Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Egzoz Egzoz dediniz ALIN...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Egzoz Egzoz dediniz ALIN...

Egzoz Egzoz dediniz ALIN...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zirdeli17
Üye
Üye

MesajTarih: 08.11.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Egzoz Egzoz dediniz ALIN... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iste size cbr 125

Son Mesajdan 54 saniye:

üzerinde smoke head performans egzoz var

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

iste bi tane daha...

Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:

bitanede bu

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

FR Notu:asagidaki foto cok buyuk oldugundan link haline getirdim

http://www.sportandtrack.com/images/Sportsbikes/SweetPicsArentMine/Honda/cbr125r.jpg

Son Mesajdan 20 dakika sonra eklendi:

Aha bi tane daha[b]

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

[b]son resim

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

Başa dön
zirdeli17 Çevrimdışı zirdeli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
m_fedai
Üye
Üye

Nereden: GAZYANTEP

MesajTarih: 09.11.2005 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Usta tamam hoş bir hizmet yapmışsın ama ilki dışındaki diğer resimler sanırım yabancı.Peki o egzostları nereden bulucaz.Hem ardçı basamağının üstünden geçenler ısı sebebiyle vatadaşa zarar verir mi acaba?Yoksa şu en alttaki 2 tane çok güzel...
Başa dön
m_fedai Çevrimdışı m_fedai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 09.11.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu motor 125cc olduktan sonra egzosu söksen ne farkeder, ses mi çıkıyo Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 09.11.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zirdeli17, nooldu yahu dalına mı bastı birisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum harbi zırdeliymişsin
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 09.11.2005 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam bütün egzos lar güzelde 125cc bi motordan racing sesi beklememek lazım... Motoru zorlayarak çıkan sesin daha kalınını çıkartır ancak...
125r a illede egzos istiyorsanız bence gidin smokehead yaptırın... ince olanlarından yada dragon... En ucuza böyle patlar çünkü... isterseniz üstüne de yoshimura bastırın... Bravo
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2005 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cankat,
Alıntı:

Yahu motor 125cc olduktan sonra egzosu söksen ne farkeder, ses mi çıkıyo

Egzostu söksen mi? Bir bilsen nasıl ses çıkarır... Kulaklarını tıkamadan yanında duramazsın valla!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2005 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

perfonmans düser altları ölür
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrayzracing
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir ksk olmady bulamadyn alsancak

MesajTarih: 09.11.2005 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi galiba bu sadece görüntü için yani 125 cc. makina ne beklersin Bravo
ama gerçekten görüntü hoş 17 yaşında olsam alırım Göz kırpıyorum

by can Simsek
Başa dön
motocrayzracing Çevrimdışı motocrayzracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 09.11.2005 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
cankat,
Alıntı:

Egzostu söksen mi? Bir bilsen nasıl ses çıkarır... Kulaklarını tıkamadan yanında duramazsın valla!

+1
Helal cumoni yine patlaşmışsın yorumu.
zirdeli17
Üye
Üye

MesajTarih: 10.11.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abiler herkez egzoz egzoz diyor iste egzoz dedim abi ben size örnek bulup gösterdim gerisi size kalm1s
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 14.11.2005 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hala anlayamıyorum sizi. kardeşim motorun 125i 500 ü 1000 mi var hepsi motor. niye durmadan 125 cc motorlara çamur atılıyor küçümseniyor. 125 cc motoru olanlar motorcu olarak görülmüyor. öyle bişe varsa admin site üyeliği formuna ek düşsün 125 cc motoru olanlar üye olamaz diye. şimdi soruyorum gerçek motorcu siz misiniz yoksa biz mi?
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.11.2005 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, kimsenin 125' lik motorlara bir şey dediği yok.

125 cc genelde, motora yani başlayan arkadaşlarımız tarafından tercih ediliyor. Motorlarıyla ilgili bilmedikleri bir çok konu oluyor.Onun içinde araştırma yapma zahmetine girmeden,Heyooo ben geldim diyip basıyolar topiği.

Açılan her topiğide, bir olumsuz mesaj gelse ,milletin 125'lere düşman olduğu fikri çıkıyor herhalde.O kadar çok topic var ki Öfkeliyim

zirdeli17, egzostlar güzelde.Sen hiç bunlardan biririsini motorun üstünde dinleyebildinmi ?
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zirdeli17
Üye
Üye

MesajTarih: 14.11.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tenere600 abim ben bu resimleri internette arast1rarak buldum motorlar1n sahipleri performans ve ses bak1m1ndan olumlu cevap vermisler sesi bilmiyorum f1rsat1m olmad1 bi arast1ray1m onuda bulursam koyar1m
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 14.11.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu motora egzoz taksan ne olur sonuçta tek silindirli bir motorcuk ne yap et genede su motoru gb ses cıkarır egzoz takacaksan eger 4 silindir lii bir motor olacak bu kadar basit yazık yani o motorcu ga takıcagınız egzoza ve paranıza
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 14.11.2005 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
cankat,
Alıntı:

Abi ben benimkinin egzosunu söküp geziyom, bişey olmuyo da bundan mı olacak. Buna altın kaplama taktırsan yine çıkacak olan sinek vızıltısıdır.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.61 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal