arkadaşlar srad 1000 veya cbr1000 almak için makinamı satmak istiyorum. baştan söyleyeyim bu son fiyattır. lütfen kimse pazarlık için mesaj atmasın. motorum 6200 km de kırmızı renkli. 1-2 nazarlık çiziği var zaten 4 aylık motor. he takasda olabilir mesela almak istediğim markaların 2004 veya 2005 modelide olabilir. ilgilenenler bana mesajla ulaşsın lütfen. 0532 478 75 66 GEBZE
Tarih: 18.11.2005 - 20:19 Mesaj konusu:
Dogrudur abi sanırım belli bir saatten sonra tekrar yazamıyosun ama msj yazarak ana sayfaya getirebilirdin topigi belki :!:
Neyse canın saolsun...
İnsallah hayırlısıyla satarsın motorunu _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
..NeJat..
Tarih: 18.11.2005 - 20:38 Mesaj konusu:
easy_rider demiş ki:
abı adam yenı topıc accsa nolurkı yanı..bi şekilde satmaya calısıyo arkadas ıste..zaten onemlı olanda anasayfada cıkması dıılmı? o zaman yalandan yazalım bısıler cıksın sureklı? mesela bunun gıbı :öfke: :muz:
Konuyu uzatmaya gerek yok ama sana ne oluyo onu cözemedim ben _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
..NeJat..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız