Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV ile viraj teknikleri..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV ile viraj teknikleri..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2005 - 23:37    Mesaj konusu: ATV ile viraj teknikleri.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben iyi bir ATV sürücüsü olduğumu düşünmüyorum.Malesef Türkiyede bu işi hakkıyla yapan insanda yok sanırım ne bilim bir Demirbükeyide yokki ATV'lerin.. Gülümsüyorum

Tecrübeli ATV sürücüsü arkadaşların her türlü tavsiyelerine açığım.Ben şu anda sadece viraj içine yatıyorum u dönüşlerinde gaz vermiyorum o kadar.Tecrübelerinizi bekliyorum..
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toros
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA Bahçelievler

MesajTarih: 23.11.2005 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv nizi biraz özgür bırakın 2 tekere kalkıtosa kalksın birazda siz ona uyun
bben atv binicisi olarak onu öneririm.
Başa dön
toros Çevrimdışı toros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.11.2005 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya en güzeli virajın içine yat ve u dönüşlerde yolda imkanın varsa asıl frene kıçı atarak dön..normal dönüşlerde de iki teker kalkarsa kalksın kalkan tarafa yaptığın bi baskıyla düzelir atv...
bi de hava yağmurlu olduğunda boş alanda şunu dene;
direksiyonu tam kır gaza asılarak durmadan kıç attır...
bi de yağmurlu havada alan müsaitse u dönüşleri gaza asılarak dön süper oluyor.... Dil çıkarıyorum
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 24.11.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bi de yağmurlu havada alan müsaitse u dönüşleri gaza asılarak dön süper oluyor....

sakata gelmeyelim batucan, kardeş
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten bir yere uçarsam batucandan bilin valla Çok gülüyorum
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahmetcan_ulgez
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, kardeş bi msn eekler msiin beni bi kasç şey sorucam...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

batucan demiş ki:
ya en güzeli virajın içine yat ve u dönüşlerde yolda imkanın varsa asıl frene kıçı atarak dön..normal dönüşlerde de iki teker kalkarsa kalksın kalkan tarafa yaptığın bi baskıyla düzelir atv...
bi de hava yağmurlu olduğunda boş alanda şunu dene;
bi de yağmurlu havada alan müsaitse u dönüşleri gaza asılarak dön süper oluyor.... Dil çıkarıyorum

ayynı fiikirdeyim ama yağmur şart deil mıcır lı yoldada oluo Çok gülüyorum
2,vitesin son dewirlerinde ösellikle Çok gülüyorum
Başa dön
ahmetcan_ulgez Çevrimdışı ahmetcan_ulgez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kelebek3422
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sevgili dostum aspire, aspire ben bunun canlı örneğiyim ve hala aklım almıyor nasıl gidiyorsun sen öyle trafikte ya. iki tekerlekle yetişecem diye canım çıkmıştı hala hayret içerisinde senı kutluyorum :alkış :alkış :alkış Dil çıkarıyorum
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.07.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 750 cc atv kullanıyorum vırajlarda hıc gaz kesmem cunku arka hafıf olunca gaza yuklenınce kendısı donuyor ama vırajlara dısardan ıcerı dogru gırmen bence daha ıı dıreksıyonu fazla cevırmek zorunda kalmıyorsun bıde yan yamaclarda dıkkatlı olmanı soyleyım cunku devlırme tehlıkesı fazla onunıcın devrılcek de-ıye korkup durma ozman devrılır hıc gaz kesme bence
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal