Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - chopper almak için tavsiyeye ihtiyacım var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

chopper almak için tavsiyeye ihtiyacım var

chopper almak için tavsiyeye ihtiyacım var

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SAURON
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2004 - 21:41    Mesaj konusu: chopper almak için tavsiyeye ihtiyacım var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar suzuki volusia 800 (15 milyar) honda shadow 750 (13.5 milyar) motorlarından birini almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi, bu motorların artıları ve eksileri konusunda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden...
Başa dön
SAURON Çevrimdışı SAURON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOGOXXX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y

MesajTarih: 14.07.2004 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sauron, bence ikisi icinde deneme surusu ayarlayip, kendin kullanip arti ve eksilerini bulursan, aldigin motordan daha mutlu olursun diye dusunuyorum. Arti ve eksiler goremeceli kavramlar oldugundan dolayi kendin tartip karar vermen dogru olur. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Ama ikiside seni cook mutlu eder kesinlikle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
GOGOXXX Çevrimdışı GOGOXXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2004 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor alırken 2. elini - yedek parça ve teknik servis desteklerini de göz önünde bulundur.

İki motor da birbirinden değerli ve sağlam araçlar.

Ben 750 lik modeli sana öneririm.
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 14.07.2004 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 1 sene kadar honda shadow VT 600 c kullandım çok kaliteli bir motordu eminim abisi ondan dahada kalitelidir hondanın ikinci eli ve yedek parçasıda gayet iyi..tavsiye ederim Dil çıkarıyorum
Başa dön
NeBu_La Çevrimdışı NeBu_La Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
newbie
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 14.07.2004 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de honda tavsiye ederim, shadow kendini kanıtlamış bir model. Yedek parça, servis ve ikinci el açısından da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama gene de üzerine otur, imkan varsa test sürüşü yap, içine sineni al. Şimdiden hayırlı olsun.
Başa dön
newbie Çevrimdışı newbie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
makbas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst./Kadyk?y

MesajTarih: 15.07.2004 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAURON, Honda iyidir. Dil çıkarıyorum

Yamaha Dragstar 650 almayı da düşünebilirsin. Gülümsüyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2004 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda shadow iyidir iyi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 15.07.2004 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de 1.5 yıl kadar shadow kullandım, özellikle parça konusunda avantajlı olduğunu düşünüyorum... Ama önce test sürüşü diyorum... Motorla binicisi arasında Retkid-Düldül ilişkisi olduğuna inanıyorum, hangisiyle birbirinizi daha yakın hissederseniz onunla buluşmalısın...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal