Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yurt Dışından Mont ve Eldiven

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yurt Dışından Mont ve Eldiven

Yurt Dışından Mont ve Eldiven

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Scoot
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.09.2005 - 12:43    Mesaj konusu: Yurt Dışından Mont ve Eldiven Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;

Arkadaşlar malum kış geliyor bu sebeple bir mont ve eldiven almak gerekli 1 haftadır forumları okuyor ve modellere bakıyorum.Fiyat /Performans ve şıklık olarak Revit Liteon almayı düşünüyorum ama Türkiyede aksesuarlar %25-30 pahalı internetten baktıgıma gore.Şimdi sorum yurt dışından aksesuar siparişi veren var mı aranızda.Nasıl bir süreç izleniyor,masraflı olur ?yoksa 2. el Dainese mi alsam.Ne dersiniz
Başa dön
Scoot Çevrimdışı Scoot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xtremetawsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.09.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuyu bende merak ediyorum, internetten mont sipariş ettiğimizde sorunsuz geliyormu? Yada tipik türkiye bürokrasisine takılıp gümrükte 100 dolarlık monta tutup 200dolar gümrük vergisimi ödüyoruz?
Başa dön
xtremetawsan Çevrimdışı xtremetawsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100euro üzerindeki siparişleri gümrük müşavirleri ile gümrükten çekebiliyormuşunuz, onu biliyorum fazla bilgim yok açıkçası.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VSTORM02
Üye
Üye

Nereden: Ba?dat Caddesi-Istanbul

MesajTarih: 23.09.2005 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,

Boşuna uğraşmayın. Fiatlar burayla aynıya geliyo..Ancak ucuzluk zamanlarında uygun malzeme bulunuyor. İsteyenler
www.louis.de sitesine baksınlar.

Selamlar

Kazım Göker
VFR800
Başa dön
VSTORM02 Çevrimdışı VSTORM02 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.09.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Re: Yurt Dışından Mont ve Eldiven Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gümrükte kaybolma riski var ve inanın bazen 50euroluk bir demir parçasına bile gümrük almaya çalışıyorlar.diyeceğim o ki riske girmek isterseniz girin şansınızı deneyin...

Scoot demiş ki:
Arkadaşlar malum kış geliyor bu sebeple bir mont ve eldiven almak gerekli 1 haftadır forumları okuyor ve modellere bakıyorum

iyi yapıyorsun ama motor için eldiven ve mont sadece kış mevsimi için değildir. yoksa kış geldi diye yün eldiven giy üstüne de bir deri ceket daha ucuza gelir ve yazın trafiğe çıktığından bir farkı olmaz.yaz kış diye ayırma korumadan çekinme ve üzerinde bulundur.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 20.10.2005 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

400 $ lık malzeme getirttim amerikadan, ve gümrük vergisi ödemedim. Kawasaki bayisi 300 $ lık malzeme için 500 euro (YTL olarak 2 katı) istedi. Uçağa yüklendikten 3 gün sonra malzeme kapıya teslim edildi. Gümrük için özel yol biliyorum.
Yurtdışından malzeme alacaklar bana danışabilir.

Aşağıdaki kayıtları inceleyiniz.

Contact Us | Sitemap
DHL USA Home DHL Global
Return to DHLUSA
Track results detail
Tracking results detail for ......Help

Tracking summary
Current Status With delivery courier.

Get delivery notification

Tracking history Help

Date and Time Status Location
10/10/2005 1:02 pm With delivery courier. Istanbul, Turkey

9:06 am Clearance processing complete. Istanbul, Turkey
9:06 am On Hand. Istanbul, Turkey
10/9/2005 9:56 pm In transit. Brussels, Belgium
10/8/2005 11:11 am Arrived at DHL facility. New York, NY
9:40 am In transit. New York, NY
7:32 am Transit through sort facility. Wilmington, OH
4:45 am In transit. Wilmington, OH
10/6/2005 9:04 pm In transit. Houston, TX
10/7/2005 4:36 pm Picked Up by DHL. Shipper's Door

Ship From: Ship To: Shipment Information:
Humble, TX 77338 Pieces: 1
United States Total weight: 4 lbs
Ship Type: Package

Attention: Attention: Shipment Reference:
Service: International Express
Special Service:

Description: NONE
Tracking detail provided by DHL: 10/19/2005, 4:34:54 pm pt.

Track new shipment

You are authorized to use DHL tracking systems solely to track shipments tendered by or for you to DHL. Any other use of DHL tracking systems and information is strictly prohibited.

New to DHL?

Registration is quick and easy.And as a registered user,you'll have access to services and tools to help you ship your packages easily and efficiently.
Register Now

Questions?

We're here to help!
Contact DHL

DHL Global | About DHL | Newsroom | Contact | Sitemap | Privacy Policy
Copyright © 2005 DHL International, Ltd. All Rights Reserved.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Kawasaki EN 500 için ayrıca, fren balatası ve amortisör keçesi getirttim.
Artık tüm alışverişlerimi internetten yapar hale geldim, motor servislerine parça araştırmıyorum kendim yurt dışından getirtiyorum hem de daha ucuza.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 20.10.2005 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.ebay.de veya www.ebay.com gibi sitelerdende ihaleye girip veya direkt alisveris yapabilir bunlarida istediginiz adrese göndertebilirsiniz.ben mesela motorla ilgili degil ama baska birsey aldim tr den.(gittigidiyor.com.tr den tr versiyonu oluyor orayada bi bakin gerci orada motorla ilgili pek bisey yok ama bi bakin) simdi yolda.buraya gönderiyorlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal