Tarih: 22.09.2005 - 15:24 Mesaj konusu: özel yapım chooper
MERHABA.BEN MOTOR KULLANMAYA SCOOTERLA BAŞLAYIP SONRA AZANLARDANIM.ARTIK İŞİN CILKI CIKTI.SU AN 1100 LÜK VİRAGO KULLANIYORUM.
AMA BİR PROBLEMİM VAR.BEN ÖZEL YAPIM BİR CHOOPER İSTİYORUM.TÜRKİYEDE ÖZELLİKLE İSTANBULDA BUNU BAŞARABİLECEK BİR İNSAN BULABİLİRMİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM.YOKSA TEK ÇAREM AMERİKADAN BİR ŞEKİLDE GETİRTMEK.
nwnc74, bugün konuşuldu bu konu.Bende çok meraklısıyım.Eğer 40 bin ile 50 bin USD arasında bir paran varsa hiç uğraşma ben sana bir resim ve gerekli linkleri veriyim.Siyah aslanlar gibi kromlu bir venom var İstanbulda onu al _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
Bu konuda yeni bir girisim oldugunu biliyorum henuz aktif olmamakla birlikte www.chopperturk.com dan konu ile ilgili bilgi alabilirsin sanırım. _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
virago 1100 çok ta iyi bir chopperdır esasında, özel tasarım sana çok pahalıya patlayacaktır ve yedek parça servis sıkıntısı yaşayacaksındır.bence o kadar para vermek yerine motorunun hala güzel olduğunu söylemek bir yana gene de değiştirmek istersen harley sana çok iyi gelecektir derim... _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız