Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hangi eksoz iyi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hangi eksoz iyi

hangi eksoz iyi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2005 - 11:01    Mesaj konusu: hangi eksoz iyi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar z750 s motorum var buna uygun sesi homurdayan eksoz hangisdir eksoz alırken teknik verilerine bakmalımıyım desibel gigi birde aynı eksoz farklı iki motorda farklı ses verirmi?
Başa dön
stuntman Çevrimdışı stuntman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gixxer1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2005 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki, egzoslar makineden makineye farklılık gösterir...
Db değerlerine bakman pek bişey ifade etmeyebilir, yani yaklaşık veriler yazarlar, en iyisi senin makinende bunu duymak. Google'da biraz arama yaparsan veya yabancı forumlara bakarsan muhakkak ses dosyalarını yakalarsın...
Tavsiyem ise Akrapovic tabiki...
Başa dön
gixxer1000 Çevrimdışı gixxer1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2005 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yoshimura, akropovic favori egzostlarrrr
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yosimura ve akropoviç dışındakiler remus lazer vb hiç sözü geçmiyo bu kadar fark varmı?
Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 31.10.2005 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Kawasaki Herzaman Derki... Muzzy.. Ama Devil, Akrapoviç, Yoshimura,, da tercih edilebilir gerisini geç... Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EMRAH_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34_4.levent

MesajTarih: 31.10.2005 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVİL :md:
gixxer1000
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki bu kadar cok fark var...
Yoshimurayı da gec zaten. Akrapovic sadece egzos üzerine calısan bir firma, fabrikası, imkanları, arastırma geliştirme departmanı en geniş olan firma ve tek uzmanlık alanları var, egzos...
Yoshimuranın Turkiyedeki versiyonları falan hikaye, Yoshimuranın tek kaliteli ürünleri var, onun da üzerinde Japon bayragı olacak, işçilik kusursuz, ama pahalı ve az bulunuyor...
Diğer Markalar : Arrow, Leo Vince, RaceFit ( çok kaliteli, el yapımı , çok pahalı ve belli başlı modellere ) , Devil, Muzzy vs vs vs
Başa dön
gixxer1000 Çevrimdışı gixxer1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akropovic ten şaşmamak lazım. Hem ses hem performans Dil çıkarıyorum
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.10.2005 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetAlp demiş ki:

+1 Dil çıkarıyorum

ha bu arada egsoz değil egzoz olacak:)

[/url]
Başa dön
kivanckaplan şimdi Çevrimiçi kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stuntman
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler için sağolun birde performansda çok etkiliyomu derginin birinde spor hava filitreleri gördüm performansı etkilediği yazıyo ne kadar doğru?ekzoz ve hava filitresi birleşince hissedelebilir bir artış olurmu
Başa dön
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetAlp demiş ki:

+1 Dil çıkarıyorum
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxilla35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

110 bg.street makina kullanıyosun ,performans 10bg.kadar artar,ama bunu düz yoldan çok pistte farkedersin gibi geliyor bana..Bu arada motorunun, ki bendede aynı motordan bitane var,üzerindeki egzozda hiç fena değildir..Aliminyum egzoz hiçde kötü değil ..arkadaşım akrep taktırdı Z750s ine ses olarak ben çok fazla bi fark görmedim ne yalan söliyim.Ama egzoz alırsan akrep iyidir...
Başa dön
maxilla35 Çevrimdışı maxilla35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTOSİKLETİN BESLEME SİSTEMİ ENJEKSİYONLU MU?
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxilla35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Z 750s ler enjeksiyonlu ,4 silindir sıralı,6 vites..11500d.d. kada ürettiği güç 110bg. ağırlığıda 200kg.civarı(kuru)
Başa dön
maxilla35 Çevrimdışı maxilla35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.10.2005 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal