Tarih: 23.09.2005 - 12:43 Mesaj konusu: Yurt Dışından Mont ve Eldiven
Merhaba;
Arkadaşlar malum kış geliyor bu sebeple bir mont ve eldiven almak gerekli 1 haftadır forumları okuyor ve modellere bakıyorum.Fiyat /Performans ve şıklık olarak Revit Liteon almayı düşünüyorum ama Türkiyede aksesuarlar %25-30 pahalı internetten baktıgıma gore.Şimdi sorum yurt dışından aksesuar siparişi veren var mı aranızda.Nasıl bir süreç izleniyor,masraflı olur ?yoksa 2. el Dainese mi alsam.Ne dersiniz
Tarih: 23.09.2005 - 12:52 Mesaj konusu:
Bu konuyu bende merak ediyorum, internetten mont sipariş ettiğimizde sorunsuz geliyormu? Yada tipik türkiye bürokrasisine takılıp gümrükte 100 dolarlık monta tutup 200dolar gümrük vergisimi ödüyoruz?
Tarih: 23.09.2005 - 15:20 Mesaj konusu: Re: Yurt Dışından Mont ve Eldiven
gümrükte kaybolma riski var ve inanın bazen 50euroluk bir demir parçasına bile gümrük almaya çalışıyorlar.diyeceğim o ki riske girmek isterseniz girin şansınızı deneyin...
Scoot demiş ki:
Arkadaşlar malum kış geliyor bu sebeple bir mont ve eldiven almak gerekli 1 haftadır forumları okuyor ve modellere bakıyorum
iyi yapıyorsun ama motor için eldiven ve mont sadece kış mevsimi için değildir. yoksa kış geldi diye yün eldiven giy üstüne de bir deri ceket daha ucuza gelir ve yazın trafiğe çıktığından bir farkı olmaz.yaz kış diye ayırma korumadan çekinme ve üzerinde bulundur. _________________
[/url]
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 20.10.2005 - 02:13 Mesaj konusu:
400 $ lık malzeme getirttim amerikadan, ve gümrük vergisi ödemedim. Kawasaki bayisi 300 $ lık malzeme için 500 euro (YTL olarak 2 katı) istedi. Uçağa yüklendikten 3 gün sonra malzeme kapıya teslim edildi. Gümrük için özel yol biliyorum.
Yurtdışından malzeme alacaklar bana danışabilir.
Aşağıdaki kayıtları inceleyiniz.
Contact Us | Sitemap
DHL USA Home DHL Global
Return to DHLUSA
Track results detail
Tracking results detail for ......Help
Tracking summary
Current Status With delivery courier.
Get delivery notification
Tracking history Help
Date and Time Status Location
10/10/2005 1:02 pm With delivery courier. Istanbul, Turkey
9:06 am Clearance processing complete. Istanbul, Turkey
9:06 am On Hand. Istanbul, Turkey
10/9/2005 9:56 pm In transit. Brussels, Belgium
10/8/2005 11:11 am Arrived at DHL facility. New York, NY
9:40 am In transit. New York, NY
7:32 am Transit through sort facility. Wilmington, OH
4:45 am In transit. Wilmington, OH
10/6/2005 9:04 pm In transit. Houston, TX
10/7/2005 4:36 pm Picked Up by DHL. Shipper's Door
Ship From: Ship To: Shipment Information:
Humble, TX 77338 Pieces: 1
United States Total weight: 4 lbs
Ship Type: Package
Attention: Attention: Shipment Reference:
Service: International Express
Special Service:
Description: NONE
Tracking detail provided by DHL: 10/19/2005, 4:34:54 pm pt.
Track new shipment
You are authorized to use DHL tracking systems solely to track shipments tendered by or for you to DHL. Any other use of DHL tracking systems and information is strictly prohibited.
New to DHL?
Registration is quick and easy.And as a registered user,you'll have access to services and tools to help you ship your packages easily and efficiently.
Register Now
Kawasaki EN 500 için ayrıca, fren balatası ve amortisör keçesi getirttim.
Artık tüm alışverişlerimi internetten yapar hale geldim, motor servislerine parça araştırmıyorum kendim yurt dışından getirtiyorum hem de daha ucuza.
www.ebay.de veya www.ebay.com gibi sitelerdende ihaleye girip veya direkt alisveris yapabilir bunlarida istediginiz adrese göndertebilirsiniz.ben mesela motorla ilgili degil ama baska birsey aldim tr den.(gittigidiyor.com.tr den tr versiyonu oluyor orayada bi bakin gerci orada motorla ilgili pek bisey yok ama bi bakin) simdi yolda.buraya gönderiyorlar. _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız