Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 125 cc Bu Kadar Güzel Olurmuymuş be abi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

125 cc Bu Kadar Güzel Olurmuymuş be abi...

125 cc Bu Kadar Güzel Olurmuymuş be abi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.10.2005 - 07:59    Mesaj konusu: 125 cc Bu Kadar Güzel Olurmuymuş be abi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün internette gezinirken gördüm, çok güzel, paylaşmak istedim....

Image Hosted by ImageShack.us

En son userneym tarafından 17.10.2005 - 08:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbrf4
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.10.2005 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 cc için çok güzel bir motor Dil çıkarıyorum
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.10.2005 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana bir adet sipariş versek ne zaman gelir bunlardan
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Way be hakkaten çok güzelllllllllll... Dil çıkarıyorum
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı resım guzel emınım kı yakından gorsek bu kadar begenmeyız
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güsel ya :md:
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burnout_54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika yaa türkiyeye gelse yok satar bu motor.internet sitesi verebilirmisin detaylı inceleyebilmemiz için :MTR:
Başa dön
burnout_54 Çevrimdışı burnout_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar da farklı renkleri falan

Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote uzaykişi]
abı resım guzel emınım kı yakından gorsek bu kadar begenmeyız
[/quote]
Evet abi katılıyorum sana resimleri biraz şişirme yapıyolar bencede
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bi link falan at bari yaw Üzgünüm Bende beğendim motoru Dil çıkarıyorum Türkiyede var mı kaç para?Kim yapıyor nedir bu adamlar ne iş yapıolar Çok gülüyorum Walla bekiyom cevapları.Gerçi bi link versen hepsi çözülür Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Leon_tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.10.2005 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cagiva zaten bence tartışmayı bitirmiştir.. Özellikle XRaptor ile Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.10.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym 125lik makina niye güzel olmazmış ki onu anlamadım :md: Hemşerimizsin ama olmuyo yani yakıştıramadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Şaka bir yana, 125lik naked ilk defa görüyorum..Fena da değil bence

Ankara Kale Grubu
Başa dön
flynaked Çevrimdışı flynaked Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.10.2005 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makinada 125'lik... vay be adamlar yapmış
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 17.10.2005 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

125lik naked ilk defa görüyorum..

Bkz: Yamaha YBR 2005
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal