Köpeklerin motosikletlere saldırmalarının nedeni, motosikletleri kendilerinden daha büyük hayvanlara (at, inek vb.) benzetmelerimidir. ?
( Zira ben öyle düşünüyorum.)
Özellikle racıng kullanıcıları bilirler aracı çalıştırmaya başladıkları anda yada park etmeye çalıştıklarında etrafta köpek varsa ve zincirsizse kesinlikle sevimliliğinizin işe yaramayacağını
Bugün bu motorsikletler hakkında koyu bir muhabbete dalmıştık ki arkadaşımın sorusu ile koptum !
Ben cahil kaldım işi espriye döktüm ve koptum . Ama arkadaşım ısrarla yanıt bekliyor :P
Çok ilginç Espiri yaratan arkadaşlarımız varsa tavsiye niteliğinde onlarıda dinleyebilirim.Türk insanı hakikaten çok yaratıcı _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
istanbul nimet abla gişesinin sırasında (20 mt) elektrik malzemeleri satan bi yer var orada görmüştüm duyduğuma göre baya etkili ama mahalle bakkalından acil durumlar icin (pil bitmesinne karşı) TORPİL bulundurmakta fayda var :oops:
olabilir değil tam olarak çalışma mantığı bu, hayvanların duyabileceği yükseklikte bir frekans veriyor alet, bu da hayvancıkları delirtiyor yaklaşamıyorlar. Motor üzerine monte edilmesi halinde çalınması olası olan bu alet, cepte taşınabilir bence. Yine de zincirli bulldog görürsem 10m. açılır geçerim _________________ 34 PS 673
bitti...
"Kopek kovucu" dediginiz alet yuksek frekansli ses cikartiyor ve hayvanlari ajite ediyor. Hayvan kacmak yerine ustunuze de saldirabilir veya zararsiz bir hayvan (keci-koyun- kedi vs.) yola firlar ezilir..vs. Bu aletlerden ABD gibi yaban hayatinin hala bulundugu (avcilar tarafindan tuketilmedigi) ulkelerde geyiklere karsi kullananlar var. Ama, deneyenler hemen vazgecer, cunku hayvanlar beklenmedik tepkiler verebiliyor. Hic tavsiye etmem. _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Tarih: 25.10.2004 - 12:05 Mesaj konusu:
var var kopek kovucu var bı ara tanıtmışlardı televızyonda ama ne gerek varkı kopek kovucuya altında makına olunca korkar o sen bı debrıyaj yapıp hafıf bı gaz ver baktın korkmadı az daha yıne olmuyo bırak hemen debrajı ve arkana bıle bakma yanı kac dogada bu var zaten kac heeeeyyyyyy ya motor yoksa yandın yerler valla adamı
başına gelmedi galiba kawsa.ama bu konuda tecrubeli olanlar çok iyi bilirler ceremesini.Varsa böyle bir şey ters tepkı yapmadıktan sonra kullanışlı olabilir. _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 25.10.2004 - 12:18 Mesaj konusu:
Yolda giderken köpek zaten yetişemez. Park halinde yada motoru yeni çalıştıracaksanız. Bekleyin köpek geçsin yada biraz ayağınızla ilerleyin ondan sonra motoru çalıştırıp uzaklaşın.
Beni tanıyan arkadaşlar bilir. Hayvanların hiç biri zarar görsün istemem ama bakrınız köpek size saldırıyor kaçacak yer yok. Bırakın sizi botunuzdan ısırsın. Sonra köpeğin ensesinden yakalayın "çok sıkı tutmanız gerekiyor. Ensesinden tuttuğunuzda başını çevirip ıssırabilir." ve yavaşça ağzını tutun. Eğer köpek ısırdığı yeri bırakmıyorsa. Gövdesiyle arka bacağının birleştiği yerden tutun ve yukarı doğru çekin. Bu canını yakıcaktır ve sizi bırakıcaktır. Köpeği sahibine yada size tekrar saldıramayacağı bir yere bırakın ve hızla kaçın Bu hem size hemde hayvana zarar vermeyecektir. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
köpekler iki boyutlu görürler! bunun içindirki bir köpek hareket halindeki bir aracın hızına yetişse bile hamle yapamaz ve sadece yanınızda koşturur.bunu bir cok kez görmüş olabilirsiniz. ama duracak kadar bi hızda olmamanız gerek. köpek kovucu cihazlardan bendede var. yüksek frekans olayı ! yanlız benim köpeğe işlemiyo onu söyleyim nedenini bilmiyorum ! tüm köpekleri , kedilerde dahil hoplatıyo ama benim köpek sadece kulakları dikip sağa sola bakıyo veterinelere götürdüm kulaklarda bi şey varmı diye ! bişeyde yok. bilmem anlatabildimmi? işi şansa bırakmayın _________________ dikkatli ol! torunlaryny motorla gezdir!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız