Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAYABUSA.YA BÜYÜK RAKIP KAWASAKI ZX 14 ATAGI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAYABUSA.YA BÜYÜK RAKIP KAWASAKI ZX 14 ATAGI

HAYABUSA.YA BÜYÜK RAKIP KAWASAKI ZX 14 ATAGI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Chopper32
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:13    Mesaj konusu: HAYABUSA.YA BÜYÜK RAKIP KAWASAKI ZX 14 ATAGI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR BUGÜN KAWASAKINI SITESINDE 2006 ZX 14 GÖRDÜM HEMEN S0ZLERLE PAYLASAYIM DEDIM RESMINI BURAYA EKLEMEYMEDIM HIC DELSE ADRES YAZAYIM Dil çıkarıyorum http://www.kawasaki.com/product_detail.asp?product=114&category=2&tag=motorcycle
eski chopper ci yeni endurocu
Başa dön
Chopper32 Çevrimdışı Chopper32 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o alet yarış değil gezi motoru zannediyordum...
yani onun hayabusaya rakip olmaması lazım...
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzel motor galiba bu motorla ilgili önceden bi topic vardı görmüştük
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resim daha önce eklendi...

Ayrıca bu motor Hayabusa klasmanında değil... Daha Turing...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet daha önce paylaşıldı Dil çıkarıyorum

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx 14 ün çok güzel bir motosiklet olduğu kesin.hayabusadan güçlü olduğuda.buna kızacak arkadaşların çıkacağına eminim ama yinede paylaşmak istedim.eee nede olsa düşünce özgürlüğü bulunan bir ülkede yaşıyoruz dimi. :oops: :oops: Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
otobanfaresi Çevrimdışı otobanfaresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce tartışıldı dostum..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele bi çıksın bakalım bi gorelim caddede bi kalksınlar busa ile o zaman konusalım öle cc farkına bakarak ezbere olmaz bu işler..
Başa dön
baddaniye Çevrimdışı baddaniye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arama yapıp acsaydin keske konuyu
sgorahmet abimizin actigi topic de vardi bu konu baya bi konusuldu
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biker032
Üye
Üye

Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akliniz fikriniz hangi alet daha hizli, hem Hayabusanin rakibi ZX12R bu 2 alette yaris motoru degil, öncelikle motor kullanmasini ve motorculugu ögrenin ondan sonra detayli arastirmalara yönelin.
Saygilarimla
Başa dön
biker032 Çevrimdışı biker032 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen çok bildiginden galiba 2006 itibari ile zx-12 nin uretilmicegini ve onun yerine zx-14 un uretildigini bilmiyosun..
Başa dön
baddaniye Çevrimdışı baddaniye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzanısının önünde -R veya RR(race replica) olan bütün motorlar race dir... zzr bir modeldir uzantı diildir, honda xx1100'de öyle hayabusa(gsx1300-R) ve zx-12-R yarışmotorudur. bunu bikere daha yazmıştım zx-12-r hayabusadan yuksek olsada hayabusa yamaha R6'dan alçaktır...
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Başa dön
biker032
Üye
Üye

Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri

MesajTarih: 03.10.2005 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam arkadaslar sizler bildiginiz gibi ben bildigim gibi hareket edelim, yarislarda görüyoruz, Moto GP olsun Süper Bike olsun bu 2 yarislardada Hayabusa ve ZX12R yer aliyor yaris motorlariya Bravo
bende, benim makinaya bi R yapistirayim VN Meanstreak1500 R hadi yarislaraaa :md:
Başa dön
biker032 Çevrimdışı biker032 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusanın bi geçmişi , sarsılamaz bi tahtı var 8)
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal