Tarih: 15.11.2005 - 13:08 Mesaj konusu: Sehpa
Bu motoru kaldırmak ve arka tekerleği havada tutmak için sehpa nerden bulabiliriz ankarada? Tek parça ve ucgen seklinde olandan? Yardımcı olabilecek varmı? _________________ AteSh ; YZF R1 RiDER
usta kafana göre yept1rsan daha ii olur gibime geliyor 200 300 milyon verip sehpa alacan1na bence kafana göre plan1n1 ciz yapt1r _________________ Hyz demek hayabusa üstünde 340"y görmek demektir!!!!!!
Tarih: 15.11.2005 - 16:35 Mesaj konusu:
zirdeli17, çok doğru söylüyor. Onun niki seni yanıltmasın; Çok akıllıca bir laf etmiş! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
cbr125rbilal, ne bağrıyon :md: AteSh, abi bencede kendir yaptır. herşeyden önce biz türküz abi böyle şeyleri beceririz mesela ben sissy barımı sanayide yaptırdım 50 ytl ye oldu hemde mis oldu ne verecem 300 ytl di mi :!: :!: :md: :md: _________________ rüzgary hissedeceksin yollara vurdu?unda...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız