Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 202 Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y
Tarih: 14.07.2004 - 08:37 Mesaj konusu:
Sauron, bence ikisi icinde deneme surusu ayarlayip, kendin kullanip arti ve eksilerini bulursan, aldigin motordan daha mutlu olursun diye dusunuyorum. Arti ve eksiler goremeceli kavramlar oldugundan dolayi kendin tartip karar vermen dogru olur.
ben 1 sene kadar honda shadow VT 600 c kullandım çok kaliteli bir motordu eminim abisi ondan dahada kalitelidir hondanın ikinci eli ve yedek parçasıda gayet iyi..tavsiye ederim
ben de honda tavsiye ederim, shadow kendini kanıtlamış bir model. Yedek parça, servis ve ikinci el açısından da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama gene de üzerine otur, imkan varsa test sürüşü yap, içine sineni al. Şimdiden hayırlı olsun. _________________ VFR 800 FI
ST 1100 PanEuropean
?nemli olan varmak de?il, yolda olmaktyr
Ben de 1.5 yıl kadar shadow kullandım, özellikle parça konusunda avantajlı olduğunu düşünüyorum... Ama önce test sürüşü diyorum... Motorla binicisi arasında Retkid-Düldül ilişkisi olduğuna inanıyorum, hangisiyle birbirinizi daha yakın hissederseniz onunla buluşmalısın... _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız