Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR Yarış Pistinde ''NAME EKİN'' Depremi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR Yarış Pistinde ''NAME EKİN'' Depremi...

İZMİR Yarış Pistinde ''NAME EKİN'' Depremi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:08    Mesaj konusu: İZMİR Yarış Pistinde ''NAME EKİN'' Depremi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevdiğim dostum Name'yle ilgili bu haberi az önce www.womenriders.net ten okudum. Selis olayı çok güzel anlatmış ve noktasına virgülüne dokunmadan buraya kopyalıyorum ben de Bravo

SeliS demiş ki:
25.09.05 Pazar günü İzmir Pınarbaşı yarış pistine sabah 8.00 de geldim...
Çünkü o gün eşimde Süper Motoda yarışacaktı..
ve süpriz tabii NAME de orada...Kızdaki heyecan sıfırdı sanki gezmeye
gelmiş gibiydi...
Onu görünce çok sevindim biraz sohbet ve bir kaç kare fotoğraf...
Çok büyük bir başarıya imza attı ve 4. sıradan bir anda
2.liğe yükseldi...Ama orada olmanızı isterdim.
Birinciliği alan kişi 1. olacağına kesin pişman olmuştur
Çünkü adamın yüzüne bakan bile olmadı...
İnsanların tüm ilgisi NAME nin üzerindeydi..
İşte resimler...
TEBRİKLER NAME....

resimler küçültüldü---eidyllion---
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxilla35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super...kendisini tebrik ediyorum...başarılarının devamı dileğiyle Dil çıkarıyorum
Başa dön
maxilla35 Çevrimdışı maxilla35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
specific
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BRAVOOOOOO Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
http://www.bikepics.com/members/specific/
Başa dön
specific Çevrimdışı specific Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun... Sevinci yüzünden okunuyor zaten, tebrikler Name...

[Yaw cahilliğimi maruz görün arkadaşın adı Name' mi yoksa nick fln mı yoksa "isim" kelimesinin ingilizce karşılığı mı? Nasıl okuyacağımı şaşırdım da Gülümsüyorum ]
Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok tam adı NAME EKİN
Eski SAT komandosu, bir sürü rekor sahibi 60lık delikanlı NAMIK EKİN'in kızıdır Name...

Çok sevdiğim bir has dostumdur aynı zamanda
kendisiyle gurur duyuyorum Gülümsüyorum
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımızın ismi Name Dil çıkarıyorum Name yürekten kutluyorum Dil çıkarıyorum Başarılarının devamını bekliyoruz ve o kürsüde ortada durmanı temenni ediyoruz Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok anlaşılmıştır, demek ki kanına işlemiş başarı Name arkadaşımızın. Tekrar tebrik ederim.

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun name'ye, memlekette boyle hatunların olması gurur verıcı, basarıların devamını dılıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bundan tam iki yıl önceydi. Birlikte çok fazla uzun gezilerimiz olmuştu. En son olarak benim düzenlediğim Altınoluk gezisinden sonra gezi sonrası bizler İstanbul'a dönmüştük. (Yaklaşık 140-150 kişilik bir motor grubuyduk) Name'de İzmir'e devam etmişti.

Bana birkaç gün sonra telefon açtığında çılgın fikirlerini aklına daha o zaman koymuştu. Telefonda bana neredeyim bil bakalım dediğinde kimbilir senin adın name kimbilir ne ile uğraşıyorsundur şimdi dedim.

Şu anda İzmir yarış pistindeyim. Piste çıktım bir kaç tur attım çok keyifli gel seninle birlikte seneye yarışlara girelim, hatta birlikte alalım motorları dediğinde kızım hadi be demiştim. Abi ben kafaya koydum eninde sonunda gireceğim demişti ve dediğini yaptı.

İlk başlangıçta güzel oldu. Sıralama turlarında aslında en iyi ikinci zamanı yaptığı için ikinci kalkacaktı. Kalkışta sanıyorum rahat olamadığından dolayı gerilerde kaldı. 4. olarak bir süre devam etti. Yarış sonunda da 2 kişiyi geçerek 2. oldu. Zaman içinde daha güzel yarışlar çıkaracağına inanıyorum. Sonunda dediğini yaptın deli kız. Helal olsun san. Beni mi soruyorsun yok daha ben izlemeyi daha çok seviyorum. Kimbilir belki bir gün. Göz kırpıyorum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flynaked
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir hemcinsim olarak gurur duydum, gözlerim doldu..Söylenecek çok şey var ama kadın-erkek kavgasına dönmesin diye hepsini yutuyorum...Harikasın dostum! Bu ilk büyük başarın olsun inşallah! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Söylenecek çok şey var ama kadın-erkek kavgasına dönmesin diye hepsini yutuyorum

yok yok yutma soyle, bu ablamız takdırı hakedıyor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 rr ile mi yarisiyor NAME

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Name Dil çıkarıyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rika
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.09.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet yaa gururumuzsun. Dil çıkarıyorum
Seni en içten dileklerimle tebrik ediyorum ve daha iyisi olacak bunu biliyorum.
Name ciğim seninle tanışmadık ama gerçekten İzmir yarışlarına gelemediğime çok üzgünüm.
Başarılarının devamını ve sürekliliğini diliyorum.
rika Çevrimdışı rika Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ukyo
Üye
Üye

Nereden: adyyaman

MesajTarih: 27.09.2005 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi bravo, helal olsun.Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Başa dön
ukyo Çevrimdışı ukyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.69 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal