Tarih: 11.11.2005 - 02:26 Mesaj konusu: Motordelisi ve müjde!
Bu gün her perşembe oldugu gibi İzmir MD nin buluşma günüydü ama bir farklılıgı vardı..
Çünkü bu gün Motosiklet Camiası,Motosiklet Sporu ve MD adına çok önemli gelişmelerin konuşuldugu bir gündü aynı zamanda..
SİSİM artık Perşembe gününü tamemen İzmir MD ye ayırıyor çünkü her geçen gün önlenemz bir kalablık oluyor..Bu günde 80 kişilik bir katılım vardı,bu gece oldugu gibi bundan sonraki buluşmlarda MD için SİSİM DJ getirecek ve müzikli eglenceye tam gaz verecegiz..
ŞİMDİ KONU BAŞLIGINDA SÖYLEDİĞİM MÜJDE ne ?
Bu gün için Tüm üyelerden öncelikle özür dilerim çünkü pek ilgilenemedim kimseyle ,farkedildiği gibi bir masada Toplantı halindeydik,masada Tolga Uprak,REPSOL Yağlarının Türkiye Distribütörü Gökhan ve Mehmet Bey le birlikte İstanbul dan bir misafirimiz vardı.
Bu misafirimiz MotoGP yede sponsor olan çok büyük bir firmanın Temsilcisi Burak Bey idi.Bu markayı şimdilik açıklamıyacagım zaten yakın zamanda MD nin 3 ana sponsorundan birisi oldugunda alenen gözükecek..
2006 yılı için planlamalar ve hedeflerle ilgili bir toplantının ilk ayagıydı bu,
Bu planlamaların ikincisi İstanbulda,üçüncüsü İspanya da yapılacak..
Motosiklet Sporu ve bu camia adına yapılacak çok önemli projelere 2006 yılında bu 3 ana sponsorumuzla imza atacagız.
Şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum ,bundan sonraki dönemlerde MD heryerde olacak,festival,MotoGP,Türkiye Şampiyonası ,Avrupa Şampiyonası organizasyonlarında üyelerimiz bunu görecekler..
Bunun dışında yapılacak MOTOSİKLET PARTİLERİ,ETKİNLİKLERİ ve egitim günleri 2006 yılında sıklıkla karşınıza çıkacak.
MD 2006 yılında korudugu marka degeriyle sadece ekrandan degil Yazılı Medyadan takip edeceginiz bir alışkanlık olacak..
Önümüzdeki 3 aylık periyod içerisinde bu dogrultudaki çalışmalar içinde olacagım için portalda çok aktif olamayabilirim.. _________________
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 11.11.2005 - 08:25 Mesaj konusu:
valla super.hakan abi eğer bir festivalde rock grubu cıkarmak istiyorsanız.bircok unlu isimle studyomuz uygun fiyatlarla emrinize ağmade.ayrıca amator rock grupları için kendi grubumda hazır kıta beklemekteyiz.bir telefon yeter.ilgilenirsen demoyu yollayabilirim _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
Tarih: 11.11.2005 - 09:45 Mesaj konusu:
Bunlar sevindirici ve bir o kadar da gurur verici haberler... Hepimiz için hayırlısı olsun!
Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız