Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Köpek Saldırıları ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Köpek Saldırıları ?

Köpek Saldırıları ?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.07.2004 - 21:22    Mesaj konusu: Köpek Saldırıları ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Köpeklerin motosikletlere saldırmalarının nedeni, motosikletleri kendilerinden daha büyük hayvanlara (at, inek vb.) benzetmelerimidir. ?
( Zira ben öyle düşünüyorum.)

Özellikle racıng kullanıcıları bilirler aracı çalıştırmaya başladıkları anda yada park etmeye çalıştıklarında etrafta köpek varsa ve zincirsizse kesinlikle sevimliliğinizin işe yaramayacağını Göz kırpıyorum

Bugün bu motorsikletler hakkında koyu bir muhabbete dalmıştık ki arkadaşımın sorusu ile koptum !

Var mı boyle bir şey sizce ?

Soru : Ultrasonik köpek kovucu cihazları varmıdır acaba motorlarda kullanılmak üzere ?

Ben cahil kaldım işi espriye döktüm ve koptum . Ama arkadaşım ısrarla yanıt bekliyor :P

Çok ilginç Espiri yaratan arkadaşlarımız varsa tavsiye niteliğinde onlarıda dinleyebilirim.Türk insanı hakikaten çok yaratıcı Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 11.07.2004 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

layla, köpek kovucu cihazlar var ama ne kadar işe yarıyor diye sorarsan Bravo denemediğim için fikrim yok. Gülümsüyorum
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2004 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Makbaş ciddimisin ya ? Zannetmiyorum ya böyle bir şey olduğunu ?
erkan2000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.07.2004 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul nimet abla gişesinin sırasında (20 mt) elektrik malzemeleri satan bi yer var orada görmüştüm duyduğuma göre baya etkili ama mahalle bakkalından acil durumlar icin (pil bitmesinne karşı) TORPİL bulundurmakta fayda var :oops: Göz kırpıyorum
Başa dön
erkan2000 Çevrimdışı erkan2000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2004 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanların duyamadıgı
ancak köpeklerin duyabildigi bir frekans yayıyor olabilir

tabi racingin sesi daha baskın cıkar sanırım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 12.07.2004 - 04:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olabilir değil tam olarak çalışma mantığı bu, hayvanların duyabileceği yükseklikte bir frekans veriyor alet, bu da hayvancıkları delirtiyor Öfkeliyim yaklaşamıyorlar. Motor üzerine monte edilmesi halinde çalınması olası olan bu alet, cepte taşınabilir bence. Yine de zincirli bulldog görürsem 10m. açılır geçerim Dil çıkarıyorum
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 12.07.2004 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konu enine boyuna daha once konusulduydu burada...

Su linke bir bakin.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=10303&highlight=kopek#10303

"Kopek kovucu" dediginiz alet yuksek frekansli ses cikartiyor ve hayvanlari ajite ediyor. Hayvan kacmak yerine ustunuze de saldirabilir veya zararsiz bir hayvan (keci-koyun- kedi vs.) yola firlar ezilir..vs. Bu aletlerden ABD gibi yaban hayatinin hala bulundugu (avcilar tarafindan tuketilmedigi) ulkelerde geyiklere karsi kullananlar var. Ama, deneyenler hemen vazgecer, cunku hayvanlar beklenmedik tepkiler verebiliyor. Hic tavsiye etmem.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 12.07.2004 - 05:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol DD bu fırlama olayı aklıma bile gelmezdi Şok oldum
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var var kopek kovucu var bı ara tanıtmışlardı televızyonda ama ne gerek varkı kopek kovucuya altında makına olunca korkar o sen bı debrıyaj yapıp hafıf bı gaz ver baktın korkmadı az daha yıne olmuyo bırak hemen debrajı ve arkana bıle bakma yanı kac dogada bu var zaten kac heeeeyyyyyy ya motor yoksa yandın yerler valla adamı Şok oldum
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başına gelmedi galiba kawsa.ama bu konuda tecrubeli olanlar çok iyi bilirler ceremesini.Varsa böyle bir şey ters tepkı yapmadıktan sonra kullanışlı olabilir.
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmez olurmu basıma az mı kopek kovaladı benı ıstanbulda pek olmadı ama ben dereye bıle uctum kopek yuzunde kusadasının guzelcamlı koyunde
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolda giderken köpek zaten yetişemez. Park halinde yada motoru yeni çalıştıracaksanız. Bekleyin köpek geçsin yada biraz ayağınızla ilerleyin ondan sonra motoru çalıştırıp uzaklaşın.
Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Hayvanların hiç biri zarar görsün istemem ama bakrınız köpek size saldırıyor kaçacak yer yok. Bırakın sizi botunuzdan ısırsın. Sonra köpeğin ensesinden yakalayın "çok sıkı tutmanız gerekiyor. Ensesinden tuttuğunuzda başını çevirip ıssırabilir." ve yavaşça ağzını tutun. Eğer köpek ısırdığı yeri bırakmıyorsa. Gövdesiyle arka bacağının birleştiği yerden tutun ve yukarı doğru çekin. Bu canını yakıcaktır ve sizi bırakıcaktır. Köpeği sahibine yada size tekrar saldıramayacağı bir yere bırakın ve hızla kaçın Gülümsüyorum Bu hem size hemde hayvana zarar vermeyecektir.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda master yaptım desem yerı vardır yanı
Başa dön
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

köpekler iki boyutlu görürler! bunun içindirki bir köpek hareket halindeki bir aracın hızına yetişse bile hamle yapamaz ve sadece yanınızda koşturur.bunu bir cok kez görmüş olabilirsiniz. ama duracak kadar bi hızda olmamanız gerek. köpek kovucu cihazlardan bendede var. yüksek frekans olayı ! yanlız benim köpeğe işlemiyo onu söyleyim Çok gülüyorum nedenini bilmiyorum ! tüm köpekleri , kedilerde dahil hoplatıyo ama benim köpek sadece kulakları dikip sağa sola bakıyo Bravo veterinelere götürdüm kulaklarda bi şey varmı diye ! bişeyde yok. bilmem anlatabildimmi? işi şansa bırakmayın Çok gülüyorum
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten bu tür durumlar genelde park etme aşamasında insanların başına geliyor.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal