Tarih: 13.11.2005 - 23:37 Mesaj konusu: ATV ile viraj teknikleri..
Ben iyi bir ATV sürücüsü olduğumu düşünmüyorum.Malesef Türkiyede bu işi hakkıyla yapan insanda yok sanırım ne bilim bir Demirbükeyide yokki ATV'lerin..
Tecrübeli ATV sürücüsü arkadaşların her türlü tavsiyelerine açığım.Ben şu anda sadece viraj içine yatıyorum u dönüşlerinde gaz vermiyorum o kadar.Tecrübelerinizi bekliyorum..
ya en güzeli virajın içine yat ve u dönüşlerde yolda imkanın varsa asıl frene kıçı atarak dön..normal dönüşlerde de iki teker kalkarsa kalksın kalkan tarafa yaptığın bi baskıyla düzelir atv...
bi de hava yağmurlu olduğunda boş alanda şunu dene;
direksiyonu tam kır gaza asılarak durmadan kıç attır...
bi de yağmurlu havada alan müsaitse u dönüşleri gaza asılarak dön süper oluyor.... _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
aspire, kardeş bi msn eekler msiin beni bi kasç şey sorucam...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
batucan demiş ki:
ya en güzeli virajın içine yat ve u dönüşlerde yolda imkanın varsa asıl frene kıçı atarak dön..normal dönüşlerde de iki teker kalkarsa kalksın kalkan tarafa yaptığın bi baskıyla düzelir atv...
bi de hava yağmurlu olduğunda boş alanda şunu dene;
direksiyonu tam kır gaza asılarak durmadan kıç attır...
bi de yağmurlu havada alan müsaitse u dönüşleri gaza asılarak dön süper oluyor....
ayynı fiikirdeyim ama yağmur şart deil mıcır lı yoldada oluo
2,vitesin son dewirlerinde ösellikle
Tarih: 06.04.2006 - 19:50 Mesaj konusu:
Evet sevgili dostum aspire, aspire ben bunun canlı örneğiyim ve hala aklım almıyor nasıl gidiyorsun sen öyle trafikte ya. iki tekerlekle yetişecem diye canım çıkmıştı hala hayret içerisinde senı kutluyorum :alkış :alkış :alkış _________________ Motorcu işte !!!
ben 750 cc atv kullanıyorum vırajlarda hıc gaz kesmem cunku arka hafıf olunca gaza yuklenınce kendısı donuyor ama vırajlara dısardan ıcerı dogru gırmen bence daha ıı dıreksıyonu fazla cevırmek zorunda kalmıyorsun bıde yan yamaclarda dıkkatlı olmanı soyleyım cunku devlırme tehlıkesı fazla onunıcın devrılcek de-ıye korkup durma ozman devrılır hıc gaz kesme bence
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız