Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - özel yapım chooper

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

özel yapım chooper

özel yapım chooper

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nwnc74
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.09.2005 - 15:24    Mesaj konusu: özel yapım chooper Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERHABA.BEN MOTOR KULLANMAYA SCOOTERLA BAŞLAYIP SONRA AZANLARDANIM.ARTIK İŞİN CILKI CIKTI.SU AN 1100 LÜK VİRAGO KULLANIYORUM.

AMA BİR PROBLEMİM VAR.BEN ÖZEL YAPIM BİR CHOOPER İSTİYORUM.TÜRKİYEDE ÖZELLİKLE İSTANBULDA BUNU BAŞARABİLECEK BİR İNSAN BULABİLİRMİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM.YOKSA TEK ÇAREM AMERİKADAN BİR ŞEKİLDE GETİRTMEK.

LÜTFEN YARDIM EDİN BANA.............
Başa dön
nwnc74 Çevrimdışı nwnc74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nwnc74
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.09.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:şeytan:
Başa dön
nwnc74 Çevrimdışı nwnc74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 22.09.2005 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbi deliymişin sende hea
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2005 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nwnc74, bugün konuşuldu bu konu.Bende çok meraklısıyım.Eğer 40 bin ile 50 bin USD arasında bir paran varsa hiç uğraşma ben sana bir resim ve gerekli linkleri veriyim.Siyah aslanlar gibi kromlu bir venom var İstanbulda onu al Dil çıkarıyorum
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 22.09.2005 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuda yeni bir girisim oldugunu biliyorum henuz aktif olmamakla birlikte www.chopperturk.com dan konu ile ilgili bilgi alabilirsin sanırım.
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.09.2005 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

virago 1100 çok ta iyi bir chopperdır esasında, özel tasarım sana çok pahalıya patlayacaktır ve yedek parça servis sıkıntısı yaşayacaksındır.bence o kadar para vermek yerine motorunun hala güzel olduğunu söylemek bir yana gene de değiştirmek istersen harley sana çok iyi gelecektir derim...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 23.09.2005 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav 1100cc de gayet hoştur hani ...ama sen de baya bi delilik var galiba Şok oldum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heavyarcher
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2005 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem bir motorun sadece sende olmasını istiyorsun chopper la uğraşma, al bir tane "honda rune"...emin ol sadece sende vardır ;-)

ENGINE

Engine Type 1832cc liquid-cooled horizontally opposed six-cylinder

Bore and Stroke 74.0mm x 71.0mm

Compression Ratio 9.8:1

Valve Train SOHC; two valves per cylinder

Carburetion PGM-FI with automatic choke

Ignition Computer-controlled digital with three-dimensional mapping

DRIVE TRAIN

Transmission Five-speed

Final Drive Shaft

CHASSIS / SUSPENSION / BRAKES

Front Suspension Trailing bottom link; 3.9-inch travel

Rear Suspension Unit Pro-Link with single shock; 3.9-inch travel

Front Brakes Dual full-floating 330mm discs with three-piston caliper

Rear Brake Single 336mm disc with two-piston caliper

Front Tire 150/60R-18 radial

Rear Tire 180/55R-17 radial

DIMENSIONS

Wheelbase 68.9 inches

Seat Height 27.2 inches

Dry Weight 811.0 pounds

Fuel Capacity 6.1 gallons
Başa dön
heavyarcher Çevrimdışı heavyarcher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sonkipcak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.09.2005 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak bişey bu ya :md: :md: :md:
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motordan türkiyede varmı acaba ve fiyatıhakkında bilgisi olan varmı.?

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal