Arkadaslar Antalya merkezde ikamet ediyorum.11 temmuz 2005 trafige çikisli jinlun marka 250 cc kirmizi renkli motorumu satmak istiyorum.motor 4000 km ye yaklasti.satma nedenimi soruyorsaniz eger.ekonomik darbogazda oldugum için ve askere gitmem gerektigi için.kullandigim süre içinde herhangi bir sikayetim olmadi.3 defa fethiye seyahati yaptim.uzun yol denilebilir.asfaltta çok iyi giden bir motor.vida gevsetmekten baska bir sorunu olmadigi söyleniyor bende karsilasmadim zaten.fiyat olarak 3400 ytl diyorum.ilgilenen arkadaslar olursa.tel:05357805404 msn adresim ozgur_zorlu@hotmail.com Özgür ZORLU
3400 biraz fazla 3100-3000 normal satışıdır ki onlar bile müşteri bulamıyorlar.SAdece küçük ve nacizane bir açıklama _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
Tarih: 12.10.2005 - 21:03 Mesaj konusu:
YAKINDAN GÖRMEK LAZIM SON FIAT NE OLUR
? _________________ PARASINI HARCAMASINI BYLMEYEN
ZENGYN HER ZAMAN ZÜ?ÜRTTÜR
HONDA AKLIMA HEP ONDA
eski chopper ci yeni endurocu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız