arkadaslar kredi ile 8-9 milyarlik bir motor almayi dusunuyorum. acaba hangi banka bu konuda daha rahattir faiz oraniyla ? aslinda tasit kredisi de kullanip ruhsata isletmek istemiyorum. ihtiyac kredisi ni onerir misiniz ve de hangi bankayi onerirsiniz gibi bir soru sorsam?
Tarih: 09.11.2005 - 23:39 Mesaj konusu:
ihtiyaç kredisinin faizleri yüksek pek önermem, alacağın motor yamahanın modellerinden biriyse koçbankı öneririm, yalnız motora değil aksesuarada kredi veriyor _________________ iki tekerli bir dünya
0 rh(-)
eger motoru sıfır almazsan zaten taşıt kredisi vermiyorlar :öfke: . Tüketici kredisinde de faiz oranı yüksek olsa da hsbc kefilsiz 15000ytl'ye kadar kredi veriyor sanırım. Ben de motor almak için geçen hafta işbankasından tüketici kredisi çektim iki kefille 5000ytl'yi zor aldık.
Bu sayfadan kaskolu/kaskosuz, Kredi, vade ve motosiklet markalarına göre devam edip aylık taksitlerini öğrenebilirsin _________________ CBX 250 Twister
Tarih: 10.11.2005 - 14:00 Mesaj konusu:
Aslında faiz oranlarında o kadar da uçuk farklar yok. Oranları düşük gösteren bankalar sizi yanıltmasın çünkü tahsisat masrafları farklı olabiliyor ve sonuçta yakın rakamlar ortaya çıkıyor.
Taşıt kredisi kullanman halinde, borcun bitene kadar motosikletin hacizli kalır, satamazsın! Artı, kasko yaptırman zorunlu olarak istenir. Eğer kasko istemiyorsan, boşuna para ödersin!
Tüketici kredisi alabilirsin. Biraz faizi yüksek olsa bile tahsisat masrafları taşıt kredilerine oranla daha düşüktür. Ancak, tüketici kredisi alabilmen için talep ettiğin krediye uygun yeterli gelire sahip olman ve bunu belgeleyebilmen gerekir.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun dostum! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
2.EL MOTOR İÇİN TÜKETİCİ KREDİSİ UYGUN ÇÜNKÜ YAPILAN KASKO SİGORTASI ZORUNLU OLMADIĞI İÇİN HACİZ İŞLEMLERİ FALAN OLMAYACAK DİREK TÜKETİCİ KREDİSİNDEN GİRİLİRSE KASKO OLAYI OLMAZ SIFIR DENİLDİĞİ ZAMAN BANKANIN ZORUNLU OLARAK KASKO YAPMASI VE HACİZ MASRAFLARI ASTARI YÜZÜNDEN BAHALIYA ÇIKIYOR. BU ARADA TEMİZ BİR İKİNCİ EL İÇİNSE TÜM BORÇLARI TAMAMLANMIŞ OLUYOR BİRTEK RUHSAT MASRAFI VE İSTENİRSE EĞER KASKO DA YAPILABİLİR İSTENMİYORSA DA KASKO PARASI CEPDE KALIYOR PARASI KISITLI İNSANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR DETAY BENCE. BU ARADA ALINAN PARA SIFIR MOTORDA ÖRNEĞİN 24 AYLIK Bİ PARA ALINMIŞSA HACİZ KALDIRMADAN İHTİYAÇ DAHİLİNDE SATIŞI OLACAKSA SATIŞ GERÇEKLEŞEMİYOR.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
BANKA OLARAK DA HSBC BANK TÜKETİCİ KREDİSİ 2 GÜNDE VERİYOR. 15.000 YTL.YE KADAR KEFİLSİZ BİLGİLERİNİZE BEN HSBCNİN SUNDUĞU KREDİDEN FAYDALANDIM. FAKAT BU ARADA ÖNEMLİ BİR DETAY HSBC İLE BEN KREDİ KARTI İLE ÇALIŞMAKTAYIM UZUN SÜREDEN BERİ BANKAYA PROBLEM ÇIKARTMADIĞIM İÇİN TÜKETİCİ KREDİSİ TEKLİFİNİ BANA ŞUBE GETİRDİ. BİLGİLERİNİZE.
Yeni faiz oranları, çok düşük, eskisen... Taşıt kredisiyle aldığında, motorunu satamazsın diye birşey yok. Alıcıyla görüşüp, saattığın mebla üzerinden, kalan kısmı ödersin. Ayrıca, kasko nun gerekliğini belirtmiycem...
ConqueroR-06, Banka ya göre, ikinci el için de kredi kullanabiliyorsun... _________________ YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***B?FE TEAM***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız