Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu şirin aletin satıldıgı yeri bilen varmıı???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu şirin aletin satıldıgı yeri bilen varmıı???

bu şirin aletin satıldıgı yeri bilen varmıı???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:06    Mesaj konusu: bu şirin aletin satıldıgı yeri bilen varmıı??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu minik şirin şeyden almak istiyorum araştırdım ama bulamadım bir türlü satıldıgı yeri bilen varsa sevinicem pardon bayisi nerde acaba Çok gülüyorum teşekkurler

resim düzeltildi---eidyllion---

En son saygin tarafından 10.10.2005 - 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hueuheue Alıyosun bı tanee Sprey boyayla boyuyosun kardısım bu kadar Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

carmencita dediğinden bişi anlamadım :öfke:
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyorum kı yok ondan yanı yok kendın boyucaksın! Pembeye
Başa dön
erhan_1305
Üye
Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sapanca merkezden izmite dönen yolda var gördüm var ama cok kücükler
Başa dön
erhan_1305 Çevrimdışı erhan_1305 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
T_i_JeY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kilis/Gaziantep

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygin, o motor bildiğin yamaha yzf r1 adam almış onu biraz modifiye yapmış sonra da boyatmış. fabrika çıkışlı öyle değil yani... Dil çıkarıyorum
MURATARI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşın aradığı sanırım pembe bir motor değil.Bu al boya dediğin motorun yaklaşık 1/5 i büyüklüğünde...

Osmanbey'deki metro istasyonu girişindeki bir mağazada görmüştüm.

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı MURATARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çook teşekkurler ama ben izmir deyim sagolun
Başa dön
MURATARI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T_i_JeY demiş ki:
saygin, o motor bildiğin yamaha yzf r1 adam almış onu biraz modifiye yapmış sonra da boyatmış. fabrika çıkışlı öyle değil yani... Dil çıkarıyorum

Beyler yapmayın gözünüzü seveyim ya.Ne r1 i ne boyaması?Bunlar normal motor boyutunda falan değiller.Sadece minyatürler.

Başa dön
MURATARI Çevrimdışı MURATARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MURATARI, Biliyorus Pocket Bike oldugnu dalga gecıyorum sadece Çok gülüyorum
Başa dön
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt bencede bunlar han,i çocuklar için olanlar warya onlardan...

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir tane satılık var linki ekliyorum Bravo hadi motoru bulduuuk ama bu suzuki idare et artık birde Carmencita 'nın dediği gibi pembeye de boyadımmı işlem tamam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1672296
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FG76
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/avp

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MURATARI demiş ki:

Osmanbey'deki metro istasyonu girişindeki bir mağazada görmüştüm.

bende gördüm orda ama ordaki motor bundan daha ufak galiba
Başa dön
FG76 Çevrimdışı FG76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BikerGirlz, supersın kıss bu tam bıse goree yaa Gülümsüyorum mat mıs ta keske pembe mat olsaymıs Dil çıkarıyorum
Başa dön
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2005 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede maket en iyisi sen güzel beğendiğin bir motor al pembeye boyat boşuna arama...
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal