Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kafam karıştı siz ne dersiniz..?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kafam karıştı siz ne dersiniz..?

kafam karıştı siz ne dersiniz..?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 11.11.2005 - 13:06    Mesaj konusu: kafam karıştı siz ne dersiniz..? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar. geçen hafta arkadaşım 11500ytl(11.5 milyarTl)ye 2000 model kawasaki zx-6r aldı makina tek kelimeyle mükemmel. ben de gaza geldim ve 3 gün aradıktan sonra aynı makinanın bir yaş daha gencini buldum(2001 model) makina uzun yol görmemiş 20000km.de... çok temiz binilmiş. lastik-yağ değişimi hariç servise çekilmemiş yani arıza açmamış. fiyatı arkadaşın aldığından 750ytl daha aşağıda.şimdi kafamı karıştıran konu şu nasıl oluyor da temizlik derecesi bakımından aynı seviyedeki motorlar arasında birisi daha genç olduğu halde 750ytl fark oluyor..? (2001 model olan daha ucuz) bu arada bir ayrıntıyı da unutmayalım 2001 model olan makinaya hep kasabada binilmiş kasabanın nem oranı oldukça yüksek olduğu için büyük bineklerde(otomobil,minibüs) bu kasabanın bölgedeki piyasası epey düşük.. nemden dolayı kaporta çabuk gidiyor diye... acaba benim almaya niyetlendiğim motor için de nemli ortamla alakalı bir fiyat düşüklüğü sözkonusu olabilir mi. Profesyonel düşünen arkadaşlar yorum yazsınlar bi zahmet. çünkü makina çok hoşuma gitti ama rahatlamak istiyorum çünkü yıllardır biriktirdiğim paranın heba olmasını istemiyorum kafam çok karışık...
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2005 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde kafam karıştı. Çok gülüyorum
Fakat bence konuyu o şekilde değerlendirme belkide gerçekten sen daha yüksek model daha bakımlı ve sağlam bir motoru daha uygun bir fiyata buldun. Belkide afedersin arkadaşın biraz kazıklandı. Bir usta bul göster bunlar nasip işi belkide şanslısındır. :MTR:
ZX9R Memom.
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 11.11.2005 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOM SAĞOL DOSTUM.! :!: Dil çıkarıyorum tamam ben bunu da düşündüm arkadaşın aldığı motoru gösterdik usta çok beğendi ve fiyatın çok uygun olduğunu söyledi.ama benim bulduğum motoru gösterebilme şansımız olmadı çünkü Gaziantep'de bölgede ün yapmış bi servis var maalesef devlet hastanesi gibi bugün git 1 ay sonraya randevu veriyor o yüzden biz de sadece bildiğimiz kadar kendi kafamızdan değerlendirme yaptık daha ziyade bir değerlendirme yapamadık muallakta kaldık. kısmet bakalım yaa..İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR...
9 ?UBAT 1981
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 25.11.2005 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Benimde kafam karıştı.
Fakat bence konuyu o şekilde değerlendirme belkide gerçekten sen daha yüksek model daha bakımlı ve sağlam bir motoru daha uygun bir fiyata buldun. Belkide afedersin arkadaşın biraz kazıklandı. Bir usta bul göster bunlar nasip işi belkide şanslısındır.

+1 Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 25.11.2005 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur olur açık piyasa isteyen istediği gibi motorunu değerlendire bilir...

hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşım, öncelikle söylemeliyim ki senin arkadaş biraz pahalı almış, sana verilen fiyat daha mantıklı. ama 2.ci el değerlerinin sapıtmıs olması nedeniyle bişey demicem. uzun yolda yapılmış olduğuna emin olduğum 40.000 km deki motoru şehir içinde yapılmış 20.000 km ye tercih ederim. uzun yolda ve normal hızlarla motor aşınması çok azdır. ama şehir içinde özellikle büyük hacim motorlarda (motor daha geç ısınacağından) aşınma daha fazladır, binip 50 km yapınca daha az ama ikide bir 5 km gidip motor soğuyup bir saat sonra bir daha 5 km gitmek gibi kısa mesafelerde aralıklı kullanmak bu motorları çabuk yıpratır, bu yüzden işi bilenler ve durumu elverenler şehir içinde kısa mesafelere asıl motorlarıyla gitmezler, bunun için 2.ci bir küçük hacimli motor veya scooter kullanırlar. bunlar hobi amaçlı motorlardır, arabalar gibi dayanıklı değillerdir çünkü performansa kaygısıyla dizayn edilirken dayanıklılıktan istenmesede biraz ödün verilir. bir F1 motoru en fazla 2 yarış çıkarır mesela. aktarma organları da sabit hızda giderken pek aşınmaz, bunlarda aşınmaya neden olan ani hızlanmalardır, şehir içinde seyirci çok olduğundan motor chopper da olsa maalesef insanlar kendini tutamıyor. bütün bunlar bir kenara, bu motor 1.ci sahibinden değil heralde, şimdiki sahibi kaç km yapmış. birde oralar kışın iyice soğuk olacağından soğukta daha az kullanılmış olması ve yazında havaların daha sıcak olması bence olumlu, 20.000 km çok değil, eğer tamamen orjinalse ve içine sindiyse bilen bir arkadaşınla bak ve kararını ver. hayırlı olsun diyelim.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cise
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.11.2005 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

model ve km gore motorun fıyatı cok uygun bence arkadasım sen yıne esegını saglam kazıga bagla bıraz gecıkmelı bıle olsa motoru bır ustaya goster. izmirden selamlar
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.11.2005 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım eger piyasaya baktıysan bir iki yaş küçük makinayı yaşı büyük olandan ucuza alabiliyosun.bunun birkaç sebebi var.
1)makina temiz binilmemiştir
2)makinada bi sorun vardır yani arızalıdır
3)satıcı paraya sıkışmıstır 1000 ytl yi umursamaz ve ucuz satar
4)yaşı büyük makinayı alan kazıklanmıştır : )
yani bu piyasada ikinci elde fiyatlar çok degişir.senin yapman gereken motor hoşuna gittiyse motoru bi ustaya göster.fiyatıda sana uygunsa al.eger biniciysen ve motor çok hoşuna gittiyse biraz fazla para vermen önemli degil.çünkü hoşuna giden bi motorla gezmenin verecegi zevki başka motorda bulamazsın.simdiden hayırlı ols güvenli sürüşler dilerim : ))
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaportası plastik :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] kaportodan yana korkma hehehe
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major 01 gel sana benim cbr 600 f i satayım. hem 2005 4 aylık motor hemde 6000 kmde. 13000 ytl. boylece kafanda rahat olur. sıfır makina. ben 1000 lik alıyorumda...
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rika
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.11.2005 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serbest piyasa her şey mümkün. Ama 12.250,00-YTL paran varsa ve bu para yıllardır biriktirdiğin paraysa bence 2001 model motor alma. Her zaman sıfır tavsiye ederim. Ya da en azından 2005 model olsun.
Daha çok araştır diyorum.
rika Çevrimdışı rika Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 25.11.2005 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw piyasada herkes aynı fiata satıcak die bişi yokki. isteyen istediine satar. mesela bulursun anlamayan bi adamı o motoru 13- e bile satarsın. böle bi karşılaştırma yapmak pek realistik deil Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
tarzanlar
Üye
Üye

MesajTarih: 25.11.2005 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de kafam karıştı :md:
Başa dön
tarzanlar Çevrimdışı tarzanlar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.01.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01 ne yaptın aldın mı motoru ?
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 07.01.2006 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarzanlar, hocam dd gormeden sen su imzayı yok etsen senin için eniyisi olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal