Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi ve müjde!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi ve müjde!

Motordelisi ve müjde!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.11.2005 - 02:26    Mesaj konusu: Motordelisi ve müjde! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün her perşembe oldugu gibi İzmir MD nin buluşma günüydü ama bir farklılıgı vardı..
Çünkü bu gün Motosiklet Camiası,Motosiklet Sporu ve MD adına çok önemli gelişmelerin konuşuldugu bir gündü aynı zamanda..
SİSİM artık Perşembe gününü tamemen İzmir MD ye ayırıyor çünkü her geçen gün önlenemz bir kalablık oluyor..Bu günde 80 kişilik bir katılım vardı,bu gece oldugu gibi bundan sonraki buluşmlarda MD için SİSİM DJ getirecek ve müzikli eglenceye tam gaz verecegiz..
ŞİMDİ KONU BAŞLIGINDA SÖYLEDİĞİM MÜJDE ne ?
Bu gün için Tüm üyelerden öncelikle özür dilerim çünkü pek ilgilenemedim kimseyle ,farkedildiği gibi bir masada Toplantı halindeydik,masada Tolga Uprak,REPSOL Yağlarının Türkiye Distribütörü Gökhan ve Mehmet Bey le birlikte İstanbul dan bir misafirimiz vardı.
Bu misafirimiz MotoGP yede sponsor olan çok büyük bir firmanın Temsilcisi Burak Bey idi.Bu markayı şimdilik açıklamıyacagım zaten yakın zamanda MD nin 3 ana sponsorundan birisi oldugunda alenen gözükecek..
2006 yılı için planlamalar ve hedeflerle ilgili bir toplantının ilk ayagıydı bu,
Bu planlamaların ikincisi İstanbulda,üçüncüsü İspanya da yapılacak..

Motosiklet Sporu ve bu camia adına yapılacak çok önemli projelere 2006 yılında bu 3 ana sponsorumuzla imza atacagız.

Şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum ,bundan sonraki dönemlerde MD heryerde olacak,festival,MotoGP,Türkiye Şampiyonası ,Avrupa Şampiyonası organizasyonlarında üyelerimiz bunu görecekler..

Bunun dışında yapılacak MOTOSİKLET PARTİLERİ,ETKİNLİKLERİ ve egitim günleri 2006 yılında sıklıkla karşınıza çıkacak.

MD 2006 yılında korudugu marka degeriyle sadece ekrandan degil Yazılı Medyadan takip edeceginiz bir alışkanlık olacak..

Önümüzdeki 3 aylık periyod içerisinde bu dogrultudaki çalışmalar içinde olacagım için portalda çok aktif olamayabilirim..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 11.11.2005 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sevindim. Md için hayırlısı, çalışmalarınızda başarılar...

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Troil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.11.2005 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir haber, çalışmalarınızda başarılar, teşekkürler
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 11.11.2005 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadı hayırlısı....
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.11.2005 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelismeleri okudukca keyifleniyorum. Pek gorusemiyor olsak da gönlümüz sizlerle...
meraklim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YALINCAK

MesajTarih: 11.11.2005 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm MD artık Sisim'i ve organizasyonu :alkış :muz:
teşekkürler
reis_1000rr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2005 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı, gelecek için önemli adımlar bunlar Dil çıkarıyorum
Başa dön
reis_1000rr Çevrimdışı reis_1000rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 11.11.2005 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla super.hakan abi eğer bir festivalde rock grubu cıkarmak istiyorsanız.bircok unlu isimle studyomuz uygun fiyatlarla emrinize ağmade.ayrıca amator rock grupları için kendi grubumda hazır kıta beklemekteyiz.bir telefon yeter.ilgilenirsen demoyu yollayabilirim
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzays
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Bornova

MesajTarih: 11.11.2005 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hebimiz için hayırlı olur işallah
Başa dön
uzays Çevrimdışı uzays Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fightingfalcon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.11.2005 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper
fightingfalcon Çevrimdışı fightingfalcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sarac_bluer1
Üye
Üye

Nereden: turgutlu/manisa

MesajTarih: 11.11.2005 - 09:03    Mesaj konusu: başarılar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalışmalarınızın sonuçlarını bir an önce almanız dileğiyle
Başa dön
sarac_bluer1 Çevrimdışı sarac_bluer1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.11.2005 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey MD için.ne mutlu MD yim diyene Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 11.11.2005 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık hakan hocam :alkış :alkış
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.11.2005 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar sevindirici ve bir o kadar da gurur verici haberler... Hepimiz için hayırlısı olsun!
Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
InventoryIsFull
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.11.2005 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:-D yea yea yea hayırlı işler...
Başa dön
InventoryIsFull Çevrimdışı InventoryIsFull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal