Tarih: 30.10.2005 - 11:01 Mesaj konusu: hangi eksoz iyi
arkadaşlar z750 s motorum var buna uygun sesi homurdayan eksoz hangisdir eksoz alırken teknik verilerine bakmalımıyım desibel gigi birde aynı eksoz farklı iki motorda farklı ses verirmi?
Tabiki, egzoslar makineden makineye farklılık gösterir...
Db değerlerine bakman pek bişey ifade etmeyebilir, yani yaklaşık veriler yazarlar, en iyisi senin makinende bunu duymak. Google'da biraz arama yaparsan veya yabancı forumlara bakarsan muhakkak ses dosyalarını yakalarsın...
Tavsiyem ise Akrapovic tabiki...
Dostum Kawasaki Herzaman Derki... Muzzy.. Ama Devil, Akrapoviç, Yoshimura,, da tercih edilebilir gerisini geç... _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tabiki bu kadar cok fark var...
Yoshimurayı da gec zaten. Akrapovic sadece egzos üzerine calısan bir firma, fabrikası, imkanları, arastırma geliştirme departmanı en geniş olan firma ve tek uzmanlık alanları var, egzos...
Yoshimuranın Turkiyedeki versiyonları falan hikaye, Yoshimuranın tek kaliteli ürünleri var, onun da üzerinde Japon bayragı olacak, işçilik kusursuz, ama pahalı ve az bulunuyor...
Diğer Markalar : Arrow, Leo Vince, RaceFit ( çok kaliteli, el yapımı , çok pahalı ve belli başlı modellere ) , Devil, Muzzy vs vs vs
bilgiler için sağolun birde performansda çok etkiliyomu derginin birinde spor hava filitreleri gördüm performansı etkilediği yazıyo ne kadar doğru?ekzoz ve hava filitresi birleşince hissedelebilir bir artış olurmu
110 bg.street makina kullanıyosun ,performans 10bg.kadar artar,ama bunu düz yoldan çok pistte farkedersin gibi geliyor bana..Bu arada motorunun, ki bendede aynı motordan bitane var,üzerindeki egzozda hiç fena değildir..Aliminyum egzoz hiçde kötü değil ..arkadaşım akrep taktırdı Z750s ine ses olarak ben çok fazla bi fark görmedim ne yalan söliyim.Ama egzoz alırsan akrep iyidir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız