Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 250 CC JiNLUN ELEGANCE SATILIK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

250 CC JiNLUN ELEGANCE SATILIK

250 CC JiNLUN ELEGANCE SATILIK

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ozgurzorlu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya merkez

MesajTarih: 29.09.2005 - 10:31    Mesaj konusu: 250 CC JiNLUN ELEGANCE SATILIK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Antalya merkezde ikamet ediyorum.11 temmuz 2005 trafige çikisli jinlun marka 250 cc kirmizi renkli motorumu satmak istiyorum.motor 4000 km ye yaklasti.satma nedenimi soruyorsaniz eger.ekonomik darbogazda oldugum için ve askere gitmem gerektigi için.kullandigim süre içinde herhangi bir sikayetim olmadi.3 defa fethiye seyahati yaptim.uzun yol denilebilir.asfaltta çok iyi giden bir motor.vida gevsetmekten baska bir sorunu olmadigi söyleniyor bende karsilasmadim zaten.fiyat olarak 3400 ytl diyorum.ilgilenen arkadaslar olursa.tel:05357805404 msn adresim ozgur_zorlu@hotmail.com Özgür ZORLU
Başa dön
ozgurzorlu Çevrimdışı ozgurzorlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgurzorlu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.10.2005 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ilgilenen yok mu motorumla. Ağlıyorum
Başa dön
ozgurzorlu Çevrimdışı ozgurzorlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SenCAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 12.10.2005 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla250cc alabilrim bu aralar ama jinlun olması beni ürkütür!!! Öfkeliyim
Hayırlı müşteriler!!
Başa dön
SenCAN Çevrimdışı SenCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.10.2005 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3400 biraz fazla 3100-3000 normal satışıdır ki onlar bile müşteri bulamıyorlar.SAdece küçük ve nacizane bir açıklama Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Chopper32
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 12.10.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAKINDAN GÖRMEK LAZIM SON FIAT NE OLUR
?
eski chopper ci yeni endurocu
Başa dön
Chopper32 Çevrimdışı Chopper32 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorize07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2500 olur
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.02.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahım hayırlı müşteriler versin kardeşim Çoook seviyorum
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı müşteriler
Başa dön
motorcerdi Çevrimdışı motorcerdi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı müşteriler
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.02.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alnada satanada hayırlı olmasını umarım Göz kırpıyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal