Arkadaşlar,siz de benim gibi trike meraklısıysanız şu adrese bir göz atın derim! Ankara'da meşhur bir firma belki başka illerde de tanınıyordur bilmiyorum.. Ya da belki başka illerde de trike yapan yerler vardır ama sanmıyorum.. Umarım reklama girmez,gerçi firmayla bir alakam yok,satıcı diil kullanıcıyız biz
ahanda ben biliom bunu
bu eylül de izmir enternasyonel fuarına geldi amcam standı vardı bende fuarda görevliydim baya konuştuk muhabbet ettik amcamla ama çok dertliydi. seri üretime geçmek istiyo ama devlet krediyi vermiyo istediği krediyi alabilmesi için yanlış olmasın ama 20 milyon dolara yakın teminat istiyolar adamcağızda basit bi motorcu ustasıyım ben 20 milyon dolarım olsa zaten kredide istemezdim demişti. Zaten patenti alana kadarda illallah getirtmişler adama ama almış şimdi sipariş üzerine üretim yapıodu o zaman konuştuğumuzda öyle demişti. fiyat olarakta 19milyar civarı bişeyler istiyor tabi bu siparişe göre değişiyor. birde bu araç b sınıfı ehliyet ile kullanılıyormuş arkadaşlar yine amcamızın dediği bu.
bu konu hakkında bildiklerim bu kadar dahası olursa paylaşırım ama kesin bilmemiz gereken birşey var o da bu ülkede başarılı insanların önünün kesildiği :!: :!: :!: _________________ rüzgary hissedeceksin yollara vurdu?unda...
otisss, 1 milyon dolar kredi istemiş seri üretime geçmek için ama 2 milyon dolar teminat istemişler,kendisi de diyor ki "ben sıradan bi tamirciyim (gerçi sıradan adam böle işler yapamaz ),nasıl 2 milyon dolar teminatım olsun!!".. Neyse sonuç olarak en son 17 tane üretmişler,bu arada belki yeni üretim de olabilir bilmiyorum ama şu anda aldıkları sipariş 3000 i bulmuş! :md:
ewet video yu izledim. YALAN SÖLEMİŞ :P :P şaka tabi. ben öyle hatırlıyorum, demekki balık hafızasına sahibbim ya adam seri olarak olmasada pek güzel üretmiş ben binme şerefine nail oldum şahsen fakat kullanımı motorsiklet zevki vermiyor daha çok araba mantığıyla ilşliyor _________________ rüzgary hissedeceksin yollara vurdu?unda...
Hadi yaw çok şanslısın bence.. Ben sadece önümden geçerken salyalarımı silerek izledim.. Zaten geri geri gidişini görünce biraz şaşırmıştım,arabadan farksız die..
Dostum tamam yeni üyesin ama bu kadar abartma! Her başlık altına yazma bunu,anladığım kadarıyla sen atv arıyorsun (diğer başlıkta öyle yazmışsın).. Trike dediğimiz hani şu 3 tekerli motorlar var ya onlardan! :-D Allah bilir şimdi de triportör arayanlar mesaj yazar buraya
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız