Arkadaslar bu 1000 RR'in Repsol modelini nasil buluyorsunuz ? _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 14.07.2004 - 00:41 Mesaj konusu:
bence hic güzel degil, hehe ne o 1000rr repsol felan
olcak söyle r1 felan dima hakan hehe
yok be 1000rr gibisi varmi :md: dimi Hemso,
bu kisa insallah ilk projem 1000rr imi repsol honda yapmak .
bi bakarsiniz seneye Hemsolar repsol 1000rr larla Tr ye gazlamis _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 14.07.2004 - 00:48 Mesaj konusu:
FireBlade demiş ki:
bi bakarsiniz seneye Hemsolar repsol 1000rr larla Tr ye gazlamis
Insallah hemso
öbür resimleri göremedim hemso yaw neden acaba ? _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 14.07.2004 - 01:05 Mesaj konusu:
hemso bütün resimleri fireblade in sitesine ekledim, bi tane daha sadece senin bulundugun resim var, baska resim yok ki, onu sana göndereyim istersen _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 14.07.2004 - 01:08 Mesaj konusu:
yukarda 4 tane resim eklemis gibi gözüküyor ama ben sadece bir resim görebiliyorum da o yüzden yazmistim _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Repsol Honda boyasi cok sahane olmus Aytunc ...Ama onun üstüne ayni neon renkte boyanmis PVM cantlari takican birde fren disklerini Braking takican,Aynalari sökücen,Racing cami(windshield) takican al sana nerdeyse 100 % Repsol Honda :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tamamda ama 1300-1500 civarindada bulabilirim ... ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız