Selam arkadaslar; eskişehirde bundan birkaçgün önce feci bir kaza oldu...
eskişehirdeki trafik sinyalizasyonu bir felaket karşıya duz yeşil yanarken dönüşede yaşil yanıyor aynı yerde benim arabamın kapısına da vurmuşlardı... olay söz konusu kavşakta oldu, motosikletli arkadaş kendisine yeşil yanmakta olduğunu görüp hızkesmeden yoluna devam ediyormuş anlatılana göre çok sürratliymiş karşı şeritten sola donmek isteyen minibus ki onada yeşil yanıyor motosikletli arkadaşın önüne çıkıyor
motor minübüse yüksek bir süratle çarpmış ki arkadaş 40 metre öteye fırlamış iyikide fırlamış çocuk yaşıyo kask paramparça olmuş ve çocuğun çenesi dağilmış başka bir sorunu yok... motosikleti bizim motorcu ustanın dukyanında gördüm, motorun boyutları 1/3 oranında küçülmüş resmen. şimdi gelelim suçluya... motosiklet mi minibüs mü? motosiklet daha yavaş gidebilirdi diyebiliriz (2005 zx6r) fakat bu sorunu çözicekmiydi? zaten pamuk ipliğine bağlı olan cocuun yasamı belkide sonbulucaktı daha farklı bir çarpma olucaktı... yorum sizin... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
direk karayollarına dava açsın. hatta gitsin sinyalizyonun bozuk olduğunu noter ile tespit ettirsin, zira bu o... çocukları hemen tamir ederler ispat edemezsin. _________________ Honda 600F -
ne diyeceğini şaşırıyor insan, bu türkiye adam olmaz. bir şeyi doğru yapıyorsak dokuzunu yanlış yapıyoruz
ve arkadaşlar motorların hız göstergesi 300 gösteriyor diye o hızda gitmek zorunda değilsiniz Lütfen dikkat :!: _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Tarih: 26.09.2005 - 22:42 Mesaj konusu:
Herkes devamlı "Burası Türkiye!" demeyi biliyor. Madem "Burası Türkiye", o zaman neden kimse birşeylerin er ya da geç ters gideceğini hesaba katıp ona göre önlem almıyor? Kavşağa yaklaşırken hız kesmek gibi mesela?
Evet, "Burası Türkiye" ama sadece biz öyle olmasını istediğimiz için öyle. Aynadakinden başka suçlu aramayın birşeyler ters gittiğinde... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 26.09.2005 - 22:46 Mesaj konusu:
motorda "haklıyız yol bizim geçeriz" lüksüne sahip değiliz
bu memlekette her kes bunu anlamalı bir kere.
yani ben şahsen bana yeşil yanan kavşaktan bile geçerken
yavaşlar denyonun birinin, belkide kırmızıda geçiş hakkı
olan ambulance yada itfaiye nin çıkma riskini düşünürüm.
arkadaşın suçu yok belki bu mevzuda ama al işte haklı ama
çene dağınık ne olacak trafiğin ona ceza yazmamasının
ve kazada haklı çıkmasının neye faydası var _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
motorların hız göstergesi 300 gösteriyor diye o hızda gitmek zorunda değilsiniz :!:
Kesinlikle katılıyorum.
Motor kullanıyorsanız, dikkatiniz herkesten daha çok olacak, gözünüzü 4 değil 44 açacaksınız. Başka yolu yok... _________________ YBR 125
48 LF 817
O RH+
Eskişehirde bi çok yer oyle ya..Eskişehirliler bilir Eski otogarın ordaki Yolun(asarlıklı gidiş yöne tabakhaneye dogru) Orası sakat.. Orada sadece bi ufak levha bulunuyor..Ne yazdıgı tam aklıma gelmedi.. Yayalara yol vermi.. neyse oyle bişeler..Senelerdirde ordaki düzen oyle.. bozuk ve daha onceden o levhada yoktu.. _________________ ^2
Cok dogru DD. cok da sevdigim bir sozdur bu. bu biraz da hayatta kalma oyunu. ben her kavsaga yanasmamda etrafi ozellikle de kapali yonleri, dort gozle tararim. bana yesil yaniyor olabilir de, karsidaki zipcikti kendine kirmizi yandiginin farkinda mi, umursuyor mu?
büyük geçmiş olsun kardeşimize... _________________ Kawasaki ER5 34TG0876 Arh+
http://motorrehberi.blogspot.com There's nothing better than a good lie.
Bırak işlek bir kavşağa yeşil yanarken gazı kesmeden girmeyi, şehirlerarası yolda toprak tali yol; hayvan ve yayayı gizleyecek bitki olan yerde bile hız kesmek lazım.
herkez haklı arkadaslar... sürat yuzunden olan bir kazadır bu bir gercek ama sinyalızasyonun hatalı olması kabul edilemez... tam bir kavsak deil vae_victis, çalısanlar caddesinin başı ceylan ustanın dukyanının orası. ceylan usta kazayı birebir gormus duyumları ondan aldım bende... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız