Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Goz takilmasi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Goz takilmasi

Goz takilmasi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 02:01    Mesaj konusu: Goz takilmasi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam,

Benim 200 ve ustundeki suratlerde onumdeki araclara gozum takilmaya basliyor. Bunu nasil asarim ?
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 ve üstü süratlere cikmayarak Dil çıkarıyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fowrider haklı bencede Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JacK
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E bencede .

keh keh keh Çok gülüyorum
Başa dön
JacK Çevrimdışı JacK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dedekorkut
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzağa bak yolun bitimine. Önünde araç yoksa bas. Varsa hiç basma. Dün yarışları izledikten sonra bende iyi gaza geldim. Dönüşte otobanda 2.60 gördüm.
Başa dön
dedekorkut Çevrimdışı dedekorkut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben genelde soladigim icin o araclari, hic öyle birsey basima gelmedi Çok gülüyorum
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahsettigin olayı asma yolu yok bencede risk alma.....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla motorla hiç o hıza gelmedim Üzgünüm daha arabaylada bana bi sorun olmuyor
maganda
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yol boşsa bas değilse basma çünkü söz konusu olan hayatın (kaza yaparsan maazallah bidaha motora binemezsin o zaman ne yaparsın Ağlıyorum )

*/\/\*@G@Nd@
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben baska yonune değineceğim Bu biraz eğitim eksikliğinden sakın yanlış anlama senin değil gözlerinin eğitim eksikliği amerikada yapılan bir univ. araştırmasında gözlerini sabit noktaya odaklayanlarla sürekli hareket ettirenlerin arasındaki farkı cıkardılar ve fark dağlar kadar sabit tutanların kaza oranı cok yuksek cıkmış bunun sebebi belli.
senın yapman gereken gözlerini eğitmen kullanırken sureklı aynaları kontrol et ılerı odaklan sagda ve solda hareket eden cisimlere kısa surelı odaklan sureklı gozlerın yolu kontrol ederken etrafıda kontrol et ve kısa surede bu alışkanlığından kurtulursun
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dedekorkut
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yol boşsa bas değilse basma çünkü söz konusu olan hayatın (kaza yaparsan maazallah bidaha motora binemezsin o zaman ne yaparsın )

Uzun yıllardır motor kullanıpta kaza yapmamış birisini tanımıyorum. Belki vardır ama ben tanımıyorum. Zaten kaza yaparım korkusuyla motora binilmez. Öyle bir durumun varsa 20 ile giderken bile kaza yaparsın.
Alıntı:

Benim 200 ve ustundeki suratlerde onumdeki araclara gozum takilmaya basliyor. Bunu nasil asarim ?

lafında ben arkadaşın uzun zamandır motor kullandığını çıkardım. Tabiki yavaş ve dikkatli kullanmak en güzeli ama arkadaş zaten 200 üzerine çıktığını söylüyor.
Alıntı:

Uzağa bak yolun bitimine. Önünde araç yoksa bas. Varsa hiç basma

demişim zaten. Eğer arkadaş Hızlı gitmek istiyor ve bunu yapıyorsa önü boşken basması en güzeli. Ayrıca aksugürsele de kısmen katılıyorum. Kısmen diyorum çünkü heryeri kontrol etmek daha düşük süratlerde mümkün olabilir fakat 200 üzeri süratlerde sadece önüne ve yola bakmak gerek. Gözün görebildiği uzaklığa 200 üzeri hızlarda o kadar çabuk varyorsun ki değil sağa sola aynaya bile bakmayacaksın. Saniyenin onda biri kadar kısa süreli de olsa. Zaten aynaya baksan ne olur ki o hızda sana yaklaşan rossi gibi biridir.
Birde racing kullanıp ta 200 üzerini görmeyen yok gibidir. Kesinlikle hızlı kullanın diye tavsiye etmiyorum bu sadece benim tespitim.
Türküz, kanımız hızlı akar ve çabuk gaza geliriz altında da ss varsa bu hızlara çıkarız. ( ben de dahil )
Ama en güzeli dikkatli kullanıp uzun yıllar motora binmek.
Bu yazdıklarımdan da kalkın hemen gaza basın tako 2.60 2.80 görmeden motordan inmeyin dediğim gibi manalar çıkarılmasın.
Tekrar ediyorum tavsiyem dikkatli kullanılmasıdır.

En son dedekorkut tarafından 31.05.2004 - 17:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
dedekorkut Çevrimdışı dedekorkut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 31.05.2004 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir keresinde çevre yolunda babamın arabasıyla 240 km\h ile giderken,yolun kenarındaki cisimler "Film şeridi" gibi devam ediyordu..Yol kenarında ne var,ne yok hiç belli değildi..Genelde önünde giden arabanın hareketlerine göre kendimizi ayarlarız(Öndeki arabanın stop'ları yandımı yawaşlarız vesaire)..Bu yüzden gözün takılıyor olabilir..Bu bir alışkanlıktır..En iyisi araba,yerine arabanın önündeki yola,yani gözlerini ufka doğru yöneltebilirsin..Maalesef bu alışkanlığın bir somut ilacı yok Üzgünüm
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

270 'le giderken neye baksan kilitleniyorsun. Sanirim aliskanlik meselesi.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetaktan
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2004 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

350 km hıza çıktım. 2000 metre kadar gittim.kask takılı oldugu için göz kapanması ve de takılması olmadan yolumu bitirdim.1988 yılında 5000 mt.atlayışıydı.artık yapmıyorum.
Başa dön
mehmetaktan Çevrimdışı mehmetaktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 01.06.2004 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupa!yı bilmem ama Tr'de bu hızlara çıkmak, Tem yollarıda dahil kamikaze yapmaktır. Üzgünüm
Bizim otoyollarımız Kış aylarından sonra köstebek çukurlarıyla doluyor, bu çukurlar özensiz biçimde uzun zaman sonra, ancak yamalanıyor.
Geniş 3-4 şeritli yollarda asfalt, yanyana 2-3 şerit şeklinde yapılıyor, bu da asfalt birleşme aralarında, bir süre sonra çatlaklar oluşmasına neden oluyor ve her motorcunun korkulu rüyası haline geliyor.
Bu aralara zift dökülür ki, o da yol tutuşu bakımından ayrı tehlike yaratıyor.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal