Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu motorun Güzelliğine bir Bakin ! (Fotoğraflı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu motorun Güzelliğine bir Bakin ! (Fotoğraflı)

Bu motorun Güzelliğine bir Bakin ! (Fotoğraflı)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
powerslid-e
Üye
Üye

MesajTarih: 29.10.2005 - 12:46    Mesaj konusu: Bu motorun Güzelliğine bir Bakin ! (Fotoğraflı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birakin resimler Konusun :md:

--------------------
Lütfen topiclerimizi doğru forumlarda açalım.Videolar-Fotoğraflar forumuna taşınmıştır.Bluenight.
Başa dön
powerslid-e Çevrimdışı powerslid-e Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ReDLiNeYeMaHa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Diyarbakyr

MesajTarih: 29.10.2005 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu resimlere bakıp bakıp duruyoruz iç geçiriyoruz ama sanırım bu motorların hepsi yurtdışından. MD üyesi olarak bu tarz motoru olan yokmu
Başa dön
ReDLiNeYeMaHa Çevrimdışı ReDLiNeYeMaHa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donjuan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.10.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu resimlere bakıp bakıp duruyoruz iç geçiriyoruz ama sanırım bu motorların hepsi yurtdışından

zaten öyle oluyor türkiyede alım gücü çok düşük olduğundan kaynaklanıyor.
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.10.2005 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum güzelmiş
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALevLeRiN DiYaRyNDaN

MesajTarih: 29.10.2005 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel Ağlıyorum

DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2005 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çokta sıra dışı değiller ki yaaa, nedir diğer racelerden böyle abartı hoş olan...?
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2005 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 mükemmel..

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 30.10.2005 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoğu r1 bunların yaww baska motor yokmuymuş
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.10.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göze hoş geliyor abi. Daha ne olsun Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Donjuan35 naptın abijim yaw Şok oldum
Nasıl bi avatar o :md:
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 10.11.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh fena değilmiş Çok gülüyorum
appiah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.11.2005 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah beeeaaa garibanlıınj gösü kör ossunn... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
appiah Çevrimdışı appiah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.11.2005 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesele değil yaa para olsa kralını yaparım motorun ama yok işte ağlamaya da lüzum yoks.
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 10.11.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 in biçok kismi karbon sanirim çok güsel :md:
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yavuz364
Üye
Üye

MesajTarih: 10.11.2005 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motorun mükemmeliğini bilen anlar Göz kırpıyorum
sanırım adamlar hereyeri karbon elyaflar doldurmuşlar Gülümsüyorum
tabi şuda var bunlar türkiyede para ile olcak şey değil
karbon elyafı türkiyede bulmak ve bu şekle getircek usta bulmak neredeyse imkansız Ağlıyorum :öfke:
Başa dön
yavuz364 Çevrimdışı yavuz364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 13.11.2005 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahda bir jant değişik okadar ben sıradışı bişey göremedim.. gerçi racing denince akan suları durdururum ama.. Üzgünüm
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal