Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - banka kredisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

banka kredisi

banka kredisi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
valkyrie
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:29    Mesaj konusu: banka kredisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar kredi ile 8-9 milyarlik bir motor almayi dusunuyorum. acaba hangi banka bu konuda daha rahattir faiz oraniyla ? aslinda tasit kredisi de kullanip ruhsata isletmek istemiyorum. ihtiyac kredisi ni onerir misiniz ve de hangi bankayi onerirsiniz gibi bir soru sorsam?
Başa dön
valkyrie Çevrimdışı valkyrie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihtiyaç kredisinin faizleri yüksek pek önermem, alacağın motor yamahanın modellerinden biriyse koçbankı öneririm, yalnız motora değil aksesuarada kredi veriyor
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ConqueroR-06
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.11.2005 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger motoru sıfır almazsan zaten taşıt kredisi vermiyorlar :öfke: . Tüketici kredisinde de faiz oranı yüksek olsa da hsbc kefilsiz 15000ytl'ye kadar kredi veriyor sanırım. Ben de motor almak için geçen hafta işbankasından tüketici kredisi çektim iki kefille 5000ytl'yi zor aldık.
Başa dön
ConqueroR-06 Çevrimdışı ConqueroR-06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 10.11.2005 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de şu linkten bak istersen:

http://www.akbank.com/fiyat_oranlar/index.asp?page=2026&mcat=2022

Bu sayfadan kaskolu/kaskosuz, Kredi, vade ve motosiklet markalarına göre devam edip aylık taksitlerini öğrenebilirsin
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 10.11.2005 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kefil istemeyen : HSBC
Kefil isteyen ve faiz oranı makul ve en hızlı kredi veren: Yapı Kredi

Ben HSBC den aldım. Memnun kaldım. Yine gerekse yine HSBC den alırım.
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.11.2005 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında faiz oranlarında o kadar da uçuk farklar yok. Oranları düşük gösteren bankalar sizi yanıltmasın çünkü tahsisat masrafları farklı olabiliyor ve sonuçta yakın rakamlar ortaya çıkıyor.

Taşıt kredisi kullanman halinde, borcun bitene kadar motosikletin hacizli kalır, satamazsın! Artı, kasko yaptırman zorunlu olarak istenir. Eğer kasko istemiyorsan, boşuna para ödersin!

Tüketici kredisi alabilirsin. Biraz faizi yüksek olsa bile tahsisat masrafları taşıt kredilerine oranla daha düşüktür. Ancak, tüketici kredisi alabilmen için talep ettiğin krediye uygun yeterli gelire sahip olman ve bunu belgeleyebilmen gerekir.

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun dostum!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
esteban
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/kozyata?y

MesajTarih: 10.11.2005 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motomax ın kampanyası vardı ama oyakbankla ..0 faiz 24 ay..devam ediyo mu bilmiyorum
Başa dön
esteban Çevrimdışı esteban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.EL MOTOR İÇİN TÜKETİCİ KREDİSİ UYGUN ÇÜNKÜ YAPILAN KASKO SİGORTASI ZORUNLU OLMADIĞI İÇİN HACİZ İŞLEMLERİ FALAN OLMAYACAK DİREK TÜKETİCİ KREDİSİNDEN GİRİLİRSE KASKO OLAYI OLMAZ SIFIR DENİLDİĞİ ZAMAN BANKANIN ZORUNLU OLARAK KASKO YAPMASI VE HACİZ MASRAFLARI ASTARI YÜZÜNDEN BAHALIYA ÇIKIYOR. BU ARADA TEMİZ BİR İKİNCİ EL İÇİNSE TÜM BORÇLARI TAMAMLANMIŞ OLUYOR BİRTEK RUHSAT MASRAFI VE İSTENİRSE EĞER KASKO DA YAPILABİLİR İSTENMİYORSA DA KASKO PARASI CEPDE KALIYOR PARASI KISITLI İNSANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR DETAY BENCE. BU ARADA ALINAN PARA SIFIR MOTORDA ÖRNEĞİN 24 AYLIK Bİ PARA ALINMIŞSA HACİZ KALDIRMADAN İHTİYAÇ DAHİLİNDE SATIŞI OLACAKSA SATIŞ GERÇEKLEŞEMİYOR. Şok oldum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

BANKA OLARAK DA HSBC BANK TÜKETİCİ KREDİSİ 2 GÜNDE VERİYOR. 15.000 YTL.YE KADAR KEFİLSİZ BİLGİLERİNİZE BEN HSBCNİN SUNDUĞU KREDİDEN FAYDALANDIM. FAKAT BU ARADA ÖNEMLİ BİR DETAY HSBC İLE BEN KREDİ KARTI İLE ÇALIŞMAKTAYIM UZUN SÜREDEN BERİ BANKAYA PROBLEM ÇIKARTMADIĞIM İÇİN TÜKETİCİ KREDİSİ TEKLİFİNİ BANA ŞUBE GETİRDİ. BİLGİLERİNİZE.
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 10.11.2005 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valkyrie,

Yeni faiz oranları, çok düşük, eskisen... Taşıt kredisiyle aldığında, motorunu satamazsın diye birşey yok. Alıcıyla görüşüp, saattığın mebla üzerinden, kalan kısmı ödersin. Ayrıca, kasko nun gerekliğini belirtmiycem...

ConqueroR-06, Banka ya göre, ikinci el için de kredi kullanabiliyorsun...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
duende
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 34 - Kazasker

MesajTarih: 10.11.2005 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanılmıyorsam Ziraat Bankası 1,19 faizle tüketici kredisi veriyor.... istersen bir sor öğren bence gayet uygun.....

15 A?ustos 1976
Başa dön
duende Çevrimdışı duende Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 10.11.2005 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konu beni aşar Bravo
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal