Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuzey Moderator

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuzey Moderator

Kuzey Moderator
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:11    Mesaj konusu: Kuzey Moderator Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Moderator kadromuzda bir arkadaşımızı daha kattık..
Kuzey nickli arkadaşımıza bu yeni görevinde başarılar dilerim..
Özellikle İstanbul bölgesindeki etkinlik,buluşma ve gezi planlamalarında Murdock ve Uyuss la birlikte fayda saglıyacaklarına inanıyorum...
Hayırlısı olsun..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim .Allah razı olsun valla ne diyim inşallah hep beraber arkadaşlarımız la güzel günlere imza atarız. millet yandınız saçma sapan topik açanların korkulu rüyası olcam Çok gülüyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DigitalCycle
Üye
Üye

Nereden: ?i?li_istanbul

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hey iki zıt kutuplu adam seni canı gönülden kutluyorum. Çok boyutluluk katacağına eminim, tebrikler...
Bu arada sana bir ara takım çantası hediye edeyim Çok gülüyorum :-D
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DigitalCycle, teşekkür ederim öyle olmasını bende isterim Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: Kuzey sendemi :md: Hakan ne yapmaya çalışıyorsun sevdiğim insanları birbir elimden alıyorsun :öfke: Anlamıyorsun bu adamlar mod olduktan sonra yolda gördüklerinde selamı bile kesiyorlar bi havalar bii afralar bi tafralar :P

Hayırlı olsun Pusulası Güneyi gösteren muhterem Kuzey bey kardeşim. Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2005 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, Yok be sinan ben diğerlerine benzemem beni arasam sekreterime not bırak yeter Çok gülüyorum

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .

her kutlama mesajına bir mesaj atcam bu gün benim bayramım sayılır nede olsa Çok gülüyorum
Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Drakula demişti ama Kuzey Daywalker olmuş Çok gülüyorum Kuzeyim sen gündüzleri görünmüyordun ?? Bak demedimmi bu modluk adamı değiştiriyor diye Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler-başarılar Kuzey. :alkış

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler kuzey abi hayırlı olsun.artık bunu ıslatırız Gülümsüyorum
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BLACKSTORM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alty / istanbulllll

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helalllllll. yakışırrrrr. :alkış :alkış vay be , ağlamak istiyorummm Ağlıyorum çok duygulandım çokk Çok gülüyorum :P hayırlısı olsun kardeşim .inşallah layıkı ile yaparsın görevini. Dil çıkarıyorum
GAZCI TEAM
Başa dön
BLACKSTORM Çevrimdışı BLACKSTORM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DigitalCycle
Üye
Üye

Nereden: ?i?li_istanbul

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, yaw zaten şimdi kuzey birazdan yatağına gider küt yastığa 5 cm. kalan uyur gider :-D
For_By_SinSi
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzeycim tebrik ederim yeni görevinde başarılar...
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 15.11.2005 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun güney ne güzel bir haber bu şimdiden tebrik ederim :alkış avrupa yakası bir mod kazandı desene :muz: :muz: :muz:
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.11.2005 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

güzel bi gezi düşenlersin

Alıntı:

TOpkkapı Sayarı

Sayara gezi düşenlemek.. Aspire dostum sende gece mesaideydin sanırım :-D
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir ksk olmady bulamadyn alsancak

MesajTarih: 15.11.2005 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun sana burda çok ihtiyaç var Göz kırpıyorum

by can Simsek
Başa dön
motocrayzracing Çevrimdışı motocrayzracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal