Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25 Eylül İzmir Pist yarışları,(128 adet Fotograflı Anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25 Eylül İzmir Pist yarışları,(128 adet Fotograflı Anlatım)

25 Eylül İzmir Pist yarışları,(128 adet Fotograflı Anlatım)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.09.2005 - 17:57    Mesaj konusu: 25 Eylül İzmir Pist yarışları,(128 adet Fotograflı Anlatım) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 Eylül PAZAR günü daha öncede duyurdugumuz gibi MD Kulübü ve Asya Motor işbirliğiyle YARIŞLARA GİDİYORUZ adı altında İzmir Cumhuriyet Meydanındaki ATATÜRK heykeli önünde buluşuldu.Yaklaşık 85 Motor ,4 araba katılım gösterdi ve alınan Valilik izni dahilinde Yarış Pistine kadar Motosikletli polisler ve AMBULANS KONVOYA EŞLİK ETTİLER..
Sanırım bu güne kadar böyle kalabalık bir grup piste aynı anda giriş yapmamıştır..
Yarışlar için her şey çok güzeldi,bir gün önce yapılan sıralama turlarında olan ufak tefek kazaların yaraları sarılmış herkez baharın son Pazar günlerinden birinde İzmir yarışlarını seyretmek için tribünlere gelmişti..
Bizde sabahın erken saatlerinde Piste gelerek her zamanki gibi MD Kulübüne ait standımızı kurduk,her geçen gün büyüyen grubumuz dikkat çekiyordu,kafanızı nereye çevriseniz MD Logolu T-Shirt giymiş insanlar görebiliyordunuz..Yarışlar sırasındada bir çok kere MOTORDELİSİ ismi anonslarla zikredildi ve MD Kulübünden bahsedildi,
Dediğim gibi herşey çok güzeldi taaaki Yasin arkadaşımızn kaza haberini alıncaya kadar,kazadan hemen sonra bana haber ulaştı ve tam SuperBike startı alınırken bu haber geldi,Start noktasında fotograf çekmeyi bıraktım ve hemen onaylamak için Yasini aradım,Telefona Ambulanstaki Doktor çıktı ve "arkadaşınızın durumu çok agır,hemen ailesine haber verin" dedi..
Bunun üzerine hemen MD standına haber yolladım ve Kulüp yönetimindeki arkadaşlarımız Hastahaneye gittiler..Bu olayın üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü bunları yazdıkça moralim bozuluyor ve zaten bu konunun işlendiği bir topic var...
Şimdi yarışlara geçmek isiyorum..

Sabahın erken saatlerinde Asya Motor ve Motordelisi Standımızı kurduk, henüz daha seyirciler piste gelmeden biz hazırdık.
_________________:::__________________
iLK Olarak C Klasman yarışları vardı ve Pit alanında pilotlarla teker teker görüşüp son durumları hakkında bilgi aldım,bir gün önce C klasmanda hem en iyi dereceyi yapan vede üstüne kaza yapan Selim Başak bir gün sonra yarış öncesinde oldukça keyifliydi..Ona sölediğim şey "Bu gün Podyum göreceksin ve kupa alacaksın" olmuştu ve nitekim Selim henüz tam iyileşmeyen ayak kırıgına ragmen üstün performansla yarışı 3. tamamladı..
İşte yarış öncesinde Selim Başak ve Deniz Tohtak..

Asya Motor bu hafta sonu yapılan yarışların ANA SPONSORLARINDAN birisydi,zaman zaman 2005 Modelleriyle pistin içerisinde gövde gösterisi yaptılar,fotograftaki Motosiklet Repsol makjajlı Asya'lardan..
Herşeyden önce şunu söylemeliyimki bu markaya vermiş oldugu destekten dolayı teşekkür etmek gerek,çünkü 3 genç ve başarılı yarışçıya sponsor oldular yani bu spora katkı sagladılar..Bir çok marka bu konulardan uzak dururken ASYA Motor'un bu yaklaşımı oldukça önemli..

Burada ASYA Motor Pistte gösterisini yapıyor

C Klasman yarışlarını başlamasına çok az kala MD üyeleride gitgide çogalmaya başladı,standımızın önü her saat kalabalıklaşmaya başladıkça dışardan gelen şaşkın bakışlarda artıyordu

______________:::__________________

Ve C klasman yavaş yavaş başlıyor,Pilotlar Start noktasında yerini aldı ve tabiki bende sizlere bu anı yaşatmak için Start noktasındaydım.

Sıralama turlarında en iyi dereceyi yapan Selim BAŞAK ve Şemsiyecisi Barış TOK..

Yaşamayan bilemez start anının yaklaşması büyük bir heyecanı dogurur,Berk Gündaş Start almaya hazırlanırken MotoGP Başhakemi olarak seminerlerden tanıdıgınız Tolga TOLON ise son kontrolleri yapıyor,bunların arasında Pilotların Kask Bağlarının takılı olup olmadıgı bile var.

C Klasman yarışları her zamankinden daha çekişmeli geçti özellikle öde giden 5 pilot yarış sonuna kadar kıyasıya mücadele ettiler,zaman zaman ataklar yaptılar ve birbirlerini geçtiler,ben inanıyorumki bu klasmandan çok iyi pilotlar çok iyi yerlere gelecekler,Burdan firmalara,holdinglere ve iş adamlarına sesleniyorum: BU ÇOCUKLARA SPONSOR OLARAK DESTEK VERİN,hem siz kazanacaksınız hemde Motosiklet Sporu kazanacaktır.
İşte Yarış içinden resimler

Hakem arkadaşlarımızda tüm gün boyunca performans gösterdiler,aslına bakarsanız ben burda yarışçıdan çok bu yarışların olmasına katkı saglayan Hakemlere deger veriyorum,Yarışçılar 25 dk. efor sarfedip daha sonra dinleniyorlar ama Hakem arkadaşlar o kuleye sabah çıkıp akşama kadar pür dikkat ve dinlenmeden yarışları yönetiyorlar..Hepsine sonsuz teşekkür etmek gerek..Bu arkadaşların bir şekilde onure edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Günün üçüncüsü Selim BAŞAK oldu,yarış içerisinde zaman zaman müthiş performans göstererek dengeleri bozdu,hatta yarıştan sonra ben kendisine dedimki "Bir ara delirdin galiba çünkü öyle ataklar yaptınki ben Selim DELİRDİ dedim kendi kendime" C Klasmanın en şansız pilotu Selim ayagındaki kırık dah aiyileşmeden son Körfez yarışlarında kırık ayagının üzerine düşmüş ve yine ayagı hasar görmüştü,Selim yine sıralama turlarında düşmesine ragmen bu yarışa katıldı ve Podyumu gördü..

Günün ikincisi Sevilen ŞARAPLARI sponsorlugunda yarışan Erdem DÖNMEZ oldu,Erdem yıllardır dostumdur biraz geç başladı bu spora ama kısa zamanda başarıyı yakaladı,seneye bir klasman yükseldiğinde aynı performasnı gösterecek kapasiteye sahip,çizgisini hiç bozmuyor ve stabil kullnımıyla dikkat çekiyor.

Burdada destekçisi Burak ALBAYRAK,son körfez yarışlarında A klasmanda yarışan Burak ALBAYRAK düşerek bacagını ikinci kez kırmıştı..Tekrar geçmiş olsun diyorum arkadaşıma

2. Erdem Gölmez _______HONDA

3. Selim Başak ________YAMAHA

Can AKKUŞ ve Burak ALBAYRAK ,Can Akkuş bu fotograftan hemen sonra başlayan yarışlarda kaza yaparak Ambulansla hastahaneye kaldırıldı,durumu hakkında pek bilgi gelmedi ama ciddi bişeyin oldugunu sanmıyorum

İşte Ambulansta Can Akkuş

Repsol takımın çok yükünü çeken Derya Bey Tolga UPRAK ın motosikletiyle

Ve Tolga UPRAK Pit alanından MD ye poz veriyor

ASYA Motor Pit alanında sponsor oldugu yarışlar ve sporcularla sürekli iletişim halinde oldu

yarış Direktörü ve Yarış gözlemcileri Kuleden dikkatle olan biteni gözlemleyip yarışı yönettiler.
MotoGP seminerlerinden tanıdıgımız Bahadır BATIR kuleden her şeyi yönetiyor ve telsiz iletişimiyle hakemlerle yarışı yönetiyordu.

Tolga TOLON bu fotolar güzel çıkmış sana orjinal boyutunu yollayacagım Dil çıkarıyorum

Müge Polatkanı artık her yarış harıl harıl çalışırken görmeye alıştık

İşte her şey bu kupayı havaya kaldırmak için..Her sporcunun yarış sonunda yanında götürmek istediği şey.

Şimdi B Klasman yarışları başlıyor..

yarışçılar start anını bekliyorlar

Sedat Güven yine görevde ve start anında sanırım Fodepar kontrolü yapıyordu

ve artık yarış başlamak üzere işte B klasman startı

Bu arada onlar yarışırken bende gidip standımıza bir göz atayım dedim ,ben pistin içinden fotograf çekerken bizimkiler öylesine kalabalık olmuşki MD'den kime selam verecegimi şaşırdım dogrusu.
Şimdi Pist içinden MD manzaraları

Ve B klasman yarışlarıda sonlandı,işte kürsüyü gören pilotlar

1. İlhan Ercan _________HONDA

2. Levent Gürcan ______SUZUKI

3. Hamit Abbasoğlu _____YAMAHA

SuperMoto da yarışan Uzays yani Ramazan arkadaşımız,kendisini kutlamak istiyorum..

Ve GRUP A klasmanı başlamak üzere

Sinan Sofuoglu son hazırlıkları yapıyor,burda bir eleştri Sinan gibi üst seviye bir pilota her tarafı koli bantlarıyla tutturulmuş bir Tulum hiç yakışmıyor,umarım bu eleştrimi yanlış anlamaz Sinan kardeşim..Çünkü bu çok özel bir spor bu spor dan öteye giden bir Show aslında ve bu Show un içerisinde yer alıyorsanız ilk önce Göze hitap etmeniz gerek,kaldıki bu sizin Profosyonel yaklaşımınızın yansımasıdır.Bunun dışında Sinan çıktı ve 1. oldu tebrik ederim,Lider Barış TOK la arasındaki puan farkı bu yarıştan sonra 10 puana indi ve bu demektirki kalan son 2 yarış nefes nefese geçecek..

Pilotlar yerlerini alıyor

Barış TOK hafta içinde 1 numaralı motosikletinin Arızalanması sebeiyle yedek motoruyla yarışmak zorunda kaldı

Federasyondan 3 yarış ceza almıştı Tolga UPRAK ve bu yarış son cezasıydı ancak Federasyon olaganüstü toplanarak Tolga nın son cezasını affetti ve Tolga UPRAK start ta yerini aldı,2.sırada yarışa başlıyacaktı

Karşıyaka Kulübü ve Team-X pilotu İlter Savtak

Ve start anı

Şimdi yarış anında çektiğim fotograflara bakalım

Size tam Finish çizgisinden sırasıyla Finish bayragını görenleri sunuyorum..

1.Sinan Sofuoglu

2.Barış TOK

3.Muammer KARAKAYA

A klasman kürsüsüne çıkan pilotlara kupalarını Yarış Sponsoru ASYA MOTOR'un pazarlama müdürü Salim KARAGÖZOGLU verdi..

Ve hemen ardından SuperBike kategorisi başladı

SuperBike pilotlarından Adnan Taştekin

Bu arada aldıgım üzücü kaza haberinden dolayı Bu yarışların fotografını çekemedim,çünkü bu arada sürekli Yasin arkadaşımızın saglık durumunu sorguluyordum..

Yarış sonunda kürsüye çıkan SuperBike pilotları
1.Şakir Şenkalaycı _______SUZUKI

2. Barış Yağızer ________YAMAHA

3.Doğan Tanrıkulu ______SUZUKI

Yarışların arasında PİRELLİ Lasitkleri bir etkinlik yaptı,Lastik Tutma yarışması,iki elinezede birer lastik alıyorsunuz ve en uzun süre kim tutacak..Kazanan elinde tuttugu lastikleri alıp gidiyor..İri kıyım bir arkadaş kazandı zaten

Bu arada Arzu 'da Asya Motor'un tümmodellerini test etti.

Ve KARMA klasman yarışları start alacaktı..bu klasmanda en dikkat çekici olay İlk defa bir bayan Pilot'un Name Ekin'in yarışacak olmasıydı,Name kardeşimizin ne kadar istekli oldugunu ve kararlı oldugunu ben iyi bilirim,çünkü henüz yarışmaya karar vermeden önce bu konuda çok konuştuk,ona mutlaka yarışması gerektiğini ve yarıştıgındada başarılı olacagını çok söyledim ve nitekim Name bir ilke imza attı hem yarıştı hem kupayı kaptı..Bravo Name
İşte Name EKİN

Müge Polatkan start öncesi Name ye sanırım moral veriyor..

Ve yarış sonunda tabi ilgi odagı Name oluyor,

Ve KARMA Klasman kürsüsü

1.ASIM PURTUL ________HONDA

2.NAME EKİN __________HONDA

3.HASAN KARACA ______SUZUKI

Bu yarışlarda bitmişti ve geriye son yarış ve en degerli Kupa olan TMF GRAND PRIX kalmıştı..bu klasmanda Lider Barış TOK du ve bu Liderliği koruma peşindeydi.
Son yarış başlamadan start çizgisinde Serdal ı gördüm,birde baktım Pistin Manken Bayanlarıyla hoş sohbet içerisinde "Sizin kadar bende yaparım bu işi" dercesine alıyor eline tabelayı..

Baktı olmayacak en iyisi bir söyleşi yapayım dedi

TMF GP de artık start almak üzere

Barış TOK acaba ne düşünüyor,sanırım Lider oldugu için strateji belirlemiştir.Çünkü artık bu saatten sonra herşey alınacak Puanlara bakıyor,

Selim Başak da yaptıgı dereceyle en iyi pilotlar arasına girerek bu klasmanda yarışmaya hak kazanıyor

Karşıyaka Motosiklet Şubesi Başkanı İlter SAVTAK her Start öncesi takımının kaşkolunu boynuna sarar ve yine öyle yapıyor..Gönülden baglı olmak çok farklı

Ve kızlar yavaş yavaş starta kalan zaman tabelalarını gösteriyorlar,iyide gösteriyorlar haa Çok gülüyorum

Ve start ..

Yarış şu şekilde sonuçlanıyor.
1.SİNAN SOFUOĞLU _______YAMAHA

2.BARIŞ TOK ____________YAMAHA

3.SİNAN TAŞYÜREK _______YAMAHA

Bir yarış günün sonuna geldiğimizde saat 08:00 den beri ayakta oldugum için arık dermanım kalmıyor,o arada sanırım halime acıyan Rabbit birde şu garibin fotosu olsun diyerek bu resmi çekiyor..

vE HER YARIŞ YAZIMDA OLDUGU GİBİ : Alkışı alanlar var sırada..

Pist içerisindeki Görevli,hakem arkadaşlarımız alkışı hakedenlerdi.
Tüm zor şartlara ragmen görevlerini eksiksiz yaptılar..

Bir yarış günü böyle bitti..

Hakan DİNÇER

Not:Bu yazıda kullanılan anlatım ve fotograların başka bir yerde yayımlanması ve kullanılması telif hakları kanunlarına göre suçtur.Kullanım hakları Motordelisi.com portalında saklıdır.

En son HakanDincer tarafından 08.05.2006 - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.09.2005 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kırık fotograf linkleri düzeltilmiştir..İyi seyirler.
Üye
Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 27.09.2005 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla fotolar süper olmus eline sağlık hakan abi
moto gp de stnt açacakmısınız açarsınız inşallah bol bol alışveriş falann yaparız
Başa dön
umututu Çevrimdışı umututu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 27.09.2005 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın adaş abim fotolar cok güzel... Dil çıkarıyorum yarışta bende vardım ama.birdaha izlemiş gibi oldummmmmmm teşekkürlerrr... Dil çıkarıyorum Ağlıyorum kaza haberi bizide çok üzdü acil şifalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasin kardeşimize.dualarımız onunlaaaaaaaaaaa ALLAH tüm motor delilerini kazadan korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Ağlıyorum
Başa dön
alone_man Çevrimdışı alone_man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nameekin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.09.2005 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine emeğine saglık Hakan cok guzel olmus fotolar da harika. Pitin ve pistin her noktasındaydın nasıl her yere yetişebiliyorsun anlamadım Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum ama gercekten bunun sonucu yeterince doyurucu oluyor cok basarılı anlatım cok basarılı fotolar her sey cok guzeldi sen de oldugu gibi yansıtmışsın. Kaza yapan arkadaslara acil şifalar diliyoruz.
Başa dön
nameekin Çevrimdışı nameekin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-ankara

MesajTarih: 27.09.2005 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizasyon on numara olmuş...
asylma fazlasy zarar
Başa dön
paradox Çevrimdışı paradox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.09.2005 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık hakan tşkler Dil çıkarıyorum
Başa dön
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.09.2005 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce forumlarda belirtmiştim,MD içeriğini tamemen Motosiklet Haber PORTALI Dogrultusunda geliştirmiştir..
Son 2 aydır tüm Motosiklet Organizasyonlarını ve etkinlikleri bu çerçevede takip etmekteyiz..Yakın zamanda bir DERGİ projesi var ve MD motosiklet medyası içerisinde etkili ve güçlü bir marka olacaktır..
Fotograflar 740 taneydi ama içlerinden seçmece olanları ekleyebildik.128 fotografla yarışları evinize kadar getirmeyi istedik..Umarım olmuştur,emeklerimize degmiştir.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Harbiye

MesajTarih: 27.09.2005 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla eline sağlık Fotoğraflar harikaydı ve bende şaşırdım pist'in her yanına nası yetişebildiğine. Eline sağlık Dil çıkarıyorum
Bu arada moto GP dede sizi görmek isterim (benim ilk katldığım organizasyon olucakbu). :-D :-D

Kazayapan arkadaşlarada ÇoOoOoOK Geçmiş olsun.
Üzgünüm
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.09.2005 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Bu arada moto GP dede sizi görmek isterim

Kesinlikle orda olacagız merak etme Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.09.2005 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlarım çok keyifli,heyecanlı bir yarış günüydü başkanımız Hakan Dinçer stantı kurmak ve orayı organize etmek için sabah erken piste gitti.

Bizlerde sabah 10:00 da Atatürk heykelinde toplandık asya motor gurubununla birlikte haykele çelenk koyduk 1 dakika saygı duruşu sonra 10:15 gibi tekerlekler döndü.

Bize verilen görev 70 ile 80 arası asya motor gurubunu piste düzenli sorunsuz bir şekilde ulaştırmaktı ve bu görevi başarıyla tamamladık,tabi bu görevde bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmeden geçemem bana çok yardımcı oldular.

Neyse lafı fazla uzatmayayım bendede biraz fotolar var onları ekliyorum.

Yarış bittikten sonra yorgunluk ve stres atmak için EKO'da biraz oturduk sohpet muhabbet ettikten sonrada evlere dağıldık.Çok güzel,bir o kadarda yorucu bir gündü bu yarış gününde bizlere yardımcı olan ve emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim.
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 27.09.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukemmelsın hakan yıne dokturmussun kendımı orda gıbı hıssetım Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.09.2005 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, tek kelime ile süper bunlar...sen boyle yaparsan bak kimse gitmez yarışlara sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum neyse şaka bir yana teşekkürler sana..
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 27.09.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
mukemmelsın hakan yıne dokturmussun kendımı orda gıbı hıssetım Dil çıkarıyorum

Aynen katılıyorum hakan abi mukemmelsin ya Dil çıkarıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.09.2005 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisine bu yakışır..Yarışları artık bir basın kuruluşu gibi takip ediyoruz..
Camiaya baktıgımızda MOTOSİKLET MEDYASI adı altında bir elin parmakları kadar kaynak var,MD bunların başını çekiyor..
Basın yasalarına göre Görsel basın,yazılı basın'dan sonra İnternet Medyası BASIN grubu olarak ele alınıyor,tabi burda belli bir kitleye hitap etme ve yasal bir kurum olma şartı var..MD Spor Kulübü kimliğiyle TR deki internet medyasında ilk ve tek Motosiklet içerikli kuruluş oluyor..
bu bağlamda üzerimize düşen Motosiklet Camiasındaki gelişmeleri,etkinlikleri,spor organizasyonları ve gündeme dair haberleri siz üyelerimize aktarmak..
Zaten yukarda yazdıgım gibi bir dergi projemiz var ve yakın gelecekte karşınıza çıkabilir.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal