Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BEDAVA SMS ........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BEDAVA SMS ........

BEDAVA SMS ........

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Cilgin46
Üye
Üye

Nereden: Almayaaaa!!

MesajTarih: 23.06.2004 - 21:03    Mesaj konusu: BEDAVA SMS ........ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum selam arkadaslar ...
ben yine bilgisayarin önüne orturdum ve bir SMS programi yazdim...

bu Programmda günde 10tane bedava sms gönderebilisiniz....

SMSi nasil gönderecksiniz.....?

1.- Numaralari böyle yazicaksiniz: Turkiye: +901234578 Almanya:+4912345678 <-- mesela yani Çok gülüyorum

2. Yeni bir sms yazmak icin programmi yeniden acmaniz lazim....

----------
PS: hemde Bütün dünyaya sms göndere bilirsiniz. Ister Afrika ister Almanya.....

hadi artik hep beraber sms gönderelim:

http://home.arcor.de/lanit-server/Lanit-Sms-Sender/Lanit%20SMS%20Setup.exe

Bravo

Visit: www.willy.town.de.vu
Başa dön
Cilgin46 Çevrimdışı Cilgin46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cilgin46
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2004 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasil? programmi beyinmediniz mi Üzgünüm

yoksa neden cevap yok? :md:

Başa dön
Cilgin46 Çevrimdışı Cilgin46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.06.2004 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birincisi bende program çalışmadı bir hata veriyor ve program açılmıyor..İkincisi Program almanca oldugu için sanırım herkez kullanamaz..Setup daki seçeneklerde almanca...Sonuç itibariyle bende çalışmadı..İşletim sistemim XP
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2004 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasil bir hata veriyor @ hakan?

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 24.06.2004 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cilgin46, bende de calismadi! dil sorunu bende yok :oops:
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 29.06.2004 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok be Çılgın dostum..Programın çalışmıyor..Ama çalışsa emin ol patlama olur Çok gülüyorum Yabancı ülkeye sms ha? Süperin süperiii...Heleki Rusya'dan dönmüş biri olarak Gülümsüyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.06.2004 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazılım, 98, 98 SE, Me, 2000 ve XP işletim sistemlerinde çalışmıyor.
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 02.07.2004 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cilgin46, senin programın için nelere katlanıyorum bilemessin!! Windows 3.1 yükledim Çok gülüyorum Şaka bi yana düzelt şu programı be dostum!!
maganda
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.07.2004 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede çalışmadı kardeş

*/\/\*@G@Nd@
Üye
Üye

MesajTarih: 03.07.2004 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar...programmda bir hatta vardi...kapatim...yenisini yapacagim biterse haber ederim... Göz kırpıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal