Tarih: 30.05.2004 - 22:42 Mesaj konusu: Bana Yardım Edebilecek Birisi Varmı Ya(Aileyi ikna sorunu)
Ya ben bir motor hastasıyım Motor benim hayatmın bir parçası ona karşı koyamıyorum artık hayatımı eriyip bitirdi motorsuz yapamıyorum.Annemde motora çok karşı bu konu beni delirtiyor.Anneme dedim motor alıcam diye eyer motor alırsan dedi Bir daha bu eve gelme dedi seni evlatlıktan red ederim dedi sonrada git motormu alıcaksın nabıcaksan yap dedi.Benim kendi param Vede hastasıyım nası Karışıyor ya arkaşlar eyer bana birileri yardım etmes ise kafayı yakında yicemmm
------------------------------------------------------------------------------------
Başlık konu içeriğini yansıtır hale getirildi.(p.s: Lütfen başlıkları konu içeriğini yansıtacak şekilde yazalım. Teşekkürler.)
WİSHNE
------------------------------------------------------------------------------------- _________________ HER MOTORCUNUN KENDYNE ?ZG?N BYR STYLY VARDIR
Tarih: 30.05.2004 - 22:55 Mesaj konusu:
YApacagin sey gidip motor almak.Merak etme hic bir anne babanin simdiye dek motor aldi diye cocugunu evlatliktan reddettigini duymadim.
Ancak yine son bir kez ona gidip ; bu isi cok güvenli akli basinda yapacagini,hiz yapmayacagini ,serserilkik yapmayacagini, bu isi hobi olarak zevk icin yapacagini falan anlatip son bir ikna calismalari yap derim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Ben zaten Bu ikna çalışmalarını 10,16 seneden Beri yapıyorum zaten.Ama inanmıyor Ki benim aklım hep sende kalır diyor ben Ölmeden Motor alamassın diyor ama Biliyor ki nolursa Olsun Ben motor Alıcam Çünki Motorsuz hayat Yemeksiz Yaşama Benzer.. _________________ HER MOTORCUNUN KENDYNE ?ZG?N BYR STYLY VARDIR
dostum
bak benım babamda cok karsıydı neler yaptıysam hayır dedı ama ben gıttım aldım ve su anda sadece tek soyledıgı motor yuzunden hasta olma olursan ılgılenmem ve uzulmem demekten baska bırsey olmadı
onun ıcın sende once guvenlıklerını ayarla onlar ıkna olur
sen de bendensin .Annem ne zaman bi yolda racing görse "ay ne kadar tehlikeli" der durur veya ona benzer şeyler işte.Ne zaman motor konusunu açsam hayır efendim olmaz ,seni sokakta bulmadık biz ,Kafan mafan patlar düşersin.
gerçi benim motor sevdam fazla geçmişe dayanmıyor ama olsun motor şart
Ben ne yapacağımı biliyorum iyice üstüne üstüne gideceğim. ;-)
Tarih: 31.05.2004 - 12:51 Mesaj konusu:
bazı babalar doğru soyler bazılarıda doğru soylediğini sanar ki herhalde bizimkiler doğru söylediğini sanalardan _________________ Ya?mur ya?mayacaksa g?ne?in,sabah olmayacaksa gecenin,a?lamayacaksak g?lmenin,sevmeyeceksek sevilmenin ne anlamy var.
Kayıt: Feb 16, 2004 Mesajlar: 354 Nereden: Ankara/Batykent
Tarih: 31.05.2004 - 13:11 Mesaj konusu:
bencede git al motoru sonra söylersin belki annende beğenir ailecek motorcu olursunuz (annenin fikri motorun üstüne binince değişir inşallah) _________________ motosiklet sadece kullanym aracy de?il bir ya?am tarzydyr
valla otur düşün ya annen beğenmezse (inşallah beyenir) ne olacak senin motor annelik yapabilecekmi anneni ikna et sonra al zaten elinde sonunda alcan annene iii davranıp onuda razı et _________________ D?nyada Yok Edilemeyen Tek Vir?s SEVGYDYR!!!
Kayıt: Mar 02, 2004 Mesajlar: 287 Nereden: Ystanbul/Kadyk?y
Tarih: 31.05.2004 - 13:28 Mesaj konusu:
oturup neden annenin böyle sert bir tepki verdiğini anlamaya çalışarak başlayabilirsin.anlamak çok zor değil ! sanki anneniz-babanız motor tehlikeli derken yanlış birşey söylüyorlar gibi davranmanın manası yok.evet tehlikeli ! herhangi bir araç kullanmaktan daha tehlikeli.kaldı ki çoğumuzun 1000 $ lık kaskı veya 500 $ lık korumalı montu yok ve alacak durumumuz da yok.biraz da anne-baba yönünden bakıp sanki bize düşmanlarmış gibi inadına hareket etmek yerine bu yaşa kadar en değerli varlıkları gibi korudukları sizlerin 6 ay sonra karşılarına tekerlekli sandelye ile çıktığınızda ne hissedeceklerini düşünün.tabiki her insan kendi istediği gibi yaşamak ister, özgürlük doğamızın bir parçası ve motorda bunu tamamlıyor ama bu bize sevenlerimizi üzme hakkı vermiyor.
ergeç motor alacaksın kim nederse desin.annen baban dahil.sana düşen görev mümkünse almadan önce mümkün değilse aldıktan sonra kesinlikle üzülmemelerini sağlamaktır.selamlar. _________________ Ynsano?lu'nun yapty?y hi?bir?eye ?a?yrmam !
Ya benim babam Öldü O yüzdende biraz istemiyor Yani kadınlar İşte babam olsa Belki alabilirdim ama Annem izin vermiyor.Yani İmkansız ddiyor Ama biliyor ki İmkansız diye bir şey yokturRRR _________________ HER MOTORCUNUN KENDYNE ?ZG?N BYR STYLY VARDIR
başın sağ olsun.. ne olursa olsun bence anneni ikna etmeden motor alma.. analar her zaman doğruyu bilir unutma.. ikna etmek senin motoru ne kadar istediğine bağlı.. çok istiyorsan(ki istiyor gözüküyorsun) kesin ikna edersin.. ama sakın ananı üzme.. o en değerli varlığın
Orası öle Anneler her zaman Haklıdır ama ben bu motoru kesinlikle alıcam bunun başka bir yolu yok. _________________ HER MOTORCUNUN KENDYNE ?ZG?N BYR STYLY VARDIR
Tarih: 01.06.2004 - 00:30 Mesaj konusu:
Cross, aileler genellikle racing motorlardan çekiniyor, onlara dah tehlikeliymiş gibi geliyor.
Bence yazdıklarından dolayı daha fazla dil dökmenin anlamı kalmamış, başka yolu olmadığını da söylüyorsun, o zaman git bi tane racing olmayan beğendiğin motoru al.
Sonrası sana kalmış. _________________ HAYATTAYKEN KEYFYNY ?IKARIN.
Kayıt: May 25, 2004 Mesajlar: 36 Nereden: istanbul atasehir
Tarih: 01.06.2004 - 17:29 Mesaj konusu:
Benim annemde motor almamı istemiyordu.İstememesinin sebebide zamanında kendi motorunun olması ve düşüp cenesini kırması 8) neyse ensonunda hayırlısıyla ikna edebildim _________________ On?n? g?rmeden sollama, evine aci haber yollama.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız