Tarih: 31.05.2004 - 21:45 Mesaj konusu:
Alıntı:
böyle motorları piyasadan kaldırmak lazım.. yoksa biz benzincilerin hali ne olacak?..
Ya siz benzinciler de bir yerden bir yere giderken benzin yakmıyormusunuz? Yoksa sizin arabanın üstünde güneş peteklerimi war??? Sen nasıl 100 km yolu daha ucuza gidebilirim diye düşünüyosan bizde öyle düşünüyoruz..Yani kusura bakmayın ama hayatımda üzüleceğim en son şeylerden birtanesidir "Motosiklet az yakıyo" diye benzincilere üzülmek..Açıkçası üzülenide tanımıyorum..Ha pompacı dostlarıma üzülürüm,fazla iş yok,sıkılıyolardır diye... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 01.06.2004 - 22:30 Mesaj konusu:
gorki, Tabikii değil dostum. Benzinci bulmuşken biraz ıslatalım dedik.
Bu arada hoşgeldin aramıza,
Honda'nın ve Yamahanın 100 cc 4 zamanlı motorları çıktı. onlar modenasdan da az yakıyor. _________________ HAYATTAYKEN KEYFYNY ?IKARIN.
ilk önce aramıza hoşgeldin gorki şimdi asıl konuya geçelim bence böyle motorların üretimi artmalı böylece yeni motorcular doğar hemde trafik rahatlar bizde her köşede yeni motorcularla tanışırız _________________ D?nyada Yok Edilemeyen Tek Vir?s SEVGYDYR!!!
Tarih: 07.06.2004 - 03:24 Mesaj konusu:
Gorki bu soruyu daha once de sormustu baska bir ortamda...oradaki yanitimi buraya da yazayim da bir fayadasi olsun dedim...
----------------------
Bu konuda dizel motosikletler oldukca ekonomik. Ornegin Kawa KLR 125 MPG gidiyor..
Yani 100 km de 1.937lt yakit demektir. Azami hizi da 128 kmh. 5 Galonluk tankiyla 1000 km gidiyor demekki.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız