Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV kullananlar..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV kullananlar..

ATV kullananlar..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2005 - 15:50    Mesaj konusu: ATV kullananlar.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scootercıların ayrı bir konusu varda bizim niye olmasın Gülümsüyorum

Öncelikle kullandığımız atv'leri tanıtalım biraz çünkü kimsenin ne marka ne model olarak hiç bilgisi yok haliyle pek bulunan aletler olmadıkları için.

Ben şu anda E-Ton Draco 100 kullanıyorum.Genel olarak memmunum özellikle performansından çok memmunum fakat geri vitesim yok ayakla ittiriyorum geriye Gülümsüyorum

ATV ile viraj dönmenin tam U dönüşü yapmanın fln teknikleri var anladığım kadarıyla çünkü her dönüşümde daha farklı dönüyorum yani bazen çok rahat döndüğüm yeri bazen rahat dönemiyorum.Benim fikrim köşe dönüşlerinde gaz vererek kaydırma ve tam dönüşlerde gaz vermemek üzerine kurulu.Sizinde tecrübelerinizi alırsam çok sevinirim ve birgün kaldırma çıkmadan dönerim Gülümsüyorum
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
esteban
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/kozyata?y

MesajTarih: 11.11.2005 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında çok zevkli bir uğraşa benziyor ama biraz koşulları itibari ile masraflı bir uğraş değil mi? Yani caddede binemiyeceğimize göre dağa bayıra vurucaz. Onun içinde nakliye problemi olacak.Nasıl oluyoda oluyo yani??
Şöyle adamı kurtarır orta halli bi makine ne kadardır bu arada? Yakıt durumu filan?
Başa dön
esteban Çevrimdışı esteban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 11.11.2005 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eğlenceli makineler walla ya atv ler ama çok pahalı bi makine onun için yani maddi durumun biraz iyi olması lazım scooter gibi ekonomik deyil ben cbr 125 almadan önce çok düşündüm ama pahalı geldi biraz
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.11.2005 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Talebe uygun gelmeyecek ama izin verirseniz, madem girdim düşüncemi yazıp öyle çıkayım.

ATV denen ne idüğü belirsiz aletten iğreniyorum. Motosiklet sürüşüne ve kültürüne asla uygun değillerdir; Virajlarda yatamazsınız, yatmaya kalksanız spin atarsınız! Kafesi uçmuş otomobilden ne farkları var ki? Rezalet bir şey! Bence bu forumlarda bu melez yaratıkların lafı bile edilmemeli... Gitsinler, kendilerine uygun bir site kursunlar, orada buluşsunlar. Bana ne ya!

Motosiklet motorunu dört tekerliye monte edeceklerine, otomobil motorunu iki tekerliye monte etseler ya... Gerçi birileri bunu yapmıştı ama yine beğenmemiştim çünkü bu sefer de 3 tekerli bir yaratık çıkmıştı karşımıza. Hatırlarsınız, hani tosbağanın motorundan yapılanları. Alet iki tekerli olacak arkadaş, gerisini vız gelir bana!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2005 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni sana Kemal abi diye hitap edeceğim yaşın tahminimce benden büyük onun içinde senin gibi asğır bir uslüpla konuşmayacağım.

ATV'de diferansiyel olmadığından virajın içine değil dışına yatılır.Ben yatıyorum spinde atmıyorum belki sen gereğinden hızlı gittiğinden spin atmış olabilirsin.Benim ATV'min kafesi yok bilmiyorum kafesli atv nasıl oluyor herhalde buggy türü birşey olsa gerek.

Diğer arkadaşların sorularına cevap vereyim:

Mesela Kanuni 110 düşünebilirsiniz ama ben şahsen Çin malı almak istemem maksatım Kanuniyi kötülemek değil ama benim atv'mde detaylara çok daha fazla önem verildiğini hissedebiliyorum.Ayrıca Kanunide ön arka tambur fren olması manuel şanzıman flnde bana itici geldi.Kanuni 110 3.880 YTL.Tüketim durumunu fln pek bilmiyorum.

Benim alet 2 zamanlı olduğundan haliyle yakıyor baya ama inanılmaz gidiyor.Yani ben benzinden hiç şikayetçi değilim yeterki böyle gitsin Gülümsüyorum tl olarak sanırım 110-120 ykr yakıyorum.Ayrıca caddede binememe gibi bir durum yok çünkü plakamız var.

Size tavsiyem Kymco 150-Aeon 180-E-Ton 150 türü birşey almanız.7.500 ytl civarılar ve her şartta sizi tatmin ederler.
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 12.11.2005 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa Cumoni abi yaptın yine muhalefetini.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 12.11.2005 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeet, yeni "ATV" forumumuz hayir li olsun MotorDelisi esrafimiza... Bu ne zamandir aklimdaydi Popcorn sayesinde nihai kararimi verdim...

Biliyorsunuz ATV motosikletin kardesi... Forumuzda bulunmamasi onemli bir eksiklikti.

cumoni demiş ki:
...otomobil motorunu iki tekerliye monte etseler ya...

Boss Hoss var ya Cumoni, 8 silidir Chevrolet motorludur kendisi...

Ayrica Tomahawk var malum... V10 Dodge Viper motoru ile tahrikli...

http://www.motordelisi.com/ftopict-1914-tomahawk.html linkinden bakarsin...

Herneyse.... ATV ler Trike lar Sepetliler.... Butun ikiden fazla tekerlekli motosikletler icin bir forumumuz var artik ... Hayirli olsun.

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2005 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
ATV denen ne idüğü belirsiz aletten iğreniyorum. Motosiklet sürüşüne ve kültürüne asla uygun değillerdir; Virajlarda yatamazsınız, yatmaya kalksanız spin atarsınız! Kafesi uçmuş otomobilden ne farkları var ki? Rezalet bir şey! Bence bu forumlarda bu melez yaratıkların lafı bile edilmemeli... Gitsinler, kendilerine uygun bir site kursunlar, orada buluşsunlar. Bana ne ya!

Çok gülüyorum atv ye hastayım senin yorumlara daha çok hastayım abi... Çok gülüyorum her yazdığın okunmaya değer, foruma renk katan birisin bence, ben atv ye binmekten vazgeçerim sen yeterki bu üslubunu bozma... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 12.11.2005 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, donald amca ellerine sağlık güzel açık yakaladın atv kullanan arkadaşlarımızın tecrübelerinden bizde istifade ederiz bu sayede....... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.11.2005 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sürekli olmasa da hafta da en az bir kere ATV'ye biniyorum ve acaip zevk alıyorum. 700'lük ve 400'lük Polaris kullanıyorum. Bilhassa 700'lük alet akıllara ziyan bişey :md: Ne kadar mı yakıyorlar ? ? Hiç söylemeyeyim daha iyi :md:

Motosiklet değillerdir diyemeyeceğim çünkü şimdiye kaar böyle bir ayrım yapma gereği duymadım. Benim için esas olan hissettiğim rüzgar, ivmelenme ve özgürlük hissi.
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.11.2005 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Popcorn, aspire, motormania, Donald_Duck, AS150T, topik, oldwolf,

Arkadaşlar, ben hiç ATV kullanmadım. ATV, geçmişte kullanmış bulunduğum ama asla sahip olmak istemediğim bir otomobil bozuntusunu hatırlatıyor bana... Böcek.

Gençler belki bilemezler ama bana yakın yaşlardakiler mutlaka hatırlarlar Anadol'un Böcek modelini. İlk gördüğüm gün (fotoğrafta) çok sevimli gelmişti bana, "ulaaa şuna bak heleee" diye ağzım açık uzun uzun incelemiştim onu gazete haberinde.

Yıllar sonra babamın memuriyeti sebebiyle Isparta'nın Senirkent İlçesine taşındık. Ev sahibimiz aynı zamanda bağ bahçe işleri ile de uğraşıyordu ve ben ilk kez Anadolun Böceğini canlı olarak onlarda gördüm. Ev sahibimizin oğlu ile sık sık üzüm bağlarına giderdik. Bir gün bağ yolunda giderken eğimli bir virajda, traktör izinden kayarak yan yattık. Bana bir şey olmadı ama arkadaşımın sol kolu hem dirsekten kırıldı ve hem de omuzundan çıktı. Hastaneye ulaşıncaya kadar, onun nasıl acı çektiğini hiç unutamam. Olaydan sonra o böceğe bir daha binmedim. O gün o aletten nasıl soğudumsa, bugün bana o aleti hatırlatan ATV lere karşı pek hoş gözle bakamıyorum. Benimki psikolojik bir etkileşim :MTR: de olabilir. Siz bana aldırmayın. Alın, binin, sürün, bakın keyfinize ama benden uzak tutun!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 13.11.2005 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 13.11.2005 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumoni, Bocek i bilirim... Cocuklugumun hayaliydi... Sanirim 16,000Liraydi fiyati (hayir eski lira). Anadol STC gibi onun da tasarimi Ayhan Isik a aittir.

Maalesef Anadol siyasi numaralar kurban giti, bu prototipi dogru durust gelsitiremediler, silindi gitti hafizalardan.

Nefretine simdi bir anlam verebiliyorum, ama Bocek ile modern bir ATV arasinda cok fark var...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 13.11.2005 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv güzel alet ama çok dengesiz be kardeşim. yani dört tekeri olupta bu kadar dengesiz giden bir alet üretmek he baba yiğidin harcı olmasa gerek. iki tekerin gözünü seveyim.
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2005 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi virajlarda gayet dengeli bence ben açıkçası hiç böyle viraj almayı beklemiyordum bir kötü yönü var oda eğimlere çok kapılıyorsunuz gidonu sağlam tutmak gerek.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal