giderek MOTOSİKLET MEDYASI olabilme çabasıdır.Bu çerçevede tüm yarış ve etkinliklere Motordelisi Kulübü ve Haber Portalı olarak BASIN kimliğiyle girmekteyiz.
Pistin içinden çekilen fotograflarla,Pilotlarla yapılan Roportajlarla,ve Yarış sonrası yazılan Analizlerle yarışları seyredemeyen üyelerimizede "GİTMİŞ KADAR OLDUK" dedirtebilmekde MD için mutluluk verici.
MD Portalı ,daha öncede belirttiğim gibi MOTOSİKLET SPORU ve bu kültüre çok önem veriyor.
25 Eylül Pazar günü İzmir Pınarbaşı yarış pistinde yapılacak olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonasını ve bunun öncesindeki sıralama turları ,antremanlar herşeyi A dan Z ye size aktaracagız..

Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü
Başkan
Hakan DİNÇER

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbullu md olarak böylesine deli olduğum bir olayda, benim gibilere uzağı yakın ettiğiniz için çok tşk ederiz....
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bi haber bu. Özellikle Körfez Pist ve İstanbul Drag yarışlarını süper fotoğraflarla canlı izlemiş gibi yaşadık. Çok sağol Hakan abi.
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AS150T +1000 Dil çıkarıyorum
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
president1_1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
Tebrik ediyor,alkışlıyorum.
Pınarbaşı Haberlerini bekliyoruz.

Ben ezelden beridir hür ya?adym, hür ya?arym.
Başa dön
president1_1 Çevrimdışı president1_1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 21.09.2005 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler hocam,
Bizim gidemediklerimizi sen bize getiriyorsun. Zira koskoca medyanın futbol dışındaki bu tür organizasyonlardan haberi bile olmadıgını düşünürsek birinin yapması gerekiyordu.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 21.09.2005 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zira koskoca medyanın futbol dışındaki bu tür organizasyonlardan haberi bile olmadıgını düşünürsek

Zaten kanayan bir yara bu..
Bana göre Türkiyede Spor Medyası degil Futbol Medyası var..
Spora sadece Futbol gözüyle bakmaktan vazgeçildiğinde Türkiye bir çok dalda başarıyı yakalıyacaktır.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mordor

MesajTarih: 21.09.2005 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Spora sadece Futbol gözüyle bakmaktan vazgeçildiğinde Türkiye bir çok dalda başarıyı yakalıyacaktır.

nerde o günler
Başa dön
Karga Çevrimdışı Karga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 21.09.2005 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zaten kanayan bir yara bu..
Bana göre Türkiyede Spor Medyası degil Futbol Medyası var..

tüm kalbımle katılıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 22.09.2005 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmelsiniz sizden delisi yok Dil çıkarıyorum

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Ümraniye

MesajTarih: 22.09.2005 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiye kadar yaptıklarınız zaten kocaman kocaman teşekkürleri ve daha nicelerini hak ediyor
hakan abi başta olmak üzere diğer moderatörlerimize ve bu siteye emeği geçen her üyeye teşekkür ederim Binlerce insanı bir arada tutmak , onları gelişmelerden haberdar etmek ve bilgiye bilgi katmak kolay değil ellerinize emeklerinize sağlık .......
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.09.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir Pınarbaşı Pisti Antremanlara açıldı ve bu gün fotograflarla size antremanları aktaracagım..Ayrıca birde sürpriz gelişme var..Akşam yazacagım.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2005 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abicim bende pitte olacağım istersen kamera ile sana yardımcı olabilirim burada bir linkten aktarabiliriz görüntüleri...
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 22.09.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asil noolmus abıcım ben pek anlamadım da Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2005 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOSTUM ÇEKİMLER VAR YA PİSTTE ONDAN BAHSEDİLİYOR Gülümsüyorum
35CBR70
Başa dön
asil_sulanc Çevrimdışı asil_sulanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal