Arkadaşlar öncelikle arama kısmında aradım, ama nikelaj ile ilgili sadece resimlere yapılan "ufff acayip olmuş, vs. vs. vs." gibi yanıtlardan başka bir sonuç çıkmıyor.
Ben Jantları nikelaj kaplattırmak istiyorum. Tabiki işçilik ve fiyat çok önemli. Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İstanbul Anadolu yakası olursa daha iyi olur. Gerçi köprülere yakın yerlerde olabilir Üsküdar'da oturduğum için yakın olması avantaj olacak.
Pahalı veya ucuz; sonuçta motor benim hobim (bana göre) çok pahalıda olsa bir yerden kısıntı yapıp yaptırılabilecek birşeyse neden olmasın ? Ne gibi bir rakam çıkar hiçbir fikrim yok ama tabiki uçuk rakamlar telafuz edilecekse, iddaa'yı daha dikkatli oynayıp motor taksidinden (çıkartıyoruz 3 aydır ) daha fazla kazanmak gerekiyor. Hayal mayal yapıcam sonunda taktım kafaya :!: :!: :!: _________________ Hiçbir ?eyi özel bir fyrsat için saklama,
Ya?ady?yn hergün özel bir fyrsat aslynda...
Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 360 Nereden: Bandyrma/Ystanbul
Tarih: 16.11.2005 - 00:18 Mesaj konusu:
bi ara arkadaşlar arasında muhabbeti olmuştu ,bu hondanın egitim yerine yakın bi yerde(Gebzede) bi fabrika garantili nikalaj kaplama yapıyomuş ,hem fiyatıda çok uygunmuş ama nerde oldugu tam olarak bilmiyorum _________________ (Hayatta ya tozu dumana katarsyn yada tozu dumany yutarsyn)
cidden inanamıyorum, kimse bilmiyormu yani :md: ...
yada bilenler bugün online olmamışlar herhalde
Nikelaj kaplama yapan çok insan var, ama kimsenin alnında bu usta iyi işçilik yapar yazmıyor. Bu yüzden güvensiğiniz tanıdığınız işçiliği iyi olan bir usta bir mekan varmı diye sordum...
yoksa nikelaj kapla yaptırıcam diye sanayiye girsem, büfeci bile yapar (çok mu abarttım ne :P ) _________________ Hiçbir ?eyi özel bir fyrsat için saklama,
Ya?ady?yn hergün özel bir fyrsat aslynda...
usta genellik le güneydogu anadolu taraf1nda güzel yap1yorlarm1s diyorlar orayada kimse gidemiyor haliyle masraf1da çok oluyor _________________ Hyz demek hayabusa üstünde 340"y görmek demektir!!!!!!
Bu biraz spesifik bir konu. Yani motor tamircisi desen neyse de nikelaj kaplama yapan yeri herkes bilmez. Sadece cruiser, hatta chopper kullananlar bilebilir onlar custom hastası ya...
Bence iyi boyacıları sormak daha mantıklı. Çünkü boyacılar zaten nikelaj kaplama da yapıyor/yaptırıyor.
Çok darda kaldıysan sana tamirci numarası verebilirim. Ara sor ne soracaksan.
Kayıt: Oct 26, 2005 Mesajlar: 562 Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL
Tarih: 17.11.2005 - 12:17 Mesaj konusu:
sefakoyde murat diye birisi var oraya gittigimde bir tane hayabusanin jantlari kaplamislardi fiyatlarini bilmiyorum ama kararma yapmaz diye soyluyordu onada dikkat et bence ucuz etin yahnisi misaline donmesin sonra _________________ kilcik
talat ozcelik
BMW R80GS
1 nisan 1975
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 17.11.2005 - 12:32 Mesaj konusu:
yapan yerin çok iyi yapması gerekiyor ve herkez bu işi güzel yapamıyor.. 8-10 sene önce biz bmx lerimizi yaptırıoduk gösterilere çıkınca güzel gözüküo ve üstünde atlama zıplamada boa çok çiziliodu.. ancak kaplanıcak yeri güzel temizlemedikleri zaman atıyorum altındaki boyayı ki bunuda kesinlikle asit suyuna batırarak yapılması gerekiyor.. chrom güzel yapışmıyor uygulanacak yüzeye buda kalkmalara falan neden oluyor.. ve özellikle kararmalara.. çok iyi araştırmak lasım.. şu an o işi yapıcak bi makinem yok .. yani aslında varda yapmaya değmez o motora adam gibi bişi aldığıomda kesin bende kapaklara kadar yaptırmayı düşünüyorum ama .. nerden bulunur sağlam bi yer bilemiorum ?
kızıltoprakta asım usta var stadın tam karşısında sokağın arasında kamil in eski dukkanının tam karşısında .. onlar bi tane hayabusaya komple chrom yaptılar.. hatta izmit körfez yarışlarınada gelmişti motor.. sanırım onlara sorabilirsin bilgi verebilirler..
Bu arada aklıma gelmişken fotoğrafı vardı... bak bakalım nasıl.. hafta sonu geçerken asım ustaya sorarım eğer bulamassan o zamana kadar..
Telefon açcağın kişiyi firmamız tanıştırıcaksa tüm fiyatlar 4 e katlanır. Aynı cinsler için tüm fiyatlar 2 ye katlanır. Uyumluluk testi bedavadır, firmanın hediyesi
arkadaşım izmirde bu işi yapan 2 yer var biri alsancak moto egzos bu egsozları kendi yapıyo kromu da kendi kaplıyoo parayı bitar fazla verirsenn yapıyoo güzel kardeşim birde kaplamacı var karabağlarda bu sırf kaplama ama bende twister var kaplatamadım biliyomusun
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
yani jant kollarının arası sararır diyo kaplamacı bana extreme kardeşimizin yolladığı hayabusanın bile jant kollarına bak hafif sarılık var bu iş böyle bende dertliğim bu olaydan ben geçen yıldan beri hayal ediyorum ama bizim twister olmuyo bizde boyatcaz artık nyse sana kolay gelsin
bu arada alsancak moto egsoz izmirde tek tel i:02324219917
kendi yaptığı egsozun üzerinde oynamalar yaparak istediğin sesi yaratıyo
Tarih: 23.11.2005 - 10:39 Mesaj konusu:
Polisaj, nikelaj, kaplama yapan yerlere sormanı tavsiye ederim. Hırdavatçılar yerlerini bilir, onlar da cıvata somun kaplatırlar. Ben ufak siyah bi parçayı ve bikaç cıvata, somunu kaplatmıştım. Gayet iyi sonuç vermişti. Fakat, jantla ne gibi sonuç alırsın onu bilemem. En iyisi işinin ehli bir ustayla gidip konuşmak. _________________ Kawasaki Ninja ZX-6RR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız