Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trike meraklıları!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trike meraklıları!

Trike meraklıları!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.11.2005 - 22:05    Mesaj konusu: Trike meraklıları! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,siz de benim gibi trike meraklısıysanız şu adrese bir göz atın derim! Dil çıkarıyorum Ankara'da meşhur bir firma belki başka illerde de tanınıyordur bilmiyorum.. Ya da belki başka illerde de trike yapan yerler vardır ama sanmıyorum.. Umarım reklama girmez,gerçi firmayla bir alakam yok,satıcı diil kullanıcıyız biz Çok gülüyorum

http://www.hazey-turk.com/anasayfa.php
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
otisss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.11.2005 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahanda ben biliom bunu
bu eylül de izmir enternasyonel fuarına geldi amcam standı vardı bende fuarda görevliydim baya konuştuk muhabbet ettik amcamla Çok gülüyorum ama çok dertliydi. seri üretime geçmek istiyo ama devlet krediyi vermiyo istediği krediyi alabilmesi için yanlış olmasın ama 20 milyon dolara yakın teminat istiyolar adamcağızda basit bi motorcu ustasıyım ben 20 milyon dolarım olsa zaten kredide istemezdim demişti. Zaten patenti alana kadarda illallah getirtmişler adama ama almış şimdi sipariş üzerine üretim yapıodu o zaman konuştuğumuzda öyle demişti. fiyat olarakta 19milyar civarı bişeyler istiyor tabi bu siparişe göre değişiyor. birde bu araç b sınıfı ehliyet ile kullanılıyormuş arkadaşlar yine amcamızın dediği bu.
bu konu hakkında bildiklerim bu kadar dahası olursa paylaşırım ama kesin bilmemiz gereken birşey var o da bu ülkede başarılı insanların önünün kesildiği :!: :!: :!:
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.11.2005 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet guzel fakat park ta yolda biraz sorun olabilir

emin degilim ama bunu ilk gceterez dostumuz açıklamıştı
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2005 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otisss, 1 milyon dolar kredi istemiş seri üretime geçmek için ama 2 milyon dolar teminat istemişler,kendisi de diyor ki "ben sıradan bi tamirciyim (gerçi sıradan adam böle işler yapamaz Gülümsüyorum),nasıl 2 milyon dolar teminatım olsun!!".. Neyse sonuç olarak en son 17 tane üretmişler,bu arada belki yeni üretim de olabilir bilmiyorum ama şu anda aldıkları sipariş 3000 i bulmuş! :md:
Başa dön
otisss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.11.2005 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet video yu izledim. YALAN SÖLEMİŞ :P :P şaka tabi. ben öyle hatırlıyorum, demekki balık hafızasına sahibbim Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya adam seri olarak olmasada pek güzel üretmiş ben binme şerefine nail oldum şahsen Çok gülüyorum Çok gülüyorum fakat kullanımı motorsiklet zevki vermiyor daha çok araba mantığıyla ilşliyor
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2005 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi yaw çok şanslısın bence.. Ben sadece önümden geçerken salyalarımı silerek izledim.. Zaten geri geri gidişini görünce biraz şaşırmıştım,arabadan farksız die.. Çok gülüyorum
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.11.2005 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel bir alet
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 17.11.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çok çok güzel. :alkış :alkış :alkış
motocrayzracing
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir ksk olmady bulamadyn alsancak

MesajTarih: 17.11.2005 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzelden çok özel bir motor trike Dil çıkarıyorum

helal olsun :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış

by can Simsek
Başa dön
motocrayzracing Çevrimdışı motocrayzracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2005 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, ver 1 milyon dolar geçsinler Çok gülüyorum seni de kara ortak yaparlar.. 8)
Başa dön
otisss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.11.2005 - 05:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chimeraby_ demiş ki:
f--a, ver 1 milyon dolar geçsinler Çok gülüyorum seni de kara ortak yaparlar.. 8)

hehe abi ah keşke olsada versem ben o parayı Üzgünüm
Misafir

MesajTarih: 23.11.2005 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana söyle ucuz bişe bulabilecek kimse yokmu :MTR: aytekinmer@mynet.com
Başa dön
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anonymous demiş ki:
bana söyle ucuz bişe bulabilecek kimse yokmu :MTR: aytekinmer@mynet.com

Dostum tamam yeni üyesin ama bu kadar abartma! Çok gülüyorum Her başlık altına yazma bunu,anladığım kadarıyla sen atv arıyorsun (diğer başlıkta öyle yazmışsın).. Trike dediğimiz hani şu 3 tekerli motorlar var ya onlardan! :-D Allah bilir şimdi de triportör arayanlar mesaj yazar buraya Çok gülüyorum
Başa dön
cise
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2005 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:MTR: :alkış :alkış :alkış :alkış
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
trevanian
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.12.2005 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruhsat vereceklerini bilsem, 1,5 ay içinde en fazla 5-7 milyara daha iyisini yaparım. Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 28 dakika sonra eklendi:

ah ben buna trike derim=
http://img219.imageshack.us/img219/6959/trike1qy.png
http://img219.imageshack.us/my.php?image=trike1qy.png

V8 Motor 500 beygir
Viper
Başa dön
trevanian Çevrimdışı trevanian Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal