Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Glemseck/Stuttgart/Almanya bulusmasi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Glemseck/Stuttgart/Almanya bulusmasi

Glemseck/Stuttgart/Almanya bulusmasi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 30.09.2005 - 19:01    Mesaj konusu: Glemseck/Stuttgart/Almanya bulusmasi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye gezisinden sonra ilk defa kisa bulusmasi olsu, aramiza yeni arkadaslar da katildi ::: resimlerini sizinle paylasmak istiyorumm ...

Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 01.10.2005 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni arkadaslarla tanismak iyi oldu

izinde herkez neler yaptigini anlatti.

güzel bir bulusma oldu

tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bynew
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Edirne, Ystanbul

MesajTarih: 01.10.2005 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özlem gidermişsiniz aynı zamanda arka plandaki yeşillikler Dil çıkarıyorum süüper
Başa dön
Bynew Çevrimdışı Bynew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2005 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gercekten super oldu .iyiki hava iyiydi bulusma firsatini kacirmadikk .. Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mustiman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Stuttgart/Ludwigsburg

MesajTarih: 01.10.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYA Sezonu kapatmadan bir Tur planina ne dersiniz ;-)
Selamlar

Başa dön
mustiman Çevrimdışı mustiman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 02.10.2005 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum kahretsin ben nezaman yurtdışına gidicemmmmmmmmmm Ağlıyorum
Başa dön
alone_man Çevrimdışı alone_man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.10.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustiman, mustafa abi yetmedi mi gezdiğin....bizemi nazire yapıyosun yoksa? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mustiman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.10.2005 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

independent, Aktif bir spor gecmisi olan biri olarak motor sporuna

zamanim hic olmamisti gec oldu ama cok iyi oldu, doyum olmuyor ikinci

hedef tüm avrupayi gezmek. Gülümsüyorum

Başa dön
mustiman Çevrimdışı mustiman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.10.2005 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yaşa abi umarım tüm dünyayıda gezebilesin...sen gez fotolarada biz bakalım iyi yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustiman, yarin ne dersin biliyorsun yarin kapali her taraff isderseniz FRANSA/STRASBURG yapabilirizz?? sezon kapanisa:: HEMEN BILDIRIN KIM GELIYOR BU GEZIYEE????
Haya
Başa dön
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 02.10.2005 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geliyorum
tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2005 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OKI DOKI YAGMURLU OLMASSA BANA GEL. bmw r1200gs aldigim yeni eksozu denemis olurum nasil oldugunu
Haya
Başa dön
mustiman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haya demiş ki:
bmw r1200gs aldigim yeni eksozu denemis olurum nasil oldugunu

neden yeni eksoz ? motorumu yatirdin ?

Sen internetten hava raporunu izlemiyormusun güzel kardesim

http://www.wetter.com/v2/?SID=&LANG=DE&LOC=7011&LOCFROM=0202&type=WORLD&id=30114

Başa dön
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustiman, BMW bir sey olurmu, biraz ps ,sesi ciksin dedim ondan Dil çıkarıyorum genelde biz hava sartlarina bakmiyoruz , yagmurmus, sogukmus,kar yagiyormus geziye her havada cikariz .
Haya
Başa dön
biker032
Üye
Üye

Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HEMEN BILDIRIN KIM GELIYOR BU GEZIYEE????

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
resimlerde güzel cikmis, hosuma gitti Göz kırpıyorum
Başa dön
biker032 Çevrimdışı biker032 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal