Turkisch-Sultans'lar Haziranın sonunda İzmir'e 11 motosiklet gurubuyla geldi.Çok Güzel iki gün geçirdik.Temmuzun sonunda tekrar gelecekler.Almanya'da 46falcon'un başkanlığında turkisch-sultans adlı kulupleri var.Kulubün ilk amacı motosiklet camiasında yardımlaşmak.İşte buluşma Fotoğraflarının bir kısmı:
*Hakan_R1-Rabbit-Sansar01
*Hakan_R1-46Falcon-kartal68-derviş-x-ahtopot buluşmanın ilk dakikaları
*Sevinç pastanesinin önünde buluşmayı beklemedim demezmiş artık 46 falcon.Pastane her ne kadar tadilatta olsada
*Altın Kapı döner ve kebab salonunda nefis bir akşam yemeği yedik.
*İzmir'in meşhur Boyoz'unu çok güzel anlatmışım ki 46falcon ve diğer arkadaşlar çok merak etmiş;tadalım demiş.Bizde boyoz yemeden gitmeyin dedik bir boyozcu bulduk
*Bu kadar yemekten sonra birde Kordon boyunda nargile keyfi yapalım dedik.46falconu bu nargile işi baya bir sardı
*Tam nargile içiyorduk birde baktık yanımızdan kokoreççi geçiyor.Herkesin karnı tok olmasına rağmen kokoreç yemeyenler "Hayatımda hiç kokoreç yemedim" demesin diye yedik
*Nargileye devam ederken tepemizde birdenbire kemancı belirdi.Başkanda "Çal be kemancı" dedi.O çaldı biz söyledik.İş bahşiş toplamaya gelince 46falcona "Motor Başkanım" Sansar01 e "Sansar başkanım" diye övgüye başladı.Başkanda baya bir cömert davranıp kemancının deyimiyle Bir yeşillik (20 milyon Tl) patlattı.Eeeee Başkan'dan sonra bizim verdiğimiz bahşişleri beyenmedi
Şimdilik bu kadar..Ay sonu devamı gelecek.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 05.07.2004 - 23:13 Mesaj konusu:
Rabbit, vay vay vayyyy!!! . Siz baya baya tadını çıkarta çıkarta eylenmişsiniz ya!. Resimlerde güzel bir kanıt olmuş . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
son resimde millet nargile sefasindan sonra mest olmuslar>>>
Ucuyorlaaaarrrr :-D :-D :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
ZXRosman, ya valla süperdi sizlerden iyi olmasınlar kalpleri temiz arkadaşlar.46 Folcon İzmire geleceğim dediğinde ben inanmamıştım.Çünkü sadece bizleri görmeye geldiler(hakan_r1 ve beni)Saolsunlar geldiler ve cok eğlendik.Bu ayın sonunda Almanya ya dönmeden tekrar uğrayacaklar yanımıza.Sizlerde gelin başımızın üstünde yeriniz var ..sino,
Alıntı:
Ucuyorlaaaarrrr
yok bee bak oturuyorlar _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
@ Rabbit
Hakana en cabuk yoldan bir R1 al !! Baksana almis gidiyor göbek basini!! Bende kisin sürmeyince bagliyorum biraz yag ama yazin motor motor motor motor sürünce gidiyorlar hehehehehe :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
hakkan, Şuan Bodrumda sonra memleketine gidecti ay sonunda İzmire gelecek _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
46falcon, Şahiiin abiii nedemek recaaa ederiis ..Bekliyoz valla _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Donald_Duck, abi kolları sıvadık valla _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 11.07.2004 - 23:09 Mesaj konusu:
Süper bir bulusma )) eminim süper eglenmisinizdir ))
Aslan sultanlar bütün almanyadaki motorculari temsil ettiniz sizlere tesekkürler )
Aslan Hakan abimiz Rabbit ablamiz vede sizlere destek veren arkadaslar sizlerde misafirperverliginizi gösterip arkadaslarimiz iyi ellerde oldugunu bize gösterdiniz tesekkürler ) _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız