Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - garibana yardım destek ve tavsiye :.(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

garibana yardım destek ve tavsiye :.(

garibana yardım destek ve tavsiye :.(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erkin_doganay
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2004 - 02:03    Mesaj konusu: garibana yardım destek ve tavsiye :.( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili arkadaşlar bunca aylık motordelisi üyesiyim biraz yardım destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
.[/url]http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=738396[url]
sorum bu linkteki motorsikletle ilgili.göremeyenle için gilera gfr 125.
2 milyar isteniyor.sorunum isealsammı almasam mı bilmiyorum.daha doğrusu alsam bu ilk ve 3-4 yıllık motrum olur ve yüksek cc ye geçmem çok zor olur hatta imkansız(malum öğrenciyim)yemeden içmeden yatmadan kredi çekip parasını öderim.maddi imkanlarım 3.5 4 belki zorlarsam 4.5 milyar ehhhhh tabii forumdan borç verecek arkadaşlar olursa 5-6 milyarada çıkabilirim :P.Neyse sonuç olarak sizlerinde görşlerini almak istedim.bana yardımcı olursanız sevinirim.yok olmazsanız canınız saolsun en azından içimdeki bir şeyi paylaşmış oldum.kalbiniz sevgiyle cebiniz parayla dolsun banada verin...............[/url]
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erkin_doganay
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakmayın url yi verememişim.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=738396
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 31.05.2004 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdi arkadasim, sunu aklina koy, iyi zorla motor almaya calisma!!!
diyorsun maddi durum simdi elvermiyor, zorla aldin diyelim bu makinayi , bi sorun cikarsa, para lazim, bide parcayi bulma zorlugun Tr , ve bunun benzini , kaski, cizmesi .... varda var, seni karamsarliga itmek istemiyorum ama, acele etme, hedefini belirle, biriktir parani ki , ben senin yerinde olsam, ögrenim hayatima adapte olurum, íyi bir meslek sagibi olursun, zora sokmadan kendini süper makinalara full bi sekilde binebilirsin,
dedigim gibi acele etme, kendini zora sokma. birak millet gazlasin önünde sen ilersine bak, t Dil çıkarıyorum
he bu arada garibanlik la alakasi yok bu olayin, bu spor masrafli bu gercek, ama dedigim gibi bilincli adimlar atarsan sorun yasamassin Dil çıkarıyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
erkin_doganay
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önerilerin için teşekkür ederim fireblade ancak gel görkü 3 sene sonra bitecek okulum.yedek parça konusunda haklısın(gerçi bu satan arkadaş bi tanede yedek motor veriyormuş yanında)bozulursa bi şey olursa ben ne yaparım bilmiyorum.kask mont konusuna gelince kask için eniştemin kullanmadığı kaskını alıcam mont sorun değil yeterki motorsiklet olsun çıplak bile binerim benzin ise allah kerim diye düşünüyorum.3 sene beklemek beni soğutur gibi geliyor.biraz daha düşünüp karar vermem lazım.garibanlık konusundada haklısın biraz masraflı bir oyun bu.ama ben şu anda hem maddi hem manevi açıdan garibanım.motorsikleti çok ama çok istiyorum.allahım bu hafta sayısal loto bana çıksın.ühühühühühü ağlamak istiyorum.
maganda
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede para biriktir eğer bidaha alma şansın yoksa bekle iii bişey al

*/\/\*@G@Nd@
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw motorumu satabilirsem ben alırım yaw bunu hem bi tane daha motor weriyo wauyy bee
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 31.05.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkin o motorla o tamirci senin bu tamirci benim dolaşırken inan bana çoook daha fazla üzülüyorsun.bahsettiğin paralarla daha küçük ve yeni mümkünse sıfır bir motor alsan çok yerinde bir karar almış olur hemde boş yere kendine sinir stress ve masraf kapısı açmamış olursun.ayrıca 125 lik race inde race tutkunu giderceğindende emin değilim.selamlar.
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 01.06.2004 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayhan_xv250, Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Gilera'nın bu modelleri ölü. Runner kadar iyi diil. Yanında verdiği yedek parçalık motorun, sana ilerde gerekecek parçalardan yoksun olacağını hatırlatayım, hepsi kullanılmıştır.
2 zamanlı, ataklı bu motor çabuk yıpranıyor,
Tamirciler ile akraba olup, akrabalarına sıfır motor aldırabilirsin.
Bu motor bende olsaydı elden çıkarmak için 1 milyara verirdim ve çabul elden çıkarmakla, daha kazançlı olurdum.
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 01.06.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de bu motor racing için uygun değil. Egzoz dan moblet sesi geliyor adeta. Yerinde olsam o paraya daha uygun yeni çıkan motorlardan birini alırım. Orda iyice geliştirdikden sonra artık kiralayarak ya da arkadaşın vasıtasıyla zaman zaman racing tutkunu bir nebze olsun giderebilirsin..

Okul bitince de zaten askerlikten alıcağın paraylar (üniversite mezunu isen) alırsın bir tane. Ben öyle yapmayı düşünüyorum aylık 1 milyar maaş 8)
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2004 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok doğru söylemiş. Son bütçen ile yapacağın kütle harcama daha sonraki küçük harcamalarını çok etkiler. Hatta motordan bile uzaklaşabilirsin. :-| Diğer bir yandan "borç yiğidin kamçısıdır" derler Göz kırpıyorum
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal