ARKADASLAR BUGÜN KAWASAKINI SITESINDE 2006 ZX 14 GÖRDÜM HEMEN S0ZLERLE PAYLASAYIM DEDIM RESMINI BURAYA EKLEMEYMEDIM HIC DELSE ADRES YAZAYIM http://www.kawasaki.com/product_detail.asp?product=114&category=2&tag=motorcycle _________________ PARASINI HARCAMASINI BYLMEYEN
ZENGYN HER ZAMAN ZÜ?ÜRTTÜR
HONDA AKLIMA HEP ONDA
eski chopper ci yeni endurocu
Tarih: 03.10.2005 - 17:36 Mesaj konusu:
zx 14 ün çok güzel bir motosiklet olduğu kesin.hayabusadan güçlü olduğuda.buna kızacak arkadaşların çıkacağına eminim ama yinede paylaşmak istedim.eee nede olsa düşünce özgürlüğü bulunan bir ülkede yaşıyoruz dimi. :oops: :oops:
Kayıt: May 10, 2005 Mesajlar: 30 Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri
Tarih: 03.10.2005 - 18:14 Mesaj konusu:
Akliniz fikriniz hangi alet daha hizli, hem Hayabusanin rakibi ZX12R bu 2 alette yaris motoru degil, öncelikle motor kullanmasini ve motorculugu ögrenin ondan sonra detayli arastirmalara yönelin.
Saygilarimla
uzanısının önünde -R veya RR(race replica) olan bütün motorlar race dir... zzr bir modeldir uzantı diildir, honda xx1100'de öyle hayabusa(gsx1300-R) ve zx-12-R yarışmotorudur. bunu bikere daha yazmıştım zx-12-r hayabusadan yuksek olsada hayabusa yamaha R6'dan alçaktır... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Kayıt: May 10, 2005 Mesajlar: 30 Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri
Tarih: 03.10.2005 - 18:44 Mesaj konusu:
tamam arkadaslar sizler bildiginiz gibi ben bildigim gibi hareket edelim, yarislarda görüyoruz, Moto GP olsun Süper Bike olsun bu 2 yarislardada Hayabusa ve ZX12R yer aliyor yaris motorlariya
bende, benim makinaya bi R yapistirayim VN Meanstreak1500 R hadi yarislaraaa :md:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız