Tarih: 26.10.2005 - 22:48 Mesaj konusu: İLK DİZEL SUPERBIKE(the Star Twin ThunderStar 1200 TDI )
Technical specifications:
Engine: liquid-cooled 3-cylinder TDI diesel engine Cylinder capacity: 1200 cc Bore * stroke: 76.3 * 87 mm Compression ratio: 1:16 Injection: Direct injection Turbo / Intercooler yes / yes Transmission: 5 Frame: Star Twin racing frame Front suspension: WP GP front fork Rear suspension: WP GP monoshock Brakes front: dual PFM radial mounted 6 piston calipers and 320 mm discs Brakes rear: single Brembo 2 piston caliper with Star Twin wave disk Tires: front 120/70 R17 rear 190/50 R17 Rake: 23 degrees Wheelbase: 1533 mm Weight: 205 kg ready to ride Fuel capacity: 18 liters Fuel economy: 2.5 liters on 100 km
_________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
ilginç bişey olmuş kelebek gibi :-D İlerleyen yıllarda daha iyi olur en azından birileri başlangıcı yaptı _________________ MoToRcuLaR De?iL MoToRlaR SeRseRi
next, Attım bile tam bir tork canavarı, 2000 devirde kıçına tekme yemiş gibi oluyorsun. Doyurucu bir kullanımı var.Uzadıkça devirlendikçe değil vites büyüttükçe sürat patlıyor keyifli bir makine _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
tır tır tır tır ediyodur herhalde :-D :-D :-D
Bide deutz kullanan minibs şöfeeeerleri gibi aragazı vermek lazım herhal devir düşmesin diye. :-D :-D :-D :-D _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
Tarih: 27.10.2005 - 00:16 Mesaj konusu:
tipi berbat bence, eşek arısına benziyo, kuyruğu da tam eşek arısının kıçı gibi dizel olması ve az yakıt tüketmesi ise süper bi olay _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
Haaaa Az önce indim motordan, bırak duymayı, göremiyorum bile biraz vibrasyon, biraz da motor sesi var da..Okuyamadım ne yazdın ne dedin :-D ... Bedford gibi çalışıyor meret .. Ama daha düzgün, dikiş makinesi gibi.. mırıl mırıl güzel yani .. Sen de bir bin makine orada abi anahtar üstünde
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
(Zokaları serdik kimse gelmiyor bu akşam ne oldu bunlara yahu,lüks lü yaksak ) _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
En son WHISKEY tarafından 27.10.2005 - 00:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Haaaa Az önce indim motordan, bırak duymayı, göremiyorum bile biraz vibrasyon, biraz da motor sesi var da..Okuyamadım ne yazdın ne dedin :-D ... Bedford gibi çalışıyor meret .. Ama daha düzgün, dikiş makinesi gibi.. mırıl mırıl güzel yani .. Sen de bir bin makine orada abi anahtar üstünde
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
(Zokaları serdik kimse gelmiyor bu akşam ne oldu bunlara 9
Her genç kızın rüyası zetina dikiş makinası :-D :-D zuahahahha _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
:-D :-D :-D e bende ondan diyorum ya zaten.Katinanın elinde zetina dikemeeeeeeeeeezz ah dikemez Üstad senin zokalar eski bide makinayı değiştir DAM quick falan al bak bende var güzel oluyor.Hadi rast gele WHISKEY, üstad bak dizel az yakar diye dağa taşa vurma fazla ama malum dizel bu yeni çıkmış güvenme pek. _________________ Handmade bir tutkudur.Ve mutlaka bir tane olmalydyr.E?er alynamyyorsa bir tane yapylmalydyr Napalym bizimde tutkumuz bu oldu artykyn :P
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız