merhaba ben semih izmirdeyim.
ilk kullandığım motor black widow du 750 cc 1,5 yıl kadar sonra pan kullandım 2 yıldır işte . daha önceleri racingler pek sevimli gelmesede şu an bir racing e binmeyi düşünüyorum
Tarih: 15.10.2005 - 18:07 Mesaj konusu:
bence 2006 yı bekle ve 2006 model R6 al. Google'dan veya MD forumlarından 2006 model R6 ile ilgili sınırlı da olsa bilgi bulabilirsin. Daha önce hiç racing kullanmadıysan 2006 model R6 nın bir özelliği varki çok hoşuna gidebilir. "Fly by wire" yani gaz kontrolü elektronik olarak yapılıyor. Uçaklardaki sisteme benziyor. Şöyleki eğer sürücü gazı motorun gidiş hatını tehlikeye sokacak kadar çok açarsa kontrol ünitesi devreye giriyor ve gazı sonuna kadar açmıyor Dolayısıyla motorun önden sizin arkadan takip etmeniz gibi bir sorun da ortadan kalkıyor. Ayrıca çift taraflı ayarlanabilir amartisörler. Ayrıca 2006 model R6 da MotoGP de kullanılan egsoz sistemi kullanılıyor. Ve herkesin ortak bir fikri var ki (itiraz ednler şimdi konuşssun yada sonsuza dek sussun) bu motosiklet klasikler arasına giricektir. Motorunun yaptığı devirde inasının şeytani duygularını harekete geçirecektir. :MTR:
Dipnot : Buraya yazdıklarım şahsi bilgilerim değil bu model motorun incelendiği sitelerden okuduklarım (Bir kısmı da şahsi fikirlerimdir ) _________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Yenilerin, hepsi iyi... Neticede yeni... Bu yıl özellikle, R6 ve GSX600R ses getireceğe benziyor...
Ama 1300cc. den sonra 600cc. deki tork seni kesmeyecektir, beygir yaklaşık olarak aynıdır... _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
En son next tarafından 15.10.2005 - 22:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Boşver cbr 600 rr ı da sen kullandığın pan eurapan ı anlatsana o daha keyifli 2. elde ne eder senin ki mesela.
selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
eğer sürücü gazı motorun gidiş hatını tehlikeye sokacak kadar çok açarsa kontrol ünitesi devreye giriyor ve gazı sonuna kadar açmıyor
çooook saçma ben basmayınca gitmeyecek dur deyince durmayacaksa ben o motora binmem zaen binememde en az 22-23 milyar fiyat biçerler _________________ ----TURKISH STUNT----
2006 r6lar müzelik baya güzel.ben zx6r severim o ayrı şahsen bütcem iyi olsa(ki senin öyle galba)düşünmeden ducati749s alırım.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız