Tarih: 03.10.2005 - 22:59 Mesaj konusu: AVRUPA , BALKAN VE TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI FOTOĞRAFLAR
AVRUPA , BALKAN VE TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI FOTOĞRAFLAR SONUÇLAR
AVRUPA , BALKAN VE TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI
01 – 02 EKİM 2005 - İSTANBUL / HEZARFEN SONUÇLAR
AVRUPA ŞAMPİYONASI SÜPERMOTO 6. AYAK YARIŞ SONUÇLARI
TOTAL FOR THE EVENT
CLASS 250 CC
1. Johann Schruf Avusturya
2. Ales Hlad Slovenya
3. Radoslav Balinob Bulgaristan
AVRUPA ŞAMPİYONASININ SÜPERMOTO 6. AYAK VE SON YARIŞI SONUCUNDA 2005 YILININ GENEL KLASMANINDA YER ALAN VE SINIFLARINDA İLK ÜÇ YARIŞÇI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
CLASS 450 CC
1. Ales Hlad Slovenya
2. Johann Schruf Avusturya
3. Tomas Molonar Macaristan
CLASS 250 CC
1. Georgy Kokenyesi Macaristan
2. Zoltan Fazakas Romanya
BALKAN SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI 3. AYAK YARIŞ SONUÇLARI
CLASS 250 CC
Tarih: 03.10.2005 - 23:50 Mesaj konusu:
Pazar günü hazerfana gidince ilk önce seyirci azlığına şaşırdım. :evil:
Gelenlerin yarısıda biraz bulut görünce ikinci etapı beklemeden kaçtılar.
Birinci etaptan sonra yabancıların motorları teknik ekipler tarafından bakımları yapıldı, lastikleri değişti.Yarışçıların donanımı tamdı.
Bizim bazı yarışçıların üstündekiler dökülüyordu.Motorların frenleri yetersiz lastikleri eskiydi. Buna rağmen bütün güçlerini piste koydular. Bütün yarışmacılarımızı tebrik ederim.
Halkalıya geldiğimde sadece donum kuru kalmıştı
allah bu resimleri gördükden sonra bütün morallerim alt üst oldu ben nasıl bu yarışı kacırdım.parkur çok güzel yagmur çamur inanın benbu yarışa giremedigim için kafayı yiyiyorum. sonuncuda olsam bu yarışa girmek isterdim.
Tarih: 04.10.2005 - 10:38 Mesaj konusu:
uzays,
Sevğili kardeşim,senin çok önemli mazeretin var,Gelmemen,gelemen çok normal ama yarışabilme imkanın olsaydı,Seninde birincilik kupasını alacağına inanıyordum,Daha çok gençsin,Daha çok yarışlarını izleyeceğiz _________________ Deniz ?YM?EK
34 LPY 81
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız