Tarih: 25.09.2005 - 03:55 Mesaj konusu: Rossi ve Ferrari
Ferrari yeni sezona yani 2007 sezonuna Michael Schumacher yerine dört kez Dünya Motosiklet Şampiyonluğu yaşayan İtalyan Valentino Rossi ile anlaşabileceklerini açıkladı.
Umarım daha zevkli olur böylece f1..Yani Rossiden de zevk alabiliriz..pilot görsünler _________________ Rüzgarın nasıl estiği farketmez asıl fark yaratan yelkenlerinizi rüzgara karşı nasıl açtığınızdır.
NTV de bugün haberi yayımlandı.
Tabi bazı yorumlarda eksik olmadı.
Açıkcası sonucu çok merak ediyorum.
Kesin karar almadan önce, Rossi nin F1 aracını nasıl kullandığını görebilme imkanımız olsa çok iyi olurdu
WRC Citroen pilotu Şampiyon Sebastien Loeb ün de NASCAR yarışlarında gördük.
Ancak bu 2 si daha farklı.
4 Teker 2 tekere karşı
Bu olay uzun zamandır konuşuluyor...
Rossi zaten F1 le ilgili mantıklı bir teklif geldiğinde denemek istediğini açıklamıştı...
4 demişsin, bu sezonuda sayarsak ki sayacağız 5. şampiyonluk (arka arkaya) ediyor...
İnsan belirli bir süre aynı işi yaptıktan sonra tatmin olmuyor (bkz. Fatih TERİM ve Avrupa ya gidişi)...
Rossi yi F1 de mi? görmek...
AMAN ALLAHIMMMMMM!
GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
rossi 1-2 hafta önce ferrari nin f1 aracı ile deneme sürüşü yapmıştı ve Michael Schumacher in pist rekorundan 1-2 sn daha yavaş olduğunu biliyorum...ferrari nin bu seneki aracıyla bu süreyi yapıyorsa bence gayet başarılı olur.hangi pist aklıma gelmedi :-|
Tarih: 25.09.2005 - 12:38 Mesaj konusu:
1-2 saniye demek F1 için minimum 10 sıra aşağısı demek. bence hiç iyi bir derece değil. eğer gerçekten öyleyse bence rossi bu işe hiç bulaşmasın.. _________________ -->Ni.k
aman allahım!!!!!!!!!!bu ne kdr güsel bir hayat ya!!!! hem gp yarışçısı ol hemde F1!!!!!!!! millet hayatını yaşıyor ya!!!bizde üniversite köşelerinde sürünelim
Tarih: 25.09.2005 - 14:26 Mesaj konusu:
bende az once okudum haberi ilginc bi teklif olmus ama rossi arismak icin dogmus belli bi 5 sezonda orda takilir sonra wrc fln gider herhalde 8) _________________ byrak karizma aptallara kalsyn bizler deliyiz bir ?m?r boyu s?r?? i?in maximum g?venlik...
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 25.09.2005 - 15:41 Mesaj konusu:
walla ark.daşlar ben çok eskiden beri f1 fanatiğiyim. İtalya - Monza da V.Rossi ve M.Schumacher birlikte test sürüşleri yaptılar ve Rossi nin tur zamanı Michael ın zamanından 1.9 sn felan daha yawaştı. Rossi MotoGP başlamadan çncede F1 e büyüq ilgisi warmış. Hatta küçükken kart yarışlarına felan katıldı die biliyorum. Onun için sürekli f1 araçlarıyla test yapıyodu rossi. Ferrrari 2007 de Michael ın emeklisinin ardından takıma Rossi yi getirmeyi planlıyor. Bu arada Rossi yi f1 e hazırlayacaklar. Ama daha herşey kesin deil. Bunu Juan TODD(ferrari takım direktörü) da açıkladı... _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
hyper1 üniversite kantinlerinde sürünmek, sokaklarda sürünmekten iyidir
Unutmayalım, bu Allah vergisi bir yetenek...
Herkes Rossi, herkes Schumacher olamaz... _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
ağhhhh!!!f1 pek sevmezdim ama izlerim artık:)umarım rossi gp yi bırakmaz.gerçi bıraksada izlerim o ayrı mevzu:) _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız