Tarih: 09.11.2005 - 10:45 Mesaj konusu:
Usta tamam hoş bir hizmet yapmışsın ama ilki dışındaki diğer resimler sanırım yabancı.Peki o egzostları nereden bulucaz.Hem ardçı basamağının üstünden geçenler ısı sebebiyle vatadaşa zarar verir mi acaba?Yoksa şu en alttaki 2 tane çok güzel...
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 09.11.2005 - 11:08 Mesaj konusu:
Tamam bütün egzos lar güzelde 125cc bi motordan racing sesi beklememek lazım... Motoru zorlayarak çıkan sesin daha kalınını çıkartır ancak...
125r a illede egzos istiyorsanız bence gidin smokehead yaptırın... ince olanlarından yada dragon... En ucuza böyle patlar çünkü... isterseniz üstüne de yoshimura bastırın... _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
Tarih: 09.11.2005 - 11:33 Mesaj konusu:
cankat,
Alıntı:
Yahu motor 125cc olduktan sonra egzosu söksen ne farkeder, ses mi çıkıyo
Egzostu söksen mi? Bir bilsen nasıl ses çıkarır... Kulaklarını tıkamadan yanında duramazsın valla! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
abi galiba bu sadece görüntü için yani 125 cc. makina ne beklersin
ama gerçekten görüntü hoş 17 yaşında olsam alırım _________________ Ryde To Live
Live To Ride
abiler herkez egzoz egzoz diyor iste egzoz dedim abi ben size örnek bulup gösterdim gerisi size kalm1s _________________ Hyz demek hayabusa üstünde 340"y görmek demektir!!!!!!
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 14.11.2005 - 12:36 Mesaj konusu:
abi hala anlayamıyorum sizi. kardeşim motorun 125i 500 ü 1000 mi var hepsi motor. niye durmadan 125 cc motorlara çamur atılıyor küçümseniyor. 125 cc motoru olanlar motorcu olarak görülmüyor. öyle bişe varsa admin site üyeliği formuna ek düşsün 125 cc motoru olanlar üye olamaz diye. şimdi soruyorum gerçek motorcu siz misiniz yoksa biz mi? _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 14.11.2005 - 13:01 Mesaj konusu:
hayabusa2785, kimsenin 125' lik motorlara bir şey dediği yok.
125 cc genelde, motora yani başlayan arkadaşlarımız tarafından tercih ediliyor. Motorlarıyla ilgili bilmedikleri bir çok konu oluyor.Onun içinde araştırma yapma zahmetine girmeden,Heyooo ben geldim diyip basıyolar topiği.
Açılan her topiğide, bir olumsuz mesaj gelse ,milletin 125'lere düşman olduğu fikri çıkıyor herhalde.O kadar çok topic var ki
zirdeli17, egzostlar güzelde.Sen hiç bunlardan biririsini motorun üstünde dinleyebildinmi
tenere600 abim ben bu resimleri internette arast1rarak buldum motorlar1n sahipleri performans ve ses bak1m1ndan olumlu cevap vermisler sesi bilmiyorum f1rsat1m olmad1 bi arast1ray1m onuda bulursam koyar1m _________________ Hyz demek hayabusa üstünde 340"y görmek demektir!!!!!!
ya bu motora egzoz taksan ne olur sonuçta tek silindirli bir motorcuk ne yap et genede su motoru gb ses cıkarır egzoz takacaksan eger 4 silindir lii bir motor olacak bu kadar basit yazık yani o motorcu ga takıcagınız egzoza ve paranıza
Tarih: 14.11.2005 - 15:26 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
cankat,
Alıntı:
Yahu motor 125cc olduktan sonra egzosu söksen ne farkeder, ses mi çıkıyo
Egzostu söksen mi? Bir bilsen nasıl ses çıkarır... Kulaklarını tıkamadan yanında duramazsın valla!
Abi ben benimkinin egzosunu söküp geziyom, bişey olmuyo da bundan mı olacak. Buna altın kaplama taktırsan yine çıkacak olan sinek vızıltısıdır. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız