Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gorki

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gorki

gorki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gorki
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ?orlu

MesajTarih: 31.05.2004 - 19:16    Mesaj konusu: gorki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet en az benzin yakan motosiklet hangisi?.. bu sorunun cevabını ben MODENAS olarak biliyorum.. verilerine göre 1lt benzin ile 42km gidebiliyor..

böyle motorları piyasadan kaldırmak lazım.. yoksa biz benzincilerin hali ne olacak?..
Başa dön
gorki Çevrimdışı gorki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mjolnir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2004 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence siz benzincileri iyi bi benzetmek lazım Gülümsüyorum O zaman görürsünüz kazık fiyata benzin satmak ne demek Çok gülüyorum
Başa dön
Mjolnir Çevrimdışı Mjolnir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 31.05.2004 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

böyle motorları piyasadan kaldırmak lazım.. yoksa biz benzincilerin hali ne olacak?..

Ya siz benzinciler de bir yerden bir yere giderken benzin yakmıyormusunuz? Yoksa sizin arabanın üstünde güneş peteklerimi war??? Sen nasıl 100 km yolu daha ucuza gidebilirim diye düşünüyosan bizde öyle düşünüyoruz..Yani kusura bakmayın ama hayatımda üzüleceğim en son şeylerden birtanesidir "Motosiklet az yakıyo" diye benzincilere üzülmek..Açıkçası üzülenide tanımıyorum..Ha pompacı dostlarıma üzülürüm,fazla iş yok,sıkılıyolardır diye... Bravo
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 31.05.2004 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha ben benzincilere niye üzülecem!!! bu is koyun can derdinde kasap et derdinde isine benzedi Çok gülüyorum
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 01.06.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mjolnir,
Alıntı:

Bence siz benzincileri iyi bi benzetmek lazım

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Devletin benzin fiyatlarını ayarlama politikasını akıl edenleride. Çok gülüyorum
(dolar yükselir benzinde yükselir, Dolar düşer benzin yine yükselir.) Öfkeliyim
Mjolnir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.06.2004 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makbas demiş ki:
Mjolnir,
Alıntı:

Bence siz benzincileri iyi bi benzetmek lazım

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Devletin benzin fiyatlarını ayarlama politikasını akıl edenleride. Çok gülüyorum
(dolar yükselir benzinde yükselir, Dolar düşer benzin yine yükselir.) Öfkeliyim

Ya bizim okuldan bi öğretmen Dubai ye gitmişti. Orda benzinin litresi 300 küsür bin lira ediyormuş. Sudan ucuzmuş yaaaaa Üzgünüm
Başa dön
Mjolnir Çevrimdışı Mjolnir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xnaberyax
Üye
Üye

Nereden: istanbul atasehir

MesajTarih: 01.06.2004 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8)
gorki
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.06.2004 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar konu benim petrolcülüğüm falan değil değil mi? :!: en az benzin yakan motor konumuz.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
gorki Çevrimdışı gorki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 01.06.2004 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gorki, Tabikii değil dostum. Benzinci bulmuşken biraz ıslatalım dedik. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bu arada hoşgeldin aramıza, Bravo
Honda'nın ve Yamahanın 100 cc 4 zamanlı motorları çıktı. onlar modenasdan da az yakıyor.
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.06.2004 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gorki
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.06.2004 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah arkadaşlar ben zaten hep aranızdaydım Dil çıkarıyorum
Başa dön
maganda
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.06.2004 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce aramıza hoşgeldin gorki Dil çıkarıyorum şimdi asıl konuya geçelim bence böyle motorların üretimi artmalı böylece yeni motorcular doğar hemde trafik rahatlar bizde her köşede yeni motorcularla tanışırız Çok gülüyorum

*/\/\*@G@Nd@
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 07.06.2004 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gorki bu soruyu daha once de sormustu baska bir ortamda...oradaki yanitimi buraya da yazayim da bir fayadasi olsun dedim...
----------------------
Bu konuda dizel motosikletler oldukca ekonomik. Ornegin Kawa KLR 125 MPG gidiyor..

Yani 100 km de 1.937lt yakit demektir. Azami hizi da 128 kmh. 5 Galonluk tankiyla 1000 km gidiyor demekki.

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal