Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet siteleri ile ilgili istatistik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet siteleri ile ilgili istatistik

Motosiklet siteleri ile ilgili istatistik
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Motosiklet siteleri ile ilgili istatistik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, son zamanlarda tüm üyesi olduğum motosiklet sitelerinde öylesine ipe sapa gelmez, "MOTOSİKLET" konusundan uzak mesajlar yayınlanmaya başladı ki ciddi şekilde rahatsız olmaya başladım. Üstüne üstlük faydalı olmaya çalışan kişilerin yazıları ve yanıtları bunca ciddiyetsiz mesajın arasında kaybolup gitmeye, bulunamaz hale geldi.

Ben de Türkçe yayın yapan birkaç portalın "Forum" kısmından rakamları ve konu başlıklarını alarak bunlara "motosikletçi gözüyle" işe yararlıklarına göre katsayılar atadım.

Örnek olarak :

AA - sürüş ve mekanik bilgileri, gezi org. gibi motosiklet ile doğrudan ilgili başlıklar "1" tam puan alırken bunlara yollanan yanıt başına 0,2 puan
BB - sabit toplantı, ikinci el, çalıntı, yarış dünyası, moto-vitrin benzeri kategorilerdeki başlıklara "0,3" puan yanıtlarına "0" puan
CC - duyuru, video, tanışma, sohbet ve benzeri kategorideki mesajlara "0,005" puan yanıtlarına "0" puan verdim

puanlamaları yaptıktan sonra sıralamaları iki şekilde gerçekleştirdim

Birincisi sıralamada yukarıda "AA" olarak ele aldığım "Faydalı" grubunun diğer "BB+CC" grubuna mesaj sayısı olarak oranı

Yani "Faydalı" mesajların "Faydasız ya da okunabilir ama birşey kazandırmayan Mesajlara Oranı"

İşte Sonuçlar :

Faydalı Mesajların Faydasız Mesajlara Oranı (Mesaj Adedine Göre)
ikiteker 0,57
motosiklettürkiye 0,26
egeriders 0,25
motordelisi 0,21
endurocu 0,20

buradan da görüyoruz ki ikiteker grubunda "motosikletçi" olarak faydalanabileceğimiz mesaj oranları neredeyse baş aşa gidiyor. sıralamanın alt taraflarına gidildikçe her 1 faydalı mesaja 3 faydasız mesajın gönderildiği motosiklettürkiye ve egeridersi görüyoruz. sıralamanın en alt kademesinde ise 1 faydalı mesaja karşın 4 adet işe yaramaz mesaj gönderilen motordelisi ve endurocu siteleri yer almakta.

Şİmdi gelelim az önceki sıralamamızı bir de katsayılarımızı uygulayarak yapalım, ki gerçeğe daha yakın bir sonuç elde etmeye başlayalım. Burada her başlığa verilen yanıt sayısı önemli faktör olarak öne çıkıyor. :

Faydalı Mesajların Faydasız Mesajlara Oranı (Katsayılara Göre)
ikiteker 6,99
motosiklettürkiye 4,26
motordelisi 3,84
endurocu 3,74
egeriders 3,03

Tabi bu sıralamalarda oranlar değil de adetlere göre sıralama yaparsak sonuçlar şu şekilde oluyor :

Faydalı Kategorilerin Toplam Başlık ve Mesaj Adetleri

başlık yanıt
1 motordelisi 2023 51482
2 ikiteker 1839 27139
3 motosiklettürkiye 1146 17821
4 endurocu 395 4829
6 egeriders 80 567

Altı Türkçe forumda binlerce başlık altında "MOTOSİKLETÇİ OLARAK" faydalanabileceğimiz bilgilere ulaşabilmek elbette sevindirici. Ancak site yöneticilerinin geyik ya da işe yaramaz bilgilerle dolup taşan sitelerimizi biraz daha özenle ele almaları, kargaşanın yerini rahat gezilebilir, rahat okunabilir, bilgileri rafine şekilde elde edebileceğimiz ortamlar haline getirmelerini diliyorum.

Türkçenin daha özenli kullanıldığı, bilenin, bilgisini, bilmeyene keyif ile aktarabildiği, öğrenmek isteyen herkesin de bu bilgilere rahatça ulaşabildiği sitelerimiz olsun dileğiyle...

Not : buradaki bilgiler ve fikirler tamamen tarafsız olarak, motosiklet sitelerine motosiklet konusunda yararlanmayı amaçlayarak üye olan bir internet gezgini olarak yazılmıştır. kimisine uyar kimisine uymayabilir. sonuçta nacizane fikrimdir. saygılar

----------
Tamami boldface mesaj kabul etmiyoruz, edit ederek bu ozelligi kaldirdim.
DD

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum Dil çıkarıyorum

bana göre geyik muhabbeti biraz VIP Koğuşu'nun dışına taşmaya başladı sanki...
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker, Katılmamak mümkün değil. Dil çıkarıyorum Sayı arttıkça kalite düşüyomu ne.. :!:
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEYLER... SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

realbiker, BİR MESAJIN FAYDALI YA DA FAYDASIZ OLABİLECEĞİNE, OKUMADAN NASIL KARAR VEREBİLİRSİN?

ORTALIĞI KARIŞTIRMANIN ALEMİ YOK! BÖYLE BİR ARAŞTIRMAYI SEN TEK BAŞIMA YAPTIM DİYORSAN ZATEN PEŞİNEN GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞTÜN DEMEKTİR!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bence yeni başlayanların sordukları sorulara ayrı bir topic bulunmalı tabi haliyle adam yeni başlıyo sorularda saçma oluyo veya bir video veya resmin altına yazılan +100000 Dil çıkarıyorum +??????falan bunlar saçma şeyler ama herkese illede yeni başlayanlara bunları anlatamazsın bence yapılması gereken çok zahmetli ama geçmiş topiclerden işe yaramayanların temizlenmesi mesela bende herhangi bir konuda birşey arattırıyorum aramaya gereksiz şeyler çıkıyo vaktim yok hızlı yazdım ama anlamışsınızdır.En azından bundan sonrakiler günlük temizlenmeli tabi bana demesi kolay geliyo ama bilmem artık.
raulozer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANYSA - BURSA

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne bu ya burdaki mod lar, başkanlar ne işe yarıyo..Sen böle bi kanıya varıyosun ki.
Sen aç dilediğin gibi biz üye oluruz senin dediklerini yaparız senin sitende Öfkeliyim Öfkeliyim
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisindeki gereksiz mesajlarin 2500'u bana ait Bravo Nasil da bulup cikarmissin helal valla Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 10.11.2005 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, mesajların halini pekala sen de görüyorsun. ortalıkta bağrınacağına faydalı olmaya çalış. bir yıl öncesine dek tüm sitelerde en faal insanlardan birisiydim, tabi abuklukla değil adam gibi bişeyler yazarak katıldım. sonra mesajlarımın arada kaynayıp gittiğini görünce onca emeğe yazık deyip kestim. hatta mevcut yazılarımı da tüm sitelerden kaldırıyorum fırsat buldukça. şimdi ayda bir iki sade mesajla katılıyorum ancak.
üstelik sen bana laf yetiştirme, sen daha kısa pantolonla dolanırken ben alp dağlarından aşağı gaz açıp, kuzey afrika çöllerinde motor söker takardım. başkasını bilmem ama benimle yazışırken seviyene dikkat et lütfen tadımızı kaçırma. burada zırvalarla uğraşmaya değil motosiklet konusunda paylaşıma geliyorum.

UzayKişi, zaten senden şüphelenmiştim dalgacı senii

bu site ya da başka bir yerde modlar adminler ne yapar bilemiyorum. sorunu ortaya çıkarttıysan çözümünü söyle diyenler de olabilir. gerekirse fikrimi söylerim elbette. ama tüm sitelerde idari kadrolar kafası çalışan insanlar, bir şekilde "motosiklet" ile ilgili içeriğin kalitesini yükseltecek çözüm bulabilirler.

yukarıdaki rakamların ne denli kesin olduğu konusunda ben de bir şey söylemem, tek yaptığım genel olarak değerlendirmek oldu. ancak tek tek mesajları incelersek eminim ki durum tüm siteler için çoook daha vahim olacaktır. bundan çok daha eminim.

katılan olur ya da olmaz. bana laf yetiştirmeye çalışanlara tavsiyem, klavye başına geçip o faydalı! yazıların arasına birkaç katkıda bulunmaları. ki sitede samanlıkta iğne aramak misali dolanmaktansa, üzümün çöpü deyip görmezden gelebilelim faydası olmayan mesajlar için.

yabancı bir gruptan örnek vereyim : vmax tech ve vmoatech posta gruplarında son üç senede arşivime aldığım e-posta sayısı "90.000" üzerinde ve bunlardan motosiklet ile ilgisi olmayanların sayısı 1000 adedin altında. forumlarda bunun gibi bir oran henüz yeterli dercede bilgili ve olgunlukta insanımız olmadığından şimdilik çok uzak bir zamanda gerçekleşecek demektir.

yukarıda da belirttiğim gibi ben olaya sadece "motosiklet" açısından bakıyorum. sitelerin kurucuları çıkıp da burası sadece bir arkadaş grubu ne gelirse aklımıza yazıyoruz da diyebilirler, sitelerinin motosiklete de geyiklere de açık oluşunu da savunabilirler. kendi görüşleridir ve o yönde gidebildikleri kadar giderler. ben başarılar dilerim. dediğim gibi motosiklet sitelerinden beklentim amaçlarına uygun bir vitrin sergilemeleri. misyonlarını ona göre belirlemeleri. yoksa kapıyı aç herkes yolgeçen hanı gibi gelsin-gitsin tercihini kullananlara da saygımız var.
biox2000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.11.2005 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker, güzel bir çalışma yapmışşsın, emeğine sağlık öncelikle. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; pek çok motosiklet sitesinde teknik bilgi, motosiklet karşulaştırması, sürüş eğitimi vb konuları rahatlıkla bulunabiliyor. Ancak bu konular insanların çok fazla ilgisini çekmiyor (bazen benimde ilgimi çekmiyor). Ancak bu tarz forumlarda en çok kullanılan (en azından Ankara MD olarak bizim kullandığımız) gezi-buluşma-fotoğraf başlıkları ve yeni insanlarla tanışma kısımları. Ve bu sitelerin hepside bu işlevlerini çok güzel yerine getiriyor. Eğitim içerikleri ve forum kalitesinin yüksek olması tabi ki iyi olur. Ama bu sitelerin birincil amacı "aynı duygu ve amaca sahip insanları buluşturmaktır" diye düşünüyorum.
biox2000 Çevrimdışı biox2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 10.11.2005 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker ben dahil bırcok arkadasımızın mesajlarının ıcerıgı bos olabılır ama unutmayın kı tum mesajları okuyoruz ve bırseyler ogrenıyoruz, bu yuzden sızden rıcam lutfen yazdıgınız mesajları sılmeyınız, vmax ıle ılgılı topıgınızı ne buyuk bır keyıfle ızlemıstık mesela
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.11.2005 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Realbiker, guzel bir arastirma, iyi niyetli, tarafsiz ama yanlis.
Ornek olarak MD yi alacak olursak her seyden once "Tanisalim", "VIP", Toplanti Odasi", "Geri donusum kutusu", "duyurular" gibi forum basliklarini bu taramanin disinda tutmalisin. Hatta "geziler-bulusmalar" bolumunun yarisi da yonetimimiz tarafindan izin verilen, okurlarin hakki olan "geyik" mevzulardan olusur, ki son derece normaldir. Aramizda ciddi geziler yapip raporlar duzenleyen oldukca azinlikta (butun Turk motosiklet camiasini kastediyorum), ve bu isler zaman alacak, yavas yavas yeserip yoluna girecek isler. Daha emekliyoruz.

Su an toplam mesaj sayimiz 293,000 ve bunun motosiklete ayrilmamis forumlarda olanlarin sayisi 85,000 seklindedir. Yani yaklasik 200,000 motosiklete dair mesaj barindiriyoruz. Hic de fena degil degil mi? Gülümsüyorum

Bu saydigin motosiklet sitelerinin hicbirinde senin endiselerin dogrultusunda bir moderasyon ve admin denetimi, en azindan bizim titizlendigimiz duzeyde yoktur. MD haric. Gülümsüyorum

Bak mesela sadece bu senin mesajini tamami bold oldugu icin edit etmek zorunda kaldigim gibi, nedense defalarca bu konuda tartisildigi, duyurular yapildigi halde inatla koydugun devasa avatarini, imzana koydugun ayni resmi sildim cunku imzada 80 pikselden yuksek resim, avatarda da 120 pikselden genisini kabul etmiyoruz.

Lutfen bu guzel resmi uygun formatta kuculut ve ozgurce kullan.

Bunlar sekle dair moderasyonlar, biz icerige dair moderasyon da yapiyoruz, hemde uyelerle bazen ters dusmek bahasina. Hangi forumda ihtar ve uzaklastirma uygulamasi var mesela. "Duyurular" bolumumuze bir goz at... "ortadan kaldirilan basliklar" i tavsiye ederim mesela...

Biz en iyiyiz, en buyuguz, en kraliz Gülümsüyorum demiyorum ama bunlari goz onune almak, yapici elestiri yapacagim derken gercekleri de goz onunde bulundurmak lazim diyorum.

Yapici onerilerini bekleriz.

edit / Imzandakini da silmek yerine kuculttum. 200x200 idi, insaf be RB.

En son Donald_Duck tarafından 10.11.2005 - 03:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.11.2005 - 03:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamemen saçma bir istatistik..
Çünkü MD sayısal olarak diğer 3 siteyle birlikte çok önde ve içeriğinde 100 binlerce mesaj var..
Eger bu karşılaştırma senin dediğin gibi yapılacaksa..3 dk 24 sn de bir forum kurarım ve içinde 3-4 Motosiklet içerikli mesaj yazıp bu yeni site birinci derim..
MD içeriğiyle,üyeleriyle ve 3 yıldan bu yana yaptıgı somut bir çok organizasyonla gerçek bir spor kulübü,haber portalı ve grup oldugunu yazılı ve görsel basında defalarca yer alarak ispatlamış bir gruptur.

Yine MD portalından ayrılan arkadaşların açtıgı sitelerin üye sayısı ve bu forumlarda yazılan mesaj sayısına bakılarak yapılan bir araştırma çok komik ve yanıltıcıdır..
MD portalı içeriğinde Federasyon yönetiminden,yarışçısından,egitmeninden tut bir çok seçkin insanın bir araya geldiği TMF ye baglı bir SPOR KULÜBÜDÜR.
3 yıllık mazisinde bir çok büyük organizasyona imza atmış ,hedefleri olan,sponsorları olan,ve içeriği % 100 motosiklet olan bir iletişim - Haber portalıdır.
MotoGP gibi dev bir organizasyona 17 Hakem atamış,Federasyon yönetim kurulunun tümünün üyesi oldugu,Motosiklet Sporunun yapıldıgı tüm etkinliklerde haber nitelikli roportaj ve görsel medya saglayan,yine TMF tarafından oluşturulan MOTOSİKLET KÜLTÜR KURULUNU oluşturan en güçlü grup oldugu herkez tarafından bilinmektedir.
Sen şimdi kalkıp 40 üyesi olan Egeriders grubunu MD ile karşılaştırıp ve sonuç olarak MD sitesinin en gereksiz site oldugunu söylersen bende o zaman sana REPSOL-GAS-MOTOTAŞ-TEAM-X gibi MOTOSİKLET sektörünün önde gelen takım ve firmalarının neden MD ANA Sponsoru oldugunu sorarım..
2005 yılında yapılan MD etkinliklerine katılan birsürü insanın neden MD yi seçtiğini sorarım,neden MD nin bir Spor Kulkübü oldugunu sorarım..
Her zaman MD portalına bu gibi kasıtlı ve yanlı sataşmalar olmuştur ..Bizler buna artık alıştık ve hatta pekde ilgimizi çekmiyor.2006 sezonunda MD çok büyük projeler ve sponsorlarla çıtasını bir üst seviyeye çıkaracaktır.
Kendimizle aynı çizgide gördüğümüz ve destekçisi oldugumuz oluşumlara haksızlık etmek olmaz,
Motosiklet.net
İkiteker.org
Enduruocu.com
Superevariders
oluşumlarının çalışmalarını destekliyor ve begeniyoruz..
Ama bunu dışındaki kişisel site çalışmaları,ve forum tarzı siteleri MD ile kıyaslamak ve bunu bu şekilde sunmak hem komik hemde talihsiz bir açıklamadır.
Son bir haftada MD kulübü 2006 planlamalrıyla ilgili yogun bir şekilde çalışırken ve gelecek sezonda yapılacak Spor organizasyonlarında aktif olarak görev alacakken bizi bu kıyaslamaya sokmak kimsenin harcı degildir.
İstatistik denk kuvetler arasında yapılır ve MD portalında yazılan 293.246 (ikiyüzdoksanüçbinikiyüzkırkaltı) mesajın hangisinin Motosiklet içerikli hangisinin degil oldugunu kim araştırmış yada kim sallamış bunu merak ettim.
Dedim ya tamemen mesele şu "MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR"
Önümüzdeki 19 Kasım Türkiye MOTOSİKLET pist Şampiyonasıyla beraber MD milad sayılacak projelere başlıyor.
Güçlü Sponsorlarla ve işbirlikçilerimizle bu sporu destekliyecek ve ortaya somut şeyler koymaya devam edecegiz.

MD portalından küsüp giden yada bir şekilde anlaşmazlık yada fikir ayrılıkları yüzünden kopan arkadaşların daha dün kurudug forumlarla MD Spor Kulübünü aynı kefeye koymak kimsenin harcı degildir.
özellikle EgeRiders oluşumu 20 ye yakın dostumuzun kurdugu ve kendi aralarında iletişimlerini sürdürdügü bir forum nasıl olurda MD ile kıyaslanır hadi kıyasladın ve böyle komik bir sonuç koydun ortaya MD portalını en sonuncu göstermekde ne saçmalık Alper.
Başına bişeymi düştü kardeşim senin.

En son MotoGP organizasyounda Kulübümüzü Dorna nın Türkiyedeki temsilcisi SportsNET aramış ve bizzat Yönetim kurlumuzu davet etmiştir,yine FEDERASYONUMUZ bu yarışlarda MD üyeleri için özel davetiyeler yollamıştır..
TMF yetkilileri MD başkanı olarak beni Rossi,Biaggi,Gibernau gibi dünya devi pilotlarının pitlerine sokmuş ve her türlü bölgeye giriş izni vermiştir..
Yani kısa ve öz MD MOTOSİKLET denen bu camianın içinde hatta merkezinde bir kulüptür..
Adını anarken iki kere düşünün lütfen..

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

haa bu arada Motordelisi.com isminin ve Hakan_R1 isminin sansürlü kelimeler arasına sokuldugu sitelerin ismini sildim..
Geçen gün birisi o forumda bir topic açmış " Türkiyedeki Motosiklet Siteleri" diye bir topic ve ücretsiz alanlarla alınan Motosiklet Sitelerinin bile adı verilirken Motordelisi.com gibi bir oluşuma yer verilmemiştir,yani Türkiyedeki Motosiklet Siteleri diye bir topic açacan ve oraya MD hariç her siteyei yazacan sonra kalkıp ordan gelip MD de topic açıp MD sitesinin en kötü site olarak göstercen..zaten dediğim gibi adı sansürle anılan MD grubu nasılki buna ihtiyaç duymuyorsa bu gibi saçma işlerin içindede yer almaz.

Son Mesajdan 36 dakika sonra eklendi:

Bu saçma ve tamemen atmasyon olan topici ALPER gitmiş şurda açmışsın.
http://www.gezginmotorcu.com/viewtopic.php?t=1179&sid=a90eb8b6a6e2869ce944f30498416fd6

Bak sen motorcusun dimi ALper ,hani benim kaç yıllık mahalle arkadaşım..
Sence içeriği Motosiklet olan bir portalda ***** larla bir sitenin adı sansürleniyor ve küfür kelimeleriyle aynı kefeye konuyorsa bence orda durup düşünmek gerek..
Biz Motosiklet Portalıyız gezginmotorcu,uçanmotorcu,zıplayanmotorcu neyse hiç farketmez.Sansür sadece aşagılık ,ve mahrem kelimelere konulur..Motordelisi.com domaini sansürlü kelimeler arasına koyan zihniyetle ,hedefleri olan bir kulübü aynı kefeye koyup birde bun adına istatistik diyorsun...
Haa o forumda seninde Motordelisi isminin sansürlü oldugundan haberin yok belli ,sende buna bir anlam veremeyip demişsinki
Alıntı:
istatistiklerde *** ile belirtilmiş olan site xx sitesidir, kodlamadan dolayı çıkmamış olabilir.

Yok alpercim,kodlama hatası falan yok..Var olan sadece bir iki kişinin kompleksi..Bunun dışında orda yazan motorcu kardeşlerimizinde bunda bir suçu yok..İnsanlara bir şeyi nasıl anlatırsan öyle bilir..
Sen kalkıp Türkiyenin en büyük motosiklet grubunu sansürlüyeceksin ve sonra diyeceksinki "Biz gerçek motosikletçinin dostuyuz" ee senin sansürlediğin MD deki 20 bin kişi neci?
MD olarak içeriği Motosiklet olan ve kalbinde motosiklet aşkı olan herkezi kucaklarız ve ona saygı duyarız..Gezginmotorcu.com sitesindeki motosikletçi ve bu sevgiyle sanal alemde bir dostluk arayan arkadaşlarımızada saygı ve sevgi duyarız..
İşte bunu yapamayanlar sansür koyar..
Haaa şunuda söliyim MD nin böyle bir beklentisi yok ve olmazda..MD 4 ulusal TV kanalı ve sayısız yazılı basında zaten reklamı yapılan bir oluşumdur..Bizim en büyük reklamımız içimizdeki MOTORCU nun ta kendisidir..Gönlümüzde ve portalımızda sansür yok...
Bu böyle biline.
Alper dost acı söyler...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 10.11.2005 - 03:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her forumda bir miktar sohbet olması gerekli bence, kendimden örnek vereyim, Xandrosun nerdeyse 20 murdock un 10 rikanın da 3 yıllık arkadaşıyım motora ilğimde bu yıl murdock sayesinde başladı ilk toplantıya geldiğimde üye bile değildim ama burada birçok arkadaşla tanıştım ve hoş zamanlar geçirdik. Benim gibi biri için eğer sadece spesifik konulardan konuşulsaydı 3-5 bakıp ilğimi kaybedebilirdim,bu anlamda bence bizim sitemizin (bizim diyorum) güzel yanı da bu .
:alkış :alkış
Başa dön
lawbreaker Çevrimdışı lawbreaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.11.2005 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lawbreaker, "bizim" diyorsun elbetteki dogru kelimeyi kullanıyorsun..
MD kişiler üzerine kurulu yada yönetilen bir portal degil ve olmayacakda..
Admin ve moderatorler BİZİM dediğimiz bu portalın daha kullanışlı ve organize olması için gönüllü mesai veren kişilerdir..
Bu camiada herkez "MotorDelileri" diye anarlar bizi,hiç bir zaman Ali'nin,Veli'nin sitesi olmayacak burası...
MD sayısıyla ve oluşturdugu kimliğiyle aynı zamanda ciddi bir kamuoyu oluşturmaktadır..
Elbette İçeriğimiz Motosiklet ama esnek,samimi yapısıyla seninde dediğin gibi MD hayatın ta kendisinide bazen yansıtır,
Bir bilgi ve teknik analiz kalıbının dışına taşarak aynı zamanda yaşam tarzının,dostlugun ve dayanışmanında temellerini oluşturdugu bir portalız..
Hedeflerimiz hiç bir zaman bitmez,eski üye,yeni üye,yaşı küçük üye,yaşlı üye,admin,moderator,çaylak üye hiç bir ayrım gözetmeden herkezin fikrine ,görüşüne saygı duyyor ve eger inanıyorsak fikirleri hayata geçiriyoruz..
Mütevazi olmaya gerekde yok.evet çok çalışıyoruz ekip olarak..gerek Portal gerekse Kulüp yönetimi bir çok şehirde MD için gönüllü çalışarak bu toplulugu büyütüyor.
Motosiklet selesine poposu degen herkezi seviyor ve sayıyoruz..Kimseyle alıp veremediğimiz olamaz heleki ortak konumuz MOTOSİKLET se..
Bunları MD nin yayına geçtiği ilk günden beri MD adına hep belirttim..
Kişisel düşüncemi yazcagım zaman tıpkı herkez gibi kişisel görüşüm diyerek başladım,ama bunu ndışında hep yazılarımda çogul konuşurum çünkü ben degil BİZ önemli benim için işte o BİZ de MOTORDELİSİ dir..
İçimizdeki sevgidendir o DELİLİK ,delicesine sevdiğimiz,yaşam tarzımız olan Motosiklet sevgisi.
Bunu kaybetmemek,yaşamak ve keyfini sürmek gerek..Bunu yaparkende EĞLENECEGİZ ...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 10.11.2005 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Realbiker, araştırmanda objektif olduğunu düşünüyorum.
Kullandığın tekniğin doğru ya da yanlış olduğu da şu anda önemli değil.

Ancak şu var.
Ben motosiklet hakkında bilgi sahibi değilim.
Sadece sürmeyi bilirim.
Yolda bozulsa söküpte bakayım neyi var diyecek bilgim yok.
Forumlarda da insanlara bu konuda yol gösterecek bilgiye de sahip değilim.

Bu yüzden genelde karşımdakine faydalı olabilecek yazılar yazamıyorum.
Şimdi benim suçum ne ?

Forumlar da gerek sürüş teknikleri ( DD sağolsun), gerekse diğer teknik konular da yeterince bilgi olduğuna inanıyorum.
Ben hergün motosikletimin lastiğini söküp takmıyorum ki her zaman bu alanda ki konulara cevap yazayım.

Bu da demek değildir ki site mükemmel.
Elbet kusurları vardır. Konunun amacı dışına çıkan üyeler olacaktır. Ancak bunlarda el vediğince minimuma indirgenmeye çalışılıyor.
Şekil 1 (ViP Koğuşu)

Şunu da hatırlatayım.
Geçmiş senelerde orada üst sıralarda belirttiğin bir sitede üyelik başvurusu yaptım. O aralar motorum yoktu.
Sırf bu yüzden üyeliğim kabul görmedi.

Sitesinde istediği kadar yararlı bilgi versin.
Benim hevesimi kırdıkdan sonra ne işe yarar..

Benim kanaatim bilgini esirgeme.
Bu tip şeyleri de kafana takma.

SAğlıcakla..
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal