Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - slm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

slm

slm
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TUNAYZFR6
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:18    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar ben daha henüz 17 yaşındayım izmit liyim jınlun motosiklet sponsorluğu tarafından tmf de yarışıyorum .adapazarlı sinan sofuoğlu yla aynı takımdayım bu sezon daha 2 yarış yaptım izmir de 4. istanbul park da ise3.oldum yani artık bende abilerim gibi bu yola baş koydum bu arada 2005 model bir tane r6 tım var onunla yarışıyorum tekrar herkeze slm..........
Başa dön
TUNAYZFR6 Çevrimdışı TUNAYZFR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TUNAYZFR6, Hoşgeldin.Yolunda devam et...
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joistic
Üye
Üye

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin TUNAYZFR6 başarılarının devamını dilerim...
Başa dön
joistic Çevrimdışı joistic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TUNAYZFR6
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler ya bişey sorcam cok yeni olduğum için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim resimlerimi nsl koyabilirim???
Başa dön
TUNAYZFR6 Çevrimdışı TUNAYZFR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALevLeRiN DiYaRyNDaN

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TUNAYZFR6, llvll_devil_llvll@hotmail.com burdan bana ulaşırsan yardımcı olurum kardeş...

bu arada Yolunda başarılar dilerim fakat açmış olduğun konu biraz yanlış olmuş ama neyse mod arkadaşlar düzeltirler Göz kırpıyorum

DJ___SuSKuN___@hotmail.com
Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ayKUTKAYnak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Avrupayakasy

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin ve başarılarının devamını dilerim.
aşağıdaki linkten resim koyma detaylarını görebilirsin...

http://www.motordelisi.com/ftopic-3232-0-days0-orderasc-nas.html
ayKUTKAYnak Çevrimdışı ayKUTKAYnak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
COOL-T
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul / Kumburgaz

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal sana bu yaşta süper bi şey Dil çıkarıyorum demekki türk sporu iyice gelişmekte :alkış :alkış sana tüm yarışlarda başarılar dilerim Gülümsüyorum aramıza hoşgeldin Dil çıkarıyorum
TUNAYZFR6
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada jınlun türkiye ana bayisiyiz herhangi bir sorununuz olursa yardımcı olmaya calısırım....... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 06.11.2005 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helasana dostum ben de cook istiyorum yarışmak açıkcası yolu yordamı bilmiyorum Bravo
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TUNAYZFR6
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.11.2005 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilmiycek bişey yok dostum gercekten yürekten istemen yeterli.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 06.11.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin racıng M.D
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EMRAH_R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34_4.levent

MesajTarih: 06.11.2005 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin 46 Dil çıkarıyorum
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 06.11.2005 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TUNAYZFR6, ARAMIZA HOŞGELDİN ...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Biker_Dodi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul erenkoy

MesajTarih: 06.11.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hosgeldın
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.11.2005 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TUNAYZFR6, aramıza hoşgeldin.
başarılarının dewamını dilerim

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal