Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi ve Ferrari

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi ve Ferrari

Rossi ve Ferrari
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2005 - 03:55    Mesaj konusu: Rossi ve Ferrari Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ferrari yeni sezona yani 2007 sezonuna Michael Schumacher yerine dört kez Dünya Motosiklet Şampiyonluğu yaşayan İtalyan Valentino Rossi ile anlaşabileceklerini açıkladı.

Umarım daha zevkli olur böylece f1..Yani Rossiden de zevk alabiliriz..pilot görsünler Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 25.09.2005 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NTV de bugün haberi yayımlandı.
Tabi bazı yorumlarda eksik olmadı.
Açıkcası sonucu çok merak ediyorum.
Kesin karar almadan önce, Rossi nin F1 aracını nasıl kullandığını görebilme imkanımız olsa çok iyi olurdu Dil çıkarıyorum

WRC Citroen pilotu Şampiyon Sebastien Loeb ün de NASCAR yarışlarında gördük.
Ancak bu 2 si daha farklı.
4 Teker 2 tekere karşı Çok gülüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 25.09.2005 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olay uzun zamandır konuşuluyor...
Rossi zaten F1 le ilgili mantıklı bir teklif geldiğinde denemek istediğini açıklamıştı...
4 demişsin, bu sezonuda sayarsak ki sayacağız 5. şampiyonluk (arka arkaya) ediyor...
İnsan belirli bir süre aynı işi yaptıktan sonra tatmin olmuyor (bkz. Fatih TERİM ve Avrupa ya gidişi)...
Rossi yi F1 de mi? görmek...

AMAN ALLAHIMMMMMM!

GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heavyarcher
Üye
Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi 1-2 hafta önce ferrari nin f1 aracı ile deneme sürüşü yapmıştı ve Michael Schumacher in pist rekorundan 1-2 sn daha yavaş olduğunu biliyorum...ferrari nin bu seneki aracıyla bu süreyi yapıyorsa bence gayet başarılı olur.hangi pist aklıma gelmedi :-|
Başa dön
heavyarcher Çevrimdışı heavyarcher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilnapoli
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.09.2005 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-2 saniye demek F1 için minimum 10 sıra aşağısı demek. bence hiç iyi bir derece değil. eğer gerçekten öyleyse bence rossi bu işe hiç bulaşmasın..
paradox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-ankara

MesajTarih: 25.09.2005 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilnapoli,
rossi'nin ilk denemesi olduğunu unutma.
zannediyorum,2007 de rossi F1'in tozunu atacak...
asylma fazlasy zarar
Başa dön
paradox Çevrimdışı paradox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hyper1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir(kar?yyaka)-antalya

MesajTarih: 25.09.2005 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman allahım!!!!!!!!!!bu ne kdr güsel bir hayat ya!!!! hem gp yarışçısı ol hemde F1!!!!!!!! millet hayatını yaşıyor ya!!!bizde üniversite köşelerinde sürünelim Ağlıyorum
Başa dön
hyper1 Çevrimdışı hyper1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olayın ciddi boyutu tam olarak nedir arkadaşlar ben ?

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

N'ayır !
N'olmaz !
N'olamaz !
:md:
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
phoenix_68
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende az once okudum haberi ilginc bi teklif olmus ama rossi arismak icin dogmus belli bi 5 sezonda orda takilir sonra wrc fln gider herhalde 8)
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 25.09.2005 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ark.daşlar ben çok eskiden beri f1 fanatiğiyim. İtalya - Monza da V.Rossi ve M.Schumacher birlikte test sürüşleri yaptılar ve Rossi nin tur zamanı Michael ın zamanından 1.9 sn felan daha yawaştı. Rossi MotoGP başlamadan çncede F1 e büyüq ilgisi warmış. Hatta küçükken kart yarışlarına felan katıldı die biliyorum. Onun için sürekli f1 araçlarıyla test yapıyodu rossi. Ferrrari 2007 de Michael ın emeklisinin ardından takıma Rossi yi getirmeyi planlıyor. Bu arada Rossi yi f1 e hazırlayacaklar. Ama daha herşey kesin deil. Bunu Juan TODD(ferrari takım direktörü) da açıkladı...

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 25.09.2005 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyper1 üniversite kantinlerinde sürünmek, sokaklarda sürünmekten iyidir. Boşver hayattan maksimum keyif almaya bak, eldeki imkanlarla. Dil çıkarıyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 25.09.2005 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker,
Alıntı:

hyper1 üniversite kantinlerinde sürünmek, sokaklarda sürünmekten iyidir

Unutmayalım, bu Allah vergisi bir yetenek...
Herkes Rossi, herkes Schumacher olamaz...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2005 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next, sence biz ne oluruz
bizden ne çıkar Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.09.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağhhhh!!!f1 pek sevmezdim ama izlerim artık:)umarım rossi gp yi bırakmaz.gerçi bıraksada izlerim o ayrı mevzu:)

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal