Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Turkisch-Sultans İzmir'deydi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Turkisch-Sultans İzmir'deydi

Turkisch-Sultans İzmir'deydi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 05.07.2004 - 23:01    Mesaj konusu: Turkisch-Sultans İzmir'deydi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turkisch-Sultans'lar Haziranın sonunda İzmir'e 11 motosiklet gurubuyla geldi.Çok Güzel iki gün geçirdik.Temmuzun sonunda tekrar gelecekler.Almanya'da 46falcon'un başkanlığında turkisch-sultans adlı kulupleri var.Kulubün ilk amacı motosiklet camiasında yardımlaşmak.İşte buluşma Fotoğraflarının bir kısmı:
*Hakan_R1-Rabbit-Sansar01

*Hakan_R1-46Falcon-kartal68-derviş-x-ahtopot buluşmanın ilk dakikaları

*Hakan_R1-İhtiyar-derviş-kartal68-46falcon-sansar01 Kordon hatırası

*Sevinç pastanesinin önünde buluşmayı beklemedim demezmiş artık 46 falcon.Pastane her ne kadar tadilatta olsada

*Altın Kapı döner ve kebab salonunda nefis bir akşam yemeği yedik.

*İzmir'in meşhur Boyoz'unu çok güzel anlatmışım ki 46falcon ve diğer arkadaşlar çok merak etmiş;tadalım demiş.Bizde boyoz yemeden gitmeyin dedik bir boyozcu bulduk

*Bu kadar yemekten sonra birde Kordon boyunda nargile keyfi yapalım dedik.46falconu bu nargile işi baya bir sardı

*Tam nargile içiyorduk birde baktık yanımızdan kokoreççi geçiyor.Herkesin karnı tok olmasına rağmen kokoreç yemeyenler "Hayatımda hiç kokoreç yemedim" demesin diye yedik

*Nargileye devam ederken tepemizde birdenbire kemancı belirdi.Başkanda "Çal be kemancı" dedi.O çaldı biz söyledik.İş bahşiş toplamaya gelince 46falcona "Motor Başkanım" Sansar01 e "Sansar başkanım" diye övgüye başladı.Başkanda baya bir cömert davranıp kemancının deyimiyle Bir yeşillik (20 milyon Tl) patlattı.Eeeee Başkan'dan sonra bizim verdiğimiz bahşişleri beyenmedi

Şimdilik bu kadar..Ay sonu devamı gelecek..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 05.07.2004 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, vay vay vayyyy!!! Çok gülüyorum . Siz baya baya tadını çıkarta çıkarta eylenmişsiniz ya!. Resimlerde güzel bir kanıt olmuş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.07.2004 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son resimde millet nargile sefasindan sonra mest olmuslar>>>

Ucuyorlaaaarrrr :-D :-D :-D
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.07.2004 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman, ya valla süperdi sizlerden iyi olmasınlar kalpleri temiz arkadaşlar.46 Folcon İzmire geleceğim dediğinde ben inanmamıştım.Çünkü sadece bizleri görmeye geldiler(hakan_r1 ve beni)Saolsunlar geldiler ve cok eğlendik.Bu ayın sonunda Almanya ya dönmeden tekrar uğrayacaklar yanımıza.Sizlerde gelin başımızın üstünde yeriniz var ..sino,
Alıntı:

Ucuyorlaaaarrrr

yok bee bak oturuyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 07.07.2004 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ Rabbit
Hakana en cabuk yoldan bir R1 al !! Baksana almis gidiyor göbek basini!! Bravo Gülümsüyorum Bende kisin sürmeyince bagliyorum biraz yag ama yazin motor motor motor motor sürünce gidiyorlar hehehehehe :-D Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2004 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun. Dayanışma ve dostluk herşeyyy...
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.07.2004 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten harika bir muhabbet olmuş, keşke orada olabilseydim...

@Rabbit,
46Falcon şu an nerede ? İstanbul'a da gelecek mi ? Gelirse tanışmak isterim...

@Sino,
İstanbul'a geleceğinden bahsediyordun, kısmetse ne zaman tanışacağız ;-)
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.07.2004 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, Şuan Bodrumda sonra memleketine gidecti ay sonunda İzmire gelecek
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 08.07.2004 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaslar Çok gülüyorum
su an mersındeyız 25 26 tekrar ızmırdeyız.
hakan rabıt ve murata tesekur ederız bızlere gostermıs oldukları ılgıden dolayı .

tekrar gorusmek uzere tatıle devam Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.07.2004 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon, Şahiiin abiii nedemek recaaa ederiis ..Bekliyoz valla
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 08.07.2004 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir toplanti olmus...Insallah beraber de yapariz bir gun ;-)

Hakan?...Derhal 20kilo vermezsen Turkiyeye geldigimde Izmire adimimi atmayacagimi ahada iste suraya yaziyorum... Öfkeliyim

Rabbit i hakem ilan ediyorum !
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.07.2004 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Dil çıkarıyorum abi kolları sıvadık valla
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2004 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel muhabbet olmuş !!!!!!
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 11.07.2004 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir bulusma Gülümsüyorum)) eminim süper eglenmisinizdir Gülümsüyorum))
Aslan sultanlar bütün almanyadaki motorculari temsil ettiniz sizlere tesekkürler Gülümsüyorum)

Aslan Hakan abimiz Rabbit ablamiz vede sizlere destek veren arkadaslar sizlerde misafirperverliginizi gösterip arkadaslarimiz iyi ellerde oldugunu bize gösterdiniz tesekkürler Gülümsüyorum)
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.09.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler neden açılmıyor yaaaaaaa
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal