Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İLK DİZEL SUPERBIKE(the Star Twin ThunderStar 1200 TDI )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İLK DİZEL SUPERBIKE(the Star Twin ThunderStar 1200 TDI )

İLK DİZEL SUPERBIKE(the Star Twin ThunderStar 1200 TDI )
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 26.10.2005 - 22:48    Mesaj konusu: İLK DİZEL SUPERBIKE(the Star Twin ThunderStar 1200 TDI ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Technical specifications:

Engine: liquid-cooled 3-cylinder TDI diesel engine Cylinder capacity: 1200 cc Bore * stroke: 76.3 * 87 mm Compression ratio: 1:16 Injection: Direct injection Turbo / Intercooler yes / yes Transmission: 5 Frame: Star Twin racing frame Front suspension: WP GP front fork Rear suspension: WP GP monoshock Brakes front: dual PFM radial mounted 6 piston calipers and 320 mm discs Brakes rear: single Brembo 2 piston caliper with Star Twin wave disk Tires: front 120/70 R17 rear 190/50 R17 Rake: 23 degrees Wheelbase: 1533 mm Weight: 205 kg ready to ride Fuel capacity: 18 liters Fuel economy: 2.5 liters on 100 km

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxmolla235
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ToKaT

MesajTarih: 26.10.2005 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç bişey olmuş kelebek gibi :-D İlerleyen yıllarda daha iyi olur en azından birileri başlangıcı yaptı Dil çıkarıyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence berbat.motorsiklet ve dizel olayı birbirine hiç uymuyor...
paylaştığın için sağol...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben denemek istiyoruuuuuum Gülümsüyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence fena olmamış tipi güzel dizel motor kulağa hoş gelmiyo gibi ne bilim ilginç
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxmolla235,

+1

zzzzzz,
Alıntı:

motorsiklet ve dizel olayı birbirine hiç uymuyor

Bende aynı şeyi düşünüyordum ama şu ibare beni iknaya yetti...
Alıntı:

Fuel economy: 2.5 liters on 100 km

Bu motosiklet, 200nm civarında güç üretiyor... Hızlı ve ucuz seyahat...

WHISKEY,

Hemen at bir tur, bak orda Çok gülüyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next, Attım bile tam bir tork canavarı, 2000 devirde kıçına tekme yemiş gibi oluyorsun. Doyurucu bir kullanımı var.Uzadıkça devirlendikçe değil vites büyüttükçe sürat patlıyor keyifli bir makine Dil çıkarıyorum

Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sesi nasıl sesi? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

***B?FE TEAM***
Başa dön
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next demiş ki:
Sesi nasıl sesi? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

tır tır tır tır ediyodur herhalde :-D :-D :-D
Bide deutz kullanan minibs şöfeeeerleri gibi aragazı vermek lazım herhal devir düşmesin diye. :-D :-D :-D :-D
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tipi berbat bence, eşek arısına benziyo, kuyruğu da tam eşek arısının kıçı gibi Bravo
dizel olması ve az yakıt tüketmesi ise süper bi olay Dil çıkarıyorum
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

next,

Haaaa ? ? Az önce indim motordan, bırak duymayı, göremiyorum bile biraz vibrasyon, biraz da motor sesi var da..Okuyamadım ne yazdın ne dedin ? :-D ... Bedford gibi çalışıyor meret .. Ama daha düzgün, dikiş makinesi gibi.. mırıl mırıl güzel yani .. Sen de bir bin makine orada abi anahtar üstünde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

(Zokaları serdik kimse gelmiyor bu akşam ne oldu bunlara yahu,lüks lü yaksak Çok gülüyorum )

En son WHISKEY tarafından 27.10.2005 - 00:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WHISKEY demiş ki:
next,

Haaaa ? ? Az önce indim motordan, bırak duymayı, göremiyorum bile biraz vibrasyon, biraz da motor sesi var da..Okuyamadım ne yazdın ne dedin ? :-D ... Bedford gibi çalışıyor meret .. Ama daha düzgün, dikiş makinesi gibi.. mırıl mırıl güzel yani .. Sen de bir bin makine orada abi anahtar üstünde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

(Zokaları serdik kimse gelmiyor bu akşam ne oldu bunlara Çok gülüyorum 9

Her genç kızın rüyası zetina dikiş makinası :-D :-D zuahahahha
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fausten,

ABİ YAPMAAA!... BEN AZ ÖNCE ÜSTÜNE OTURDUM O MAKİNENİN YAAA :md:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
fausten
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.10.2005 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:-D :-D :-D e bende ondan diyorum ya zaten.Katinanın elinde zetina dikemeeeeeeeeeezz ah dikemez Çok gülüyorum Üstad senin zokalar eski bide makinayı değiştir DAM quick falan al bak Dil çıkarıyorum bende var güzel oluyor.Hadi rast gele Çok gülüyorum WHISKEY, üstad bak dizel az yakar diye dağa taşa vurma fazla ama malum dizel bu yeni çıkmış güvenme pek.
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 27.10.2005 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

WHISKEY, üstad bak dizel az yakar diye dağa taşa vurma fazla ama malum dizel bu yeni çıkmış güvenme pek.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal